Skip to main content

Adevărul Holding a cumpărat revista Tango. Site-urile Adevărul şi Click vor fi pe bani

 

peter-imre-alice-nastaseACTUALIZARE: Contractul Adevărul Alice Năstase a fost semnat ieri. Tango va fi integrată în divizia reviste a Adevărul Holding, care mai include tilturi precum OK!, Forbes şi Dilema Veche. Primul număr cu Adevărul publisher va apărea în august.

Publicitate

Adevărul Holding a cumpărat revista Tango, publicaţia urmând să fie în continuare condusă de Alice Năstase. Anunţul a fost făcut astăzi într-o şedinţă la care au participat Dinu Patriciu şi Peter Imre.

În aceeaşi şedinţă s-a anunţat că toate site-urile Adevărul Holding vor fi accesate contra cost. Trei oameni noi au fost aduşi în trust (toţi au lucrat anterior şi la Philip Morris).

Detalii, în continuare.

Adevărul, Click şi Dilema Veche vor fi accesate pe bani până la sfârşitul anului. Motivul a fost oferit de Dinu Patriciu:

“Este direcţia către care se îndreaptă presa din afară”.

În structura companiei Adevărul Holding a fost creat un nou departament - Corporate Affairs, care se va ocupa de comunicarea internă şi externă şi de evenimente. Patru oameni noi au intrat în schema firmei Adevărul Holding:

Simona David: corporate affairs manager (a lucrat anterior la Ministerul Justiţiei şi la Philip Morris)

Andra Lascu: executive corporate affairs (ex Philip Morris)

Eugen Stoica: director de achiziţii (ex Philip Morris)

Giovanni Giro: (consultant marketing)

Foto: Kudika.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poe poe
    multa apa va curge pe dimbovita pina voi da bani ca sa citesc stirile scrise de jurnalisti care-mi spun ca "traficul pe DN1 s-a intrerupt DATORITA caderii unei stinci". iar daca ma gindesc si ca acei jurnalisti joaca dupa cum le cinta Dinu si Imre-baci, tare mi-e ca voi face din can-can cea mai prestigioasa sursa de stiri.
  • Mai exact, Adevarul inchide site-urile Mai exact, Adevarul inchide site-urile
    Dacă nici măcar angajaţii trustului nu vor avea acces gratuit la site-urile Adevărul Holding, abia dacă vor aduna 3 vizitatori unici pe zi. Şi ăia pentru toate site-urile la un loc.
  • George George
    daca siteurile din trustul asta vor contra cost, ma intreb ce va opri concurenta sa nu procedeze la fel, sau dimpotriva, cum vor specula.

    iar daca vor fi contra cost, cat publicitate platita va mai fi...
  • tictac tictac
    Petrisor, toti patru au lucrat la Phillip Morris.
  • B B
    sau poate de aici: http://www.zf.ro/zf-24/simona-david-este-primul-director-roman-din-cadrul-provident-financial-3075636/

    http://ro.linkedin.com/pub/simona-david/9/a36/221
  • laura ivancioiu laura ivancioiu
    maine seara, la 18.00, la hotel caro, tango are petrecere aniversara: implineste 5 ani. si-a facut si alice un cadou :)
  • B B
    O fi aceeasi Simona David din urmatoarea stire: http://max-media.blogspot.com/2009/09/pnl-prahova-convocat-o-pe-simona-david.html
  • fulgerica fulgerica
    Contentul pe bani nu va functiona niciodata in Romania. Daca stau bine si ma gandesc, Click si Adevarul nu-mi ofera nimic exclusivist, ma duc in alta parte.
  • Victor Ciutacu Victor Ciutacu
    Petrisoare, inainte sa ajunga la Phillip Morris, Simona David a fost unul dintre cei mai buni ziaristi de economic ai ziarului...Adevarul.

Trimite un comentariu

sus