Skip to main content

Daniel Apostol, director executiv The Money Channel

 

daniel-apostolDaniel Apostol este, din luna iunie, director executiv al postului The Money Channel. Numirea lui vine după ce Sorin Freciu a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea Caţavencu, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Publicitate

Postul de director editorial al Money Channel va fi ocupat de Anamaria Lembrău.

Până să fie numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Realitatea Caţavencu, Sorin Freciu s-a ocupat de Divizia de business a grupului. Produsele de business vor fi conduse de Dragoş Nedelcu (în prezent vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Realitatea Caţavencu).

Daniel Apostol:

Are 17 ani de experienţă. A venit la The Money Channel în martie 2006. Daniel Apostol a ocupat funcţia de redactor – şef până în martie 2007, apoi fost numit director de dezvoltare al staţiei. Din septembrie 2008 a preluat din nou funcţia de redactor-şef pe care a ocupat-o până în prezent. Daniel Apostol va continua să realizeaze emisiunile Market Briefing, Lumea în miscare şi Reţete anticriză.

Anamaria Lembrău:

Are peste 16 de experienţă în presă şi lucrează în grupul Realitatea-Caţavencu din anul 2004. A ocupat pe rând funcţiile de Editor şef, Director de ştiri şi Newsdesk Manager la Realitatea TV.

Citeşte şi:

Realitatea Caţavencu, nou consiliu de administraţie. Preşedinte: Sorin Freciu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • colo colo
    Daniel Apostol fii atent cu Madame Lembrau ca altfel te zboara de pe scaun!!
    e buna la masinatii in spatele muncii; si de fapt habar nu are ce-i aia munca si profesionalism! Misto miscare!
  • Sarpele Sarpele
    Anamaria Lembrau? Sigur va reusi sa faca o varza asa cum a facut la Realitatea. Insa la intrigi si masinatii va lua premiul I, si asta pentru ca La meserie este nula. Si un sfat, pentru ce stie sa faca merita 20000 mii de Euro nu 15000. Domnule Apostol aveti grija de micuta!
  • omar omar
    Dumnezeu sa odihneasca The Money Channel. cred ca Apostol va manageria in curand o vasta echipa de jurnalisti, maxim 5 cu tot cu portar.

Trimite un comentariu

sus