Skip to main content

Fostul redactor şef al NewsIn, în conducerea Radioului. Ada Meseşan, propusă pentru şefia TVR

 

Ada Meseşan, sefa Biroului de presă al PDL, a fost propusă pentru funcţia de preşedinte director general al Televiziunii Române.

Publicitate

Mi s-a propus de către conducerea PDL să fiu membru în consiliu de administraţie al TVR şi, implicit, să preiau şi funcţia de preşedinte al SRTV”, a declarat Ada Meseşan pentru HotNews.

Fostul redactor şef de la Newsin, Adelina Rădulescu, care a demisionat din această funcţie, la începutul acestui an (după cum scria Paginademedia.ro aici), a fost nominalizată de Guvern pentru Consiliul de Administraţie (CA) al radioului public.

Cătălin Baba, fostul şef al Cancelariei Primului-ministru, este, la rândul lui, propus de Guvern pentru CA al televiziunii publice.

Care sunt membrii supleanţi propuşi de Guvern?

Guvernul l-a mai propus pentru funcţia de membru supleant în CA al Televiziunii Române pe lect. univ. Cosmin Irimies, iar pentru postul de membru supleant în CA al radioului public, pe Josef Klein, consilier de presă la Cabinetul viceprim-ministrului Marko Bela, scrie HotNews, care citează o declaraţie făcută de purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean, pentru Agerpres.

Astăzi în jurul orei 16:00 vor avea loc audierile candidaţilor pentru Consiliile de Administraţie ale SRTv şi SRR în comisiile parlamentare de cultură.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiţi pe HotNews.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor victor
    Poate, cu timpul, va deveni si TVR o "televiziune nationala" adica impartiala.

Trimite un comentariu

sus