Skip to main content

Intact se desparte de consultanţii de la ITN

 

Intact a rupt contractul cu britanicii de la ITN, care se ocupau de Observator, scrie Adelin Petrişor pe blogul lui. Cauza: rezultatele slabe de audienţă ale Observatorului de seară.

Publicitate

ITN este compania responsabilă pentru înlocuirea cuplului Sandra Stoicescu - Lucian Mândruţă cu Alina Petrescu la principalul Observator al Antenei 1, mai notează Petrişor.

ITN este a doua companie de consultanţă la care Intact a decis să renunţe. În luna martie, trustul familiei Voiculescu a încheiat colaborarea cu compania de consultanţă Ocean Strategy, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

În toamna lui 2008, când Ocean Strategy a început contractul cu Intact, compania îşi propunea s facă din Antena 1 liderul pieţei TV şi să depăşească Pro TV în aproximativ doi ani.

ITN a mai lucrat în România, în trecut, cu Naţional TV. Sorin Alexandrescu, actualul director al Antena 1, spunea într-un interviu acordat paginademedia.ro că echipa care a lucrat pentru Antena 1 nu este aceeaşi cu cea care s-a ocupat de ştirile Naţional TV.

Fragment din interviul acordat paginademedia.ro de Sorin Alexandrescu. Despre strategia Observatorului şi aducerea pe post a Alinei Petrescu:

Cine a gândit această strategie?
Strategia este o combinaţie dintre echipa de la Observator şi ITN, consultanţii noştri pentru zona de ştiri, ei fiind unii dintre cei mai importanţi producători mondiali de programe de ştiri.

Ce experienţă au ei în România?
În România experienţa pe care au avut-o ei în trecut a fost Naţional TV.

Şi v-a convins ce au făcut acolo?
Cred că nu este întrutotul relevant ce au făcut ei acolo, pentru că depinde foarte mult ce le cere cineva să facă. Adică, practic, orice consultant pe care l-ai luat pe o anumită zonă din business-ul tău îţi livrează şi este relevant faţă de brief-ul pe care i-l dai, faţă de nevoia pe care o ai într-un anumit moment.

Adică cei de la Naţional TV nu au ştiu ce să ceară?
Sincer, să vă spun, nu ştiu ce au cerut cei de la Naţional TV. E un lucru care îi priveşte în mod direct, noi nici nu am încercat să facem o anumită investigaţie în ceea ce a făcut ITN în relaţia cu Naţional TV. Mai mult decât atât, echipa de la ITN nu este echipa care a lucrat cu Naţional TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Denver Denver
    alta afacere de succes a incompetentei fete de motan... ia decizii pe spinarea salariatilor si nici nu-i pasa... sclavia era o nimica toata in comparatie cu se intampla la mogul
  • laurentiu laurentiu
    poate dupa asta revin iar stoicescu si mandruta. :)
  • Ovidiu Ovidiu
    Nu ma uit nici la Antena 1 si nici la Protv la jurnalul de la ora 7. Primele stiri sunt intotdeauna cu morti rezultati din crime petrecute in mediul rural, accidente de circulatie sau incendii la case din sate uitate de lume.
  • Mihai Mihai
    Problema e ca Observatorul de seara la fel ca cel de dimineata si cel de pranz are un singur subiect principal: SA MOARA BASESCU !

    Stiri zero, n-ai ce sa vezi...
  • Petrişor Petrişor
    Da, se pare ca au dat banii degeaba.
  • observator financiar observator financiar
    dupa cei de la ocean strategy , alti baieti de prin londra pleaca acasa cu portofelele mai pline.
  • Ionut Ionut
    nu gasesc solutii pentru ca pur si simplu nu exista...doar cineva cu o notorietate asemanatoare Andreei Esca ar putea stirbi din rating-ul ProTv-ului..deci..slabe sanse in urmatorii 5-6 ani.

Trimite un comentariu

sus