Skip to main content

PE SCURT: Site nou de la IBU Pro TV. Card de discount de la Zile şi Nopţi. McCann Salvează îngerii

 

IBU Pro TV a lansat astăzi site-ul crimetime.ro. Ghidul Zile şi Nopţi vine cu un card de discount. Iar agenţia McCann Erickson a făcut o campanie pentru fundaţia Salvaţi-vă îngerii. În grupajul pe scurt.

Publicitate

  • Crimetime.ro, anunţă IBU Pro TV, este un site de ştiri, “care tratează atât întâmplările dramatice din cotidianul omului obişnuit (crime, accidente, jafuri etc.), cât şi procesele, dosarele sau actele criminale în care sunt implicate persoane publice din România.” Printre categoriile site-ului se regăsesc Poliţie, Eveniment, Justiţie, Urmărire Generală (profilurile celor mai căutaţi infractori) şi Paranormal.
  • Ghidul Zile şi Nopţi a lansat un card de discount pentru Bucureşti. Cardul e disponibil în peste 50 de locaţii partenere din Capitală şi oferă reduceri la hoteluri, restaurante, baruri, saloane de fitnes, magazine, muzee etc.
  • Agenţia McCann Erickson semnează o campanie de comunicare realizată pentru Fundaţia „Salvaţi-vă îngerii”, care are drept obiectiv strângerea de fonduri pentru construirea unui nou spital pentru copii în incinta spitalului Marie Curie. Campania este derulată pro bono de McCann Erickson şi cuprinde cuprinde trei execuţii TV, radio şi materiale de promovare.

 [flashvideo filename=video/Autobuz.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    uau ce inventie tampita de site. daca o sa aiba si audienta chiar ca noi romanii suntem nebuni cand ne uitam la asa ceva.
  • mad79 mad79
    scapam de stririle de la ora5???

Trimite un comentariu

sus