Skip to main content

Rating şi circ: Diaconescu apare, audienţa sare – aproape un milion de oameni pe OTV!

 

DAN DIACONESCU - ELIBERAREMi s-a împlinit un vis”, a spus Dan Diaconescu la ieşirea din arest: “Şi altcineva a făcut rating la OTV, cât am fost în arest nu numai eu”, a continuat el. E adevărat, cu Diaconescu în arestul DNA, OTV a scos audienţe bune. Dar la revenirea lui în studio, ratingul a explodat pur şi simplu.

Publicitate

Diaconescu a părăsit DNA vineri, în jurul orei 22.00. Televiziunile de ştiri au avut un vârf. OTV la fel (vezi mai jos). O oră mai târziu, Diaconescu era deja în platoul OTV: îmbrăţişări, pupături, o punere în scenă cu el din nou în cătuşe, dezlegat în platou, circ şi mulţumiri pe bandă rulantă.

Spectacolul penibil-lacrimogen din studioul OTV a magnetizat audienţa de vineri şi a ajuns la aproape un milion de telespectatori. Un record al ultimilor ani. Iată cifrele:

  • Ora 22.20, Diaconescu iese din arest şi face declaraţii. Este transmis în direct de Realitatea TV, Antena 3 şi OTV. Audienţa în intervalul 22.20-22.30: Antena 3 - 422.000 de telespectatori (3,7 rating), Realitatea TV – 436.000 (3,8 rating), OTV – 434.000 de telespectatori (3,8 rating).
  • În intervalul de după eliberarea lui Diaconescu, audienţa OTV a explodat. Postul a fost detaşat lider de piaţă. Astfel, în zona 22.20-24.00, aproximativ 710.000 de telespectatori s-au uitat în medie pe minut la OTV (6,2 rating).
  • Ora 23.00: Dan Diaconescu ajunge în studioul OTV. Audienţa duduie. Vârful a fost atins atins la 23.30: 974.000 de telespectatori (8,5 rating).
  • După vârful de la 23.30, audienţa a început să scadă uşor. S-a menţinut la o medie de aproximativ 700.000 de persoane până la 12.30.
  • După 12.30, audienţa a scăzut la o medie aproximativ 300.000 de telespectatori (2-3 rating), dar OTV a rămas lider de piaţă.

Foto: Silviu Matei, Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Victor Victor
    Cu atat mai mult se vede incultura unui popor mai ales atunci cand cifrele de audienta la un program cultural sunt mult mai mici decat (sa zicem!)audienta unui post de toata jena asa cum este ZERO TV !
  • Victor Victor
    Andrei...nu baga in oala toti romanii...nu ma uit la OTV si nici nu am sa ma uit vreodata mai mult de doua minute...Petrisor are perfecta dreptate atunci cand afirma ca spectacolul a fost de toata jena...atata pupincurism nu am mai vazut de prin anii premergatori "marii inghesuieli din Decembrie '89"...dar lucrurile se repeta intotdeauna nu-i asa?!...asta-i televiziunea poporului parca, in care seful are iahturi,vile,averi s.a.m.d si prostimea cade in extaz ca a fost baiat destept acest "viitor presedinte al tarii" si stau si ma intreb de unde dracului stie prostimea cum a facut DDD banii pe care ii are?Cinstit ,fara ajutor,calcand numai pe lauri!?Ne meritam din ce in ce mai mult soarta!Pacat!
  • Andrei Andrei
    Sunt total de acord cu Paul Cristian Stefanescu. Romanul are o doza foarte mare de ipocrizie, este foarte invidios, se leapada de OTV ca de Satana, asta doar in public, iar pe ascuns se uita la OTV! Asta imi aduce aminte de cineva care spunea ca nordicii nu au jaluzele la geamuri, pentru ca nu au nimic de ascuns. Ei bine, nici romanii nu au mai nimic de ascuns, pentru ca in general nu au nimic, dar spre deosebire de nordici, romanii sunt curiosi, iar daca la noi in tara nu ar avea lumea jaluzele, atunci sigur s-ar holba toti la tine in casa, surprinzandu-te in diverse ipostaze nu tocmai placute. Diaconescu a reusit ca sa intre in sufletul romanilor pentru ca e modest, desi are tot ce-si poate dori un om, are momente de sinceritate, in momentele rare cand ii auzi graiul, dar este si un tip istet, cu o inteligenta de vulpoi batran. Daca nu ar fi un tip carismatic, atunci nu s-ar discuta de el atat de mult, iar articolul de pe acest site nici nu ar fi existat. Lumea uita ca Dan Diaconescu a facut emisiuni de foarte buna calitate acum multi ani, care la momentul acela erau foarte urmarite. Acum se pare ca gustul publicului s-a schimbat, iar emisiunile facute de el au uneori o calitate indoielnica, dar cu mare succes la public. Spre deosebire de TVR Cultural, el trebuie sa faca ceva deosebit, cu priza la public, care sa-i creasca audienta, pentru a castiga suficient de multi bani pentru a-si continua treaba cu televiziunea. Am observat ca in general criticii lui sunt fie niste inculti, cu un vocabular extrem de limitat, care-i adreseaza tot felul de invective si imprecatii, ori folosesc clisee tipic romanesti. Eu incep sa iubesc tot mai mult poporul asta ipocrit, stupid, semidoct si vanitos. Pana si imnul nostru este o manea despre dusmani.
  • Max Max
    Interesanta discutie :)
    Dan Diaconescu este one man show, a identificat un model generator de audienta si il foloseste.
    Pentru cei care inca nu stiu, cu asta se ocupa si celelate statii tv.
    Dansez pt tine a fost castigat de Jean de la Craiova. Ups...Si asta dupa mult PR la Maruta in emisiune.
    Exemplele pot continua si in spatele glossy-ului de pe sticla stau niste excel-uri reci.
  • toader toader
    nu e vorba de succesul lui dd. din pacate audientele nu fac decat sa masoare interesul romanilor pentru circ si scandal, iar unii profita din plin.
  • SALVAMAR SALVAMAR
    de ce comentezi acest Spectacolul penibil-lacrimogen si nu audienta la tvr cultural? pentru ceva trafic in plus facem orice asa ca lasa tu morala ca nu tine.
  • Cipri Cipri
    pentru dragos sa se informeze mai bine si sa stie ca acest post tv are incheiate contracte de publicitate cu multe firme ...ai auzit de UPC,Renault,Skoda,Ford,Skol,Neumark,Dedeman Plus,Petrom,
    Bonux,Milli...
  • DANIELA DANIELA
    Diaconescu will be the second Ceausescu.
  • dragos bunea dragos bunea
    Da imi explica si mie cineva de unde face atatia bani DDD? reclamele de pe OTV sunt cum zicea un prieten:"la gresie si la faianta" si mai completez eu: la pensiuni si restaurante adica nici o firma serioasa nu vrea sa-si asocieze numele cu Regele Cocalarilor.
  • marius chivu marius chivu
    OTV a mai facut 6 pincte de rating si anii trecuti cu subiecte nu de interesul asta, asta inseamna ca atunci audientele erau puse cu mana. Ma mir ca mareleanalist media nu observa
  • Petrisor Petrisor
    DNA face numai audienta, ca de justitie nu poate fi vorba.
  • silviu silviu
    e greu de inteles ..sa vazut cand a iesit patriciu ca nu la bagat nici masa in seama cand a iesit din parnae ..e greu de inteles ca angajati unei televiziuni pot fi asa uniti si bucurosi ca patronul lor a fost eliberat
  • omar omar
    vox populi, vox imbecilis.daca asa arata poporul roman atunci eu unul nu vreau sa am de a face cu el. e uimitor ca exista oameni educati care considera haznaua aia mediatica drept un "stalp al democratiei". oare cata scoala iti trebuia ca sa intelegi ca ce se intampla acolo e penal atat in sensul literar cat si in limbaj de strada.
  • Paul Cristian Stefanescu Paul Cristian Stefanescu
    Salut Petrisor, de ce esti rau?
    De ce scrii ca a fost "penibil si lacrimogen" spectacolul de la Diaconescu?
    A fost 100% uman.
    Asa sunt oamenii. Asa sunt romanii.
    Au suflet, emotii, chiar daca nu sunt
    super-instruiti. Tu chiar desconsideri poporul roman. Diaconescu a reusit sa-i castige dragostea.

    Esti Patapieviciul internetului la faza asta.

    Ori, poate ai scris asa pentru ca, probabil, consideri rusinos sa ti se asocieze numele cu fenomenul OTV?
    E la moda sa te delimitezi net de OTV, aceasta rusine a presei.

    Uite, de la mine pentru tine, o intrebare filosofica: ce te impiedica pe tine sa obtii succesul lui Diaconescu?

    Gaseste un raspuns la asta!
    Si pe urma radem impreuna de toti acesti penibili pe care ii va roade invidia.
  • dan dan
    hahaha, in ce tara traim!!

Trimite un comentariu

sus