Skip to main content

Realitatea Media riscă să fie evacuată din Casa Presei

 

sigla-noua-rtv1Realitatea Media riscă să fie evacuată din Casa Presei din cauza unei datorii de 758.482 lei pe care o are faţă de Regia Autonoma "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAAPPS), scrie HotNews.

Publicitate

Realitatea are un termen de 10 zile pentru a-şi plăti datoria. În caz contrar, RAAPPS va introduce "acţiune în instanţă pentru pretenţii şi evacuare", se arata intr-o notificare transmisă companiei.

Oficialii Realitatea spun însă că îşi vor achita datoria doar că există blocaje financiare în "tot sistemul". Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Realitatea TV, a declarat pentru HotNews că în prezent încearcă să obţină o păsuire de la RAAPPS, dar "ne vom plăti datoriile fără doar şi poate" (a declarat Freciu).

Citeşte articolul întreg pe HotNews.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horatius Horatius
    @Andrei: Realitatea Media, Cațavencu SA și alte firme din grup sunt în procedură de faliment deja. În cazul Cațavencu, falimentul a fost cerut în instanță chiar de companie. Termenul de judecată este pe 26 sau 28 iunie.
  • bitolia bitolia
    @deontologie
    N-as fi asa sigur ca dl buscu le-ar lua o chirie modica celor de la realitatea/catavencu. Omu' e proprietar, nu chirias, acolo. Modic a fost doar pretul de achizitie pt viloaca respectiva..... In rest, clasa politica e corupta si a patra putere-n stat ii pune farul in ochi. Cateodata din sezlongul din livingul unei foste vile raapps.....
  • Sarpele Sarpele
    Tari astia de la Realitatea, cit de inconstienti pot fi sa nu reactualizeze contractul de chirie si in plus sa nu plateasca. Din nou tare managementul. Cinste lor!
  • laurentiu laurentiu
    daca luam si datoriile catre Reuters... oare ce ganduri are vantu?
  • Andrei Andrei
    Urmeaza falimentul?
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Dar de ce nu fac ei o emisiune cu subiecte grase, de genul "din datoria Realitatea tv numai pentru sediu pot fi platite 10.000 de pensii, 34.576 ajutoare de somaj minime, 42.562 alocatii pentru copii, se pot acorda 500 de burse de doctorat, se pot cumpara 10 tomografe, 123 de ecografe. Si tot asa! N-am vazut televiziune mai proasta, de cind i-a pus sa-si plateasca darile, au intrat intr-o panica de oameni sonati. De ce nu vind elicopterul (cu care ne aratau marile dezvaluiri, s-au inecat 2 pisoi in riul colentina si alte stiri meseriase)?
  • Petrisor Petrisor
    Cred ca SOV ar trebui sa mearga pe la biserica sa dea un acatist de bine ca numai belele are cu al lui trust de presa.
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    asta e, in ultima instanta se muta toti in vila lui Buscu. si aia e tot de la raapps, dar macar chiria e modica.

Trimite un comentariu

sus