Skip to main content

Revista presei media - 15 iunie

 

Publicitate

antena-13Alin Romaşcan preia, începând de astăzi, şefia ştirilor la Antena 1 şi Antena 3, ocupând o poziţie nou înfiinţată, aceea de Head of News, după cum a declarat el pentru HotNews. Romaşcan a mai lucrat la Antena 1 în perioada 2001-2006, ultima dată ocupând poziţia de producător general al Observatorului. Ulterior a lucrat la Realitatea ca producător general Realitatea TV, producător general The Money Channel, producator general web TV la F5, în ultima jumătate de an ocupându-se de lansarea Publika TV în Republica Moldova, alaturi de Sergiu Toader.
Un nou şef peste ştirile Antena 1 şi Antena 3

Marc Gruber, de la Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor se declară „şocat“ de Proiectul noii legi a SRR şi SRTV, despre care spune că atacă libertatea jurnalismului. Raluca Turcan neagă că proiectul său pentru noua lege nu îi susţine pe angajaţii celor două instituţii, precizând că organizaţiile media au fost dezinformate.

Gruber, pentru Adevărul: “Nu numai că nu respectă criteriile profesionale, nu numai că nu deschide uşile mai larg spre societatea civilă şi reprezentanţii salariaţilor din media publică, dar acest proiect de lege favorizează un control mai mare al politicului în ceea ce priveşte numirea conducerii SRR şi SRTV. Dar poate cea mai şocantă parte este aceea în care este exclusă orice referinţă la protecţia surselor jurnalistului. Acest aspect este nu doar unul şocant, dar şi profund ilegal".
„Proiectul Turcan“, contestat peste hotare

Dan Negru vorbeşte într-un interviu pentru Jurnalul Naţional despre cartea "Amintiri în alb şi negru". La întrebarea cărei personalităţi crede că i s-ar potrivi titulatura de sanitar al talk-show-urilor sau al emisiunilor de divertisment, Dan Negru a răspuns:“Vorbesc despre Pruteanu în carte şi cred că el era un astfel de sanitar. Îmi plăceau momentele în care-i punea la punct pe idioţi. Acum televiziunile sunt ticsite de ei şi Pruteanu s-a retras puţin. Nu a reuşit nimeni să-i ia locul, încă.”
Dan Negru : "Televiziunile sunt ticsite cu idioţi"

Lipton Ice Tea anunţă lansarea competiţiei internaţionale “Marea Preselecţie”, ce îi oferă şansa unui câştigător să îl însoţească pe Hugh Jackman pe platourile de filmare în timpul realizării următorului spot TV al brandului, scrie IAA.ro.
Lipton Ice Tea îţi dă şansa să fii alături de Hugh Jackman la filmarea următorului spot TV

Producătorii echipamentelor de sport sunt legaţi de Cupa Mondială de Fotbal. Adidas este sponsorul oficial al campionatului, deţine licenţa FIFA de peste 40 de ani şi oferă mingea care este folosită în timpul turneului final, scrie Wall-Street.ro, care citează Financial Times. Printre starurile fotbalului sponsorizate de Nike şi care participă la strategia de marketing a acestuia se număra Cristiano Ronaldo şi Wayne Rooney. Iar compania Puma şi-a consolidat o bază importantă în Africa, sponsorizand patru din cele şapte selecţionate africane care participă la turneul final.
Ce producător de echipamente va marca golul decisiv în Africa de Sud?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    oho, da pleaca lumea de la RTV la greu. de ce oare?
  • the_soup the_soup
    evident ca afirmatiile mele sunt insinuari ieftine. de ce ai analiza pertinent o intrebare de om normal la cap, care sesizeaza o frecventa ridicata a articolelor cu trimitere la patriciu&co.?
    e foarte la indemana sa dai cu fum. nu uita ca nu toti internautii romani sunt comentatori de ocazie. unii intreaba direct, pentru ca ii intereseaza adevarul. nu cel la care scrie dinu patriciu, celalalt.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    A fost o greşeală pe care am reparat-o. Având în vedere ora la care se face Revista presei media, oboseala se mai face din când în când simţită.

    Restul afirmaţiilor tale sunt insinuări ieftine, că la astea tot internautul român se pricepe.
  • the_soup the_soup
    interviul este pentru jurnalul, nu pentru adevarul. o spune raspicat linkul tau.
    ma rog, daca tot sunt atatea stiri despre adevarul, imre si patriciu la tine pe site, probabil ti-a scapat. sau era trecut in contract?

Trimite un comentariu

sus