Skip to main content

S-a decis. Dan Diaconescu şi Doru Pârv vor sta 29 de zile în arest preventiv

 

Patronul OTV, Dan Diaconescu, şi realizatorul TV, pretins clarvăzător, Doru Pârv, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, scrie Mediafax. Verdictul a fost dat în această dimineaţă, după o noapte de audieri, de Judecătoria Sectorului1.

Publicitate

Avocaţii celor doi au atacat deja decizia printr-un recurs care se va judeca la Tribunalul Bucureşti, în termen de cel mult trei zile. Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost acuzaţi de şantj şi ameninţare la adresa unui primar din judeţul Arad.

Filmul evenimentelor de aseară:

  • Dan Diaconescu a fost adus, aseară, încătuşat la sediul Judecatoriei sectorului 1, unde zeci de susţinători l-au întâmpinat cu scandări de încurajare.
  • Potrivit Mediafax, grupul de susţinători a fost organizat de aceeaşi persoană care a condus protestul şi la arestarea lui George Becali. Baiatul a strans bani, a multiplicat poza lui Diaconescu, a cumpărat cartoane, carioci şi tot ce mai era nevoie pentru protestul spontan.
  • Judecătorilor le-a luat opt ore până să decidă arestarea preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 29 de zile.

"Am avut la dispoziţie dosarul doar de la ora 20 la 21. Judecătoarea s-a pronunţat după ce a citit şapte volume într-o jumătate de oră. Decizia de arestare este susceptibilă de a fi neserioasă", a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, potrivit România liberă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus