Skip to main content

Site-ul Ziarul Financiar, din nou pe bani

 

zf-logo1Echipa Ziarului Financiar discută despre revenirea ediţiei online la o variantă contra cost. O decizie clară urmează să fie luată în următoarea perioadă.

Publicitate

ZF.ro a mai fost în trecut accesibil doar într-o formulă plătită. Până în 2007, abonaţii ediţiei pe hârtie ai cotidianului deţinut de Publimedia primeau o parolă cu care puteau accesa şi varianta online. Ulterior, site-ul Ziarul Financiar a trecut la o accesare liberă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Gabriel
    Zoltan & others: Publicitatea online, in Romania, este foarte ieftina. Nu uitati ca un continut de calitate se produce cu bani multi. Un venit lunar de 5.000 - 10.000 de euro al unui site micut sau al unui blog nu ajunge pentru o redactie. Un exemplu: hotnews, care incerca sa ofere continut specific unui cotidian, dar nu are redactie de print in spate, are mari pierderi de calitate in absenta unor jurnalisti buni. Care costa. Si mai sunt si alte argumente...
  • laurentiu laurentiu
    cred ca pe criza asta, cum am spus si in cazul stirii cu adevarul si plata serviciilor sale, nu o sa sara multa lume sa plateasca si o sa se orienteze spre alte siteuri.
  • Madalin Sandu Madalin Sandu
    In cazul asta se observa clar managementul prost sau poate chiar nu ne putem abtine si copiem ce se intampla la altii fara sa ne dam seama ca nu se aplica la noi.

    Nu ar fi prima tentativa de acest gen.
  • Zoltan Zoltan
    Da, se pare ca nu ajung banii din publicitate, desi preturile practicate in Romania la reclama online, cred ca sunt exagerat de mari. Comparativ cu alte tari...
  • Madalin Sandu Madalin Sandu
    Se pare ca media online din Romania incearca aceasta mutare in ultima vreme. sa inteleg ca nu mai ajung banii din publicitatea online?
  • RazvanM RazvanM
    Am fost abonat la editia pe print a ZF-ului dar distributia era dezastruoasa (si nu din din vina editorului). Posta il livra pe la 10-11 a.m. asa ca il citeam seara... Cred ca acum vreo zece ani au fost tentative de livrare la usa in intervalul orar indicat de Client dar incet, incet initiativa a murit. Cel putin cinci zile pe saptamana il citesc online si - daca taxa nu este exagerata - as plati ca sa am acces la informatiile furnizate de ei. Gratis nu inseamna Calitate. Incepi sa acorzi atentie la ceea ce cumperi daca trebuie sa platesti...

Trimite un comentariu

sus