Skip to main content

SOLUŢII DE CRIZĂ: Paginile unui ziar din Moldova se vând la bucată

 

apropoCriza i-a determinat pe unii locuitori din oraşul Orhei, din Republica Moldova, să cumpere săptămânalul Apropo Magazin pe bucăţi. Informaţia a fost publicată în ediţia de săptămâna aceasta a ziarului Apropo Magazin.

Publicitate

Câţiva poştaşi din Orhei, văzând că nu toţi oamenii îşi permit să cumpere tabloidul Apropo, s-au apucat să vândă ziarul pe pagini. Publicaţia, care are 24 de pagini, se vinde la preţul de 5 lei moldoveneşti (1,3 RON).

Am împărţit 5 lei la numărul de pagini şi iese mai ieftin să îl vindem pe pagini. Decât să stăm cu ziarul pe raft, noi le propunem clienţilor să cumpere câte 4 foi la un leu. Uneori îl dăm şi în loc de rest şi ei acceptă bucuroşi”, a declarat o poştăriţă pentru Apropo Magazin.

Despre Apropo Magazin:

Apropo Magazin este o publicaţie săptămânală de tip tabloid, editat de Jurnal Trust Media. Ziarul este condus de redactorul-şef Alina Guţu.

Tabloidul este rezultatul unui rebranding al ediţiei de joi a publicaţiei Jurnal de Chişinău, lansat în urmă cu trei ani. Procesul de rebranding a avut loc la jumătatea lunii aprilie 2009. Ziarul are un tiraj de 5.000 de exemplare pe săptămână, iar preţul unui abonament lunar este de 16,59 de lei moldoveneşti (4,2 RON).
Tabloidul se distribuie pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian S Marian S
    ``Citeşte şi dă-l mai departe`` ar fi fost o altă soluţie de succes.

Trimite un comentariu

sus