Skip to main content

Adevărul nu mai vrea publicitate pentru Roşia Montana

 

Adevărul Holding renunţă la publicitatea pentru Roşia Montana sau pentru evenimentele care promovează proiectul. Hotărârea a fost luată ieri de boardul grupului de presă.

Publicitate

Peter Imre director general Adevărul Holding, pentru paginademedia.ro: “Roşia Montana este un proiect controversat, cu care nu vrem să ne asociem. Este un proiect pe care eu îl cred profund imoral”.

Adevărul a avut în paginile sale machete pentru Roşia Montana. Chiar ieri, proiectul era promovat pe o pagină întreagă (vezi foto). Ce se va întâmpla cu banii încasaţi pe aceste reclame?

“Vom returna toţi banii”, a spus Peter Imre.

Nu este prima dată când Adevărul refuză publicitate. În luna aprilie, Adevărul a renunţat la orice tip de reclame plătite de industria tutunului. La vremea respectivă, în presă se derula o campanie de prevenire a contrabandei cu ţigări, finanţată de British American Tobacco - BAT.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Imre si moralitatea baba si mitraliera....In mod sigur sunt ceva interese la mijloc.
  • Luminita Dejeu Luminita Dejeu
    FELICITARI! Este cea mai buna veste care am auzit-o in ultima perioada! Sper ca si alte ziare sau televiziuni sa le urmeze exemplul!
  • cosmin cosmin
    Este evident ca totul este o strategie a ziarului. Si probabil ca una recenta. Au acceptat reclama de la Rosia Montana o perioda si atunci totul era ok. Acum, ca sa dea bine in ochii opiniei publice refuza sa le mai difuzeze. Chiar crede cineva ca putem fi fraieriti?
  • goldu goldu
    Ma mira aceasta decizie care in sine e cat se poate de buna. Sper sa le urmeze exemplul si alte trusturi media.
  • George George
    Peter Imre e inconstient. Pe de-o parte refuza publicitate, de parca bubuie paginile de reclame in ziarele trustului, pe de alta angajeaza tot felul de sefi si cumpara limuzine cu duiumul in timp ce amarastenii sunt dati afara pe capete sau li se reduc lefurile cu 16.6 %. Asta e nesimtire profesionala sau chiar prostie!

Trimite un comentariu

sus