Skip to main content

Anca Florea a fost scoasă de la Antena 3

 

Managementul postului Antena 3 a hotărât să scoată de pe post Revista presei făcută de Anca Florea, scrie Adelin Petrişor. Jurnalistul notează că în luarea deciziei nu a contat ratingul ci ar fi cântărit mult şi relaţiile destul de încordate pe care Anca Florea le avea cu colegii de emisiune. În ceea ce priveşte audienţa emisiunii, Petrişor scrie că tronsonul realizat de Anca Florea, 8.00-8.55 scotea ratinguri bune, de obicei peste competitorul direct Realitatea TV.

Publicitate

Ce spune Anca Florea?

Nu am avut niciun conflict cu nimeni din redacţie sau din departamentul tehnic. Mihai Gâdea m-a informat că, împreună cu o altă colegă de la Antena 3, voi lucra la o altă emisiune”, i-a declarat realizatoarea lui Adelin Petrişor.

Antena 3 a programat un jurnal în locul emisiunii făcute de Anca Florea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Introduceti din nou emisiunea Ancai Florea.Nu vedeti reactiile la scoaterea ei? Daca nu mai face revista presei atunci o alta emisiune pe teme politice.
  • jenica jenica
    nu-i nimic ca a plecat de la revista. emisiunea era lipsita de profesionalism si total lipsita de obiectivitate. iar obiectivitatea e principala lege a jurnalisticii, meseriasilor, care ati uitat voi de astea... :)))))
  • BaBau' BaBau'
    Bey Cornelius, reulq sau radu!Sunteti niste falsi! Emisiunea facuta de tipa aia era un rahat de emisiune - in care ea se dadea cea mai tare din parcare ... cand ea de fapt era o varza! Doar aere si fumuri pe capul ei ... se credea probabil vreun geniu neinteles al televiziunii! Mi-a fost intotdeauna scarba de oamenii de genul asta - dar ratata aia care a plecat de la RTv pentru ca facea o revista a presei de rahat - era intruciparea a tot ce e mai prost si mai rau in jurnalistul din Romania! PAREREA MEA!
  • pivniceru nicolae pivniceru nicolae
    Revista presei cu Anca Florea urma dupa reluarea emisiunii In gura presei si mi se parea o continuare logica.Anca Florea facea intradevar revista presei adaugind comentariile pe care orice om zdravan la cap le-ar face citind acele stiri.Nu comentez motivele pentru care nu mai face revista presei,poate are sa faca o alta emisiune[abia astept]sau daca nu este o pierdere pentru Antena3.In privinta criticilor ei ,nu critica orice ,critica prostia care domina de ceva timp si viata politica,si mondena si sportiva deci in general viata noastra.Asta cred ca incerca sa ne spuna,sa nu mai consideram prostia,incompetenta tupeul porcesc,slugarnicia, drept calitati
  • radu radu
    De ce ti-e frica, nu scapi
    Mi-era teama ca iar nu o voi mai putea urmari pe Anca Florea si sunt dupa ea de vreo 20 de ani. Se pare ca deranjeaza competenta pe mai multa lume.
    Sper sa o revad, indiferent pe care post TV.
  • relug relug
    Pacat, doamna Anca Florea avea ceva din "genul/stilul" lui Mircea Badea (personalitate, aciditate) si era o placere (aproape obligatorie) de a o umari zilnic. Sper sa ma reintalnesc cu dansa, tot zilnic, pe o emisiune similara.
  • Corneliu Corneliu
    Una dintre putinele persoane inteligente de pe sticla. Mai sus comenta una de nu ocoleste gropile ca era o revista a presei pe gustul patronilor. Ba era pe gustul meu si a altor inteligenti, toan-to.
  • nic nic
    Am crezut ca este in concediu.Pierdere evidenta,atit pentru public cit si pentru post.Cind mai dispare ceva care contine BUN-SIMT,indiferent de doza,mai coborim stacheta...Oricum, era cam fragmentata prestatia ei de tot felul de pseudo-news-uri.Pe sectorul de stiri,politica editoriala sau decizia de moment,sufera de la o vreme,de o incapacitate profesionala care se accentueaza.Telecomanda ar fi o solutie,dar nici concurenta nu exceleaza,asa ca...
  • cesco cesco
    Chiar si in vacanta abia asteptam emisiunea ei! poate totusi vor reveni, asa cum s-a intamplat si cu emisiunea lui Moise Guran.Poate sa-mi spuna cineva ce alta emisiune va face? Din pacate, postul de stiri nu are revista presei fara comentarii, gen Radu Cazan.
  • dana cioroianu dana cioroianu
    Era o emisiune interesanta , incepeam ziua cu anca florea si revista presei , hai nu mai barfiti , se vede ca sunt intrigi politice sa o scoata de pe ecran .
  • ral ral
    revista presei era o emisiune deosebita, imi pare foarte rau ca nu imi mai incep ziua cu ea, dar nici nu o sa mai uit la A3 ca nu mai am la ce.
  • victor ioan frunza victor ioan frunza
    anca florea era ok la revista presei. silul era decent, comentariul retinut iar echilibrul jurnalistic era respectat. nu inteleg de ce se aduc in discutie caracterul ziaristului, relatiile sale cu tertii, aspecte care nu pot fi cuantificate si care tin evident de barfa.
  • rahoveanu rahoveanu
    AF este inteligenta, spirituala, dar cu un caracter mizerabil. A enervat multa lume, inclusiv pe colegii in fata carora facea pe desteapta.
  • jojo jojo
    Daca ar fi existat cel puţin vreo zece ziarişti de calibrul lui Robert Turcescu, soarta presei din România ar fi fost cu totul alta. Aşa, rămîne o hazna 99,99%.
  • lucian lucian
    Frate, cand o sa va intre si voua in cap ca un ziarist nu trebuie sa faca jocurile vreunui politician, ci sa fie IMPARTIAL? Ai auzit de asa ceva? Chiar nu e necesar sa fie pupat stapanul de la Cotroceni, dar nici sa fie injurat si spurcat 24 din 24 de ore. Te-ai gandit ca mai sunt si oameni care doresc impartialitate din partea acestor 2 posturi (RTV si Antena 3)? Cum scrie cineva ceva critic despre Antena3, sari imediat de fund in sus....cumva lucrezi acolo sau esti postac platit de vreun partid din opozitie?

Trimite un comentariu

sus