Skip to main content

Anca Florea a fost scoasă de la Antena 3

 

Managementul postului Antena 3 a hotărât să scoată de pe post Revista presei făcută de Anca Florea, scrie Adelin Petrişor. Jurnalistul notează că în luarea deciziei nu a contat ratingul ci ar fi cântărit mult şi relaţiile destul de încordate pe care Anca Florea le avea cu colegii de emisiune. În ceea ce priveşte audienţa emisiunii, Petrişor scrie că tronsonul realizat de Anca Florea, 8.00-8.55 scotea ratinguri bune, de obicei peste competitorul direct Realitatea TV.

Publicitate

Ce spune Anca Florea?

Nu am avut niciun conflict cu nimeni din redacţie sau din departamentul tehnic. Mihai Gâdea m-a informat că, împreună cu o altă colegă de la Antena 3, voi lucra la o altă emisiune”, i-a declarat realizatoarea lui Adelin Petrişor.

Antena 3 a programat un jurnal în locul emisiunii făcute de Anca Florea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CORNEL DIN PANTELIMON CORNEL DIN PANTELIMON
    Normal ca avea rating ca A3 si-a facut grup de spectatori deja care aproba orice li se da. Aia nu era revista presei. A3 ca si OTV are deja suporterii ei fideli care aproba stilu si nu ies din casa doar ca sa-si vada idolii de-aia au si rating mai toate emisiunile. Si OTV are rating. Si? In rest...calitatea e 0 barat.
  • Petrişor Petrişor
    aşa este, făcea o revista presei mizerabilă că nu-l pupa pe stăpînul de la Cotroceni. Vreţi ca toţi ziariştii să fie ca Robert Turcescu, Radu Moraru sau Andreea Pora.
  • jojo jojo
    Anca Florea făcea o revistă a presei mi-ze-ra-bi-lă! Adică în stilul antenelor, pe gustul patronilor, ce mai! Faptul că făcea rating nu este relevant pentru calitatea celor care urmăreau emisiunea ei. A.F. a coborît mult şi demult ştacheta profesionalismului.
  • Petrişor Petrişor
    Deci contează mai mult sentimentele faţă de colegi decît ratingul şi eficienţa. Ce profesionişti sunt şefii de la INTACT. Bine, dacă-l pui boss peste INTACT pe cineva ( Codrut Seres) care n-are nicio tangenţă cu televiziunea nu mă mai miră nimic.

Trimite un comentariu

sus