Skip to main content

Contul Adevărul Holding se mută la agenţia Odyssey, deţinută de Dinu Patriciu

 

Bugetul de creaţie, media şi marketing al Adevărul Holding se mută la agenţia Odyssey Communication, în care Dinu Patriciu deţine 60%, prin DP Holding. Plecarea contului de media al Adevărul Holding şi demararea unei licitaţii au fost anunţate în exclusivitate de paginademedia.ro, AICI. Anunţul Adevărul, în continuare:

Publicitate

Adevărul Holding a desemnat câştigătorii licitaţiei pentru bugetul de comunicare şi marketing

Bucureşti, 26 iulie - În urma unei licitaţii pentru gestionarea bugetului de creaţie şi media al Adevărul Holding, comisia de evaluare formată din experţi internaţionali şi locali a decis încredinţarea bugetului de creaţie, media şi servicii de marketing companiei Odyssey Communication, iar pe cel al bugetului de creaţie pentru evenimente companiei Tempo Advertising.

La proces au participat următoarele agenţii/grupuri de comunicare: BBDO Group, MEC, OMD, Odyssey şi Tempo Group. Licitaţia a durat 5 săptămâni, toţi participanţii prezentându-se la un nivel profesional extrem de ridicat.

Agenţia Odyssey Communication este deţinută de DP Holding şi de Diana Flutur, managerul companiei de publicitate.

Acţionarii, conform Registrului Comerţului:

Diana Flutur: 40%

DP Holding: 60%

Administrator: Diana Flutur

Foto: Ovidiu Andrei, Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kendra Kendra
    Diana Flutur amanta celui mai bogat roman? Hmmm... n-as prea crede. E mai mistocuta decat a treia nevasta a mogulului, dar la banii lui gasea sigur ceva super-premium. E drept, fara agentie de publicitate in dotare, dar ii facea seful una cat ai zice peste.
  • green revolution green revolution
    Toata lumea stie cine este Diana Flutur. e si ea amanta sefului. Asa ca banii au ramas unde trebuiau sa ramana...
  • MotherCare MotherCare
    Ce se vede pana acum e o scadere dramatica a reclamelor Holdingului pe TV. Iar la vanzari de spatii e aceeasi jale, cu toate ca au fost plimbati o groaza de publicitari in toate colturile pamantului, impreuna cu mai toti sefuletii din trust. Nici noii veniti nu impresioneaza, dimpotriva.
  • logicianul logicianul
    O decizie cu dus si intors. Logica este ca banii sa ramana in cadrul grupului, iar pe timpurile astea cand pe piata media bataia pe conturi este crancena, ar fi fost complicat sa aloce contul in afara. Totusi, daca l-ar fi alocat in afara, eventual unui grup foarte mare, cu multi clienti, AH ar fi putut presa agentia ca, in contul faptului ca i-a alocat bugetul de marketing, sa ii aloce din bugetele celorlalti clienti o suma considerabila. Astfel de intelegeri se practica. Asa, banii raman in cadrul grupului, dar nu aduc alti bani, fiindca Odyssey nu prea are mari conturi de media.
  • Doru Doru
    Toata lumea stie ce apropiere este intre DP si DF, asa ca nu mai mira pe nimeni ca Peter L Imre face "licitatii" doar pentru a pupa mana patronului, dupa principiul o mana spala pe alta. Banii trebuie sa ramana in familie, monser!

Trimite un comentariu

sus