Skip to main content

DERAPAJ: Cum să intri cu picioarele într-o familie îndurerată

 

Insistenţa reporterilor a depăşit orice limită în exemplul de mai jos, rupt din ziua înmormântării Mădălinei Manole, o zi în care posturile TV s-au întrecut în exagerări (comparabile poate doar cu cazul Marian Cozma). Ce putea răspunde (dacă putea răspunde) soţul artistei, lângă sicriu, la întrebarea “Ce credeţi că s-a întâmplat?”. Un fragment de pe Realitatea TV:

Publicitate

Pro TV a făcut şi o reconstituire grafică a sinuciderii Mădălinei Manole. O găsiţi în continuare. Chiar era nevoie?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    de ce nu ai luat video cu embed ca sa respecti in acest fel drepturile de autor?
  • Tataee Tataee
    atata timp cat audientele sunt la un nivel ridicat, televiziunile nu se vor opri din chestiile astea macabre. daca nu se mai uita nimeni la tv, o sa vada cat de mult gresesc. din pacate, tv-ul e singura relaxare a romanului trecut de o anumita varsta.
  • ady ady
    Eu unul am fost scarbit de "spectacolul" oferit de cele 4 televiziuni la inmormantarea Madalinei. Ce sa mai spun daca la Happy Hour am ajuns sa vedem o inmormantare(ce e asa de happy in asta???). Chiar vedeta fiind Madalina, familia ei are dreptul la intimitate, si nu la audienta maxima pe durerea lor.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Mester,

    1. Am punctat citeva derapaje de la etica profesională, de la deontologie.

    2. Dacă respecţi normele deontologice (ceea ce e absolut normal în orice profesie), în viziunea multora, eşti etichetat, în mod peiorativ, drept un "deontolog". Cu alte cuvinte, ceea ce este normal este o aberatie. Văd că asta consideri şi tu.

    3. Partea cu "pata" ţine de obişnuinţele internaute, conform cărora poţi arunca orice afirmaţie calomnioasă, acoperit în spatele unui pseudonim.
  • Mester Mester
    iulia... tu ai facut copy`ul la protv cumva? :D... derapaje sunt aceste incursiuni in viata oamenilor chiar si in aceste momente tragice... nu stim care este limita decentei...da, petrisor se vrea marele deontolog, ghinion, n-o sa fie... pentru ca e patat... dar nu asta e problema, deontologia lui, ci limita bunului simt si pastrarea unor valori morale...
  • iulia iulia
    petrisor, prea insisti cu aceste DERAPAJE. nu mi se pare derapaj grafica facuta de PRO TV, nu vorbim de o familie oarecare ci de un star. Cate speculatii s-au facut la morti celebre in lume, precum JFK, MJ, M. Monroe??? in orice tara a lumii e la fel, cand dispare cineva important. nici mediatizarea nu a fost excesiva in acest caz. mai nou, la tine orice de derapaj, ca sa pozezi tu ca un mare deontolog
  • zooropa zooropa
    ... la urmatorul "caz" sigur vor fi mai buni in relatari ... chiar nu inteleg, cum se poate merge atat de departe?

Trimite un comentariu

sus