Skip to main content

Dragoş Stanca se pregăteşte şi de proiecte proprii. Ce se întâmplă cu F5?

 

Publicitate

Dragoş Stanca, managerul diviziei online din grupul Realitatea Caţavencu, pregăteşte proiecte antreprenoriale proprii. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Dragoş Stanca a avut întâlniri cu posibili investitori pentru proiectele sale. Ce se întâmplă cu F5?

Chiar dacă lansează proiectele proprii, Dragoş Stanca va rămâne la conducerea F5, divizia online a Realitatea Caţavencu. Detalii, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, Dragoş Stanca a confirmat că poartă discuţii pentru posibila lansare a unor proiecte antreprenoriale proprii, dintre care unul va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie. El nu a dat detalii despre proiecte, spunând doar că vor fi concentrate pe servicii şi pe aplicaţii, nu pe conţinut. Totodată, el a menţionat că poartă discuţii şi pentru atragerea unor investitori pentru proiecte derulate de F5 în prezent.

Părăseşte F5?

Nu este iminentă o plecare de la F5”, a mai spus Stanca.

F5 este structurată pe trei divizii: content (realitatea.net, money.ro, plus site-urile adiacente), vânzări/evenimente (vânzări prin regia F5 X-media şi organizator RoNewMedia) şi parteneriate (Iqads, autonovo, 2auto sau TPU). Compania a fost lansată la începutul lui 2009.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Si pe mine ma amuza teribil pareriele atat de bine "documentate". Tipul asta poate e singurul manager media real, calificat pe zona. Deficientele au venit, cel putin in trustul lui Vantu, din zona celorlalte parti implicate in management. Acolo toti se cred genii. Oricat de bun e Stanca, majoritatea decide.
  • mihai mihai
    unii mai trebuie sa si evolueze, nu sa stea lipiti de scaun intr-un loc. stanca e un tip de perspectiva, doar ca mediul intern de business romanesc a fost si este unul fara reguli.
  • codru codru
    Are cineva idee citi bani ii datoreaza Stanca asta lui Vintu? Si cit mai este pina la scadenta?
  • sandu sandu
    A-ncepu PR-ul. E clar! E pe faras baiatul! Sa vedem daca mai gaseste vreun alt fraier.
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    care sobolan si care corabie?
  • baba si mitraliera baba si mitraliera
    ma amuza teribil asta cu proiectele care nu vor fi concentrate pe continut. pai de cand stanca are vreo legatura cu continutul? el a avut noroc cu realitatea.net ca a mers bine televiziunea si a tras si site-ul dupa ea. la money.ro a preluat o gramada de site-uri ca sa umfle traficul (probabil el le numeste parteneriate) si site-ul a fost, este si va fi praf. cam atat despre "strategia" lui stanca. bineinteles, toata condimentata cu multa fanfozeala si infumurare ca doar nimeni nu e mai tare si mai mare ca stanca.
  • Relu Relu
    Dragos Stanca a reusit sa-si egaleze fostul mogul, pe Sirbu: ramine la conducerea companiei dar are si afacerile lui personale. Janine e libera?
  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    the rats leave sinking ship...

Trimite un comentariu

sus