Skip to main content

Încă un fost Adevărul revine la trustul lui Patriciu: Eugen Chelemen, actual editor la Realitatea TV

 
Eugen Chelemen 2
Eugen Chelemen 2

După Corina Drăgotescu şi Aurelian Amurăriţei, încă un ex-Adevărul se întoarce la trustul lui Dinu Patriciu. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Eugen Chelemen revine la Adevărul ca Redactor şef Multimedia. Chelemen este în prezent, unul dintre editorii zilei (EOD) la Realitatea TV.

El a lucrat la Adevărul până la sfârşitul anului 2006 şi a plecat de pe poziţia News Desk Manager la câteva luni după venirea lui Răzvan Corneţeanu la conducerea Adevărul Holding.

La Adevărul, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, va lucra cu jurnalista Corina Drăgotescu, Director editorial multimedia. Odată cu startul proiectului TV, Eugen Chelemen va fi implicat şi în zona de televiziune.

Eugen Chelemen este al treilea nume din echipa Adevărul Holding de până în 2006 care se reîntoarce în trustul deţinut de Dinu Patriciu. Corina Drăgotescu (fost redactor şef Adevărul) a revenit ca Director editorial multimedia. Aurelian Amurăriţei (fost director general) s-a întors pentru a coordona intergrarea produselor media din punct de vedere al businessului.

Sursa foto: impactnews.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unadinrealitatea unadinrealitatea
    Pun pariu că pe Chelemen o să îl plângă mulţi din Realitatea. Evident că mai sunt şi frustraţi care îl invidiază şi se bucură, dar sunt sigură că bucuria e de moment. Eu recunosc că am avut momente în care îmi venea să îl strâng de gât, dar omul ştie meserie...
  • popescu popescu
    mogulii astia sunt tare usor de fraierit. unde se aduna ciripitori gen amuraritei, dragotescu si chelemen se duce totul de rapa. vor sa ingroape iar Adevarul. bine ca isi fac ei plinul in timp ce duc inca un ziar spre dezastru. amuraritei si dragoteasca au experienta, au mai distrus Adevarul si nici la vantu nu au aratat nimic. iar piticul asta nu este decat un pampalau frustrat, cu tupeu si lipsit de bun simt.
  • marius marius
    Baiatul asta a luptat cativa ani anti Basescu, acum e rasplatit!
  • mark mark
    il stiu pe eugen inca de la sosirea sa in trust. e adevarat ca omul are multe defecte, dar nu se poate spune despre el ca este un prost organizator. a manageriat cu profesionalism foarte multe zile infernale, iar rezultatele au fost pe masura implicarii sale. chiar a invatat cadre, ferestre. Stie ce e un IFB, stie diferenta dintre releu, fibra si satelit. eu am lucrat cu el in echipa doar cateva luni, dar pot spune cu tarie ca faima sa de "omul negru" este de multe ori doar o eticheta pusa de unii care nu pot face performanta. succes la adevarul, sarpeeeee sssssss.
  • unuldinrealitatea unuldinrealitatea
    intotdeauna mi s-a parut remarcabil ca despre schimbarile din realitatea tv se scrie mult chiar si cand este vorba de oameni din spatele camarei. este o mare performanta a unei televiziuni care a fost multa vreme invidiata de concurenta. mare pacat c-or s-o puna sub cheie. reporterii de la a3 au inceput sa ridice ochii la reporterii rtv doar acum ca suntem in groapa…
  • Adelin Petrișor Adelin Petrișor
    V.D., Eugen era un tip eficient, dar nu prea știa să le vorbescă oamenilor. Era ușor arogant cu subordonații și, nu de puține ori, irosea resursa. Trimitea oameni la direct cu câteva ore înainte să se întample ceva. Am lucrat cu el o bună bucată de vreme și mi-am permis să scriu și eu ceva pe această temă. http://www.adelin-petrisor.ro/?p=757
  • Pandele Pandele
    @v.d.
    Eu in locul tau m-as ingrijora sa ajung la un numitor comun cu el. Omul s-a nascut vexat si traieste la televizor ca sa primeasca satisfactie.
  • v.d. v.d.
    Eugen este unul dintre cei mai ok oameni de la Realitatea, cu multe, multe reuşite. Are o incredibilă capacitate de a mobiliza oamenii. Recunosc că a trebuit să treacă ceva vreme să mă obişnuiesc cu el şi să imi dau seama de adevărata sa valoare!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Sorin Freciu, unul din acţionarii Money Express, a declarat pentru Paginademedia.ro că revista va continua să apară cel puţin până la sfârşitul anului.

    Sorin Freciu:

    "Money Express continuă să apară. Vom face o analiză în luna octombrie. Atunci vom decide ce vom face anul viitor."

    Cel puţin asta spun acum.
  • omar omar
    M.E se inchide
  • omar omar
    Money Express se inchide
  • Ilinka Ilinka
    Foarte bine ca revin la Adevarul. Roata Vietii… Dupa ce ex-echipa Ringier a ridicat audienta produsele AH (cu riscul tabloidizarii) este momentul ca ADEVARUL sa isi recupereze influenta de odinioara… Sa nu uitam ca modernizarea brandului ADEVARUL a inceput inainte de migratia Ringier-easca si echipa Amuraritei – Dragotescu a dus greul pe “Crucisator” dupa plecarea orgolioasei brigade CTP-iste… Au avut un produs de mare perspectiva “Politicianul Anului” care trebuie readus la viata…
    Ce se aude cu Money Express? Este adevarat ca o sa fie editat de o alta firma ca sa-i fie tarana si mai usoara? Foame mare de bani mai ales ca echipa inca nu si-a primit salariul ce trebuia virat la inceputul lunii iunie… Oops, s-a facut o luna de asteptare. In general transformarea ziaristilor in manageri nu este o idée buna.
  • Pandele Pandele
    Plecarea lui Chelemen nu poate fi decat benefica pentru RTV. Este unul dintre cei care si-au pus amprenta pe output-ul RTV in ultimii doi ani si, dupa mine, intr-unul din cele mai nefaste moduri.
    Este protagonistul unui celebru (in plan intern) incident, in care s-a remarcat cu dorinta de a face un breaking news cu tot tacamul despre gasirea unui sarpe mort in Cartierul Francez din Bucuresti. Era un sarpe de apa, complet inofensiv.
    Sunt sigur ca va aduce un plus de seriozitate trustului Adevarul. Corina imi parea mai inteligenta de atat...
  • iancu jianu iancu jianu
    uauuuu! extraordinare achizitii!!! dragoteasca e prototipul de tonomat 100 la suta iar baietul asta saracu...ce sa mai spui
  • laurentiu laurentiu
    de ce oare din ce in ce mai multi oameni pleaca de la RTV? sunt curios :)

Trimite un comentariu

sus