Skip to main content

Radu Tudor este noul consilier editorial al lui Mihai Gâdea

 

Jurnalistul Radu Tudor a fost numit, la sfârşitul săptămânii trecute, consilier editorial al lui Mihai Gâdea, directorul general al postului de ştiri Antena3.

Publicitate

“Din misiunile pe care le are un director general de televiziune sunt enorm de multe care ţin de relaţia cu redacţia, de relaţia cu realizatorii, cu producătorii, cu cei care sunt implicaţi în crearea emisiunilor de talk-show şi probabil undeva în zona asta Mihai Gâdea o sa-mi dea nişte atribuţii”, a declarat pentru Paginademedia.ro Radu Tudor (39 ani) analist şi comentator la Antena3.

Radu Tudor a mai spus că îşi va pune experienţa editorială în slujba prietenului său „care este într-o funcţie cu o responsabilitate uriaşă”.

„Am acceptat cu bucurie această ofertă. Eu sunt foarte apropiat de Mihai Gâdea şi vreau să-l sprijin foarte mult să aibă un mandat foarte bun la Antena3”, a completat Radu Tudor.

Numirea lui a venit după ce Aura Ţiţirigă, redactor şef Antena 3, a demisionat din poziţia pe care o deţinea la postul de ştiri controlat de familia Voiculescu.

Despre Radu Tudor:

Radu Tudor a intrat în presă în urmă cu mai bine de 18 ani. În prezent,  este unul dintre realizatorii emisiunii “La ordinea zilei”, alături de Dana Grecu. Cei doi au fost distinşi, în 2009, de Asociatia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) cu premiul pentru talk-show.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valeriu valeriu
    tipul asta cu nume predestinat, schmoukiz, e tzutzerul elenei udrea?! se degaja un puternic damf portocaliu din scrisul sau. si un IQ de marmotzika retardata. iui !
  • schmoukiz schmoukiz
    De fiecare data cand ma uit la baiatul asta cu fruntea mica si uitatura rea, mi-l imaginez cu o cascheta, salutand regulamentar: "sa traiti, permiteti-mi sa va raportez stirile!". Imaginea e bizara, recunosc, pentru ca la arma lui gradatii nu umbla in uniforme, daca v-ati prins.

Trimite un comentariu

sus