Skip to main content

Raluca Badea va conduce revistele din Adevărul Holding. Veniturile pe drepturi de autor scad cu 16%

 

Noul director al Diviziei de reviste din Adevărul Holding este Raluca Badea. Ea îşi va începe mandatul la 1 august. Raluca Badea vine pe această poziţie după ce Răzvan Ionescu, fostul director al Diviziei reviste, a fost numit director al Diviziei Web din Adevărul Holding.

Publicitate

Peter Imre, director general, în comunicarea către angajaţii Adevărul Holding:

Îmi face plăcere să anunţ numirea Ralucăi Badea în funcţia de Director Executiv al Diviziei Reviste din Adevărul Holding începând cu data de 1 august 2010.

Raluca Badea vine cu o experienţă profesională bogată, în ultimii 12 ani contribuind esenţial la succesul unor publicaţii precum "Time Out", "După afaceri premium", "Business Magazin", "Target" sau "Ziarul Financiar". Am convingerea că ea este persoana cea mai potrivită pentru a prelua munca exemplară dusă până în prezent de Răzvan Ionescu.

De aceea vă rog să fiţi alături de mine în a-i ura bun venit Ralucăi, după cum ţin să-i mulţumesc lui Răzvan Ionescu pentru efortul depus în fruntea Diviziei Reviste şi să-i urez mult succes în noua sa funcţie de conducere la Divizia WEB.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, în condiţiile noilor reglementări privind drepturile de autor, Adevărul va reduce cu 16% veniturile de pe contractele de drepturi de autor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    am mai zis - Patriciu a luat toti oamenii competenti de pe piata :)
  • gerula2 gerula2
    auzi, da de ce nu preia raluca si forbes, s-o dea afara odata pe femeia aia de servici...halpert-ea, cu tot cu lucica, istericale nepricepere si impostura. Plus multi, multi ani de mancat banii lu patriciu pa munca altora.
  • publicitarul publicitarul
    cine e raluca badea?!?!?!?!?! un nimeni care, in afara faptului ca batea restaurantele cu imre, n-are nici un alt merit. Mai scria prostioare intr-un supliment al ZF si... atit. In privinta salariilor, Iulius are dreptate> sa lucrezi pentru cel mai bogat om din Romania si sa ai cele mai mici salarii, din care vor sa si taie... e jalnic. Bine, vorbesc de salariile sclavilor, ale negrisorilor, nu de cele ale celor 18 directori proaspat numiti in ultimele 3 luni, in plina perioada de criza. Mi-e sila...
  • MatRE MatRE
    O pierdere serioasa pentru ZF, o achizitie de calitate pentru ADEVARUL. Am devenit cititor fidel ZF-DA si TO datorita d-nei Badea. Ii doresc Succes ca manager dar vreau sa ii citesc articolele in continuare...
  • Iulius Iulius
    ma scuzi, nu am precizat ca cine sa faca. Ca Ringier, ca citisem cealalta stire
  • Iulius Iulius
    dar Adevarul Holding de ce nu poate proceda la fel??? Ar fi de groaza sa taie dintr-un salariu, si-asa de nimic, 16%! Sa lucrezi pentru cel mai bogat om din Romania si sa fii cel mai prost platit angajat de pe piata. Chiar nu se face ...
  • dude dude
    mai bine spus.. toate no- "neamurile".. hai pa
  • exclusiv exclusiv
    toate no-nameurile...hai pa

Trimite un comentariu

sus