Skip to main content

Ziarele 3D Pro Sport şi GSP s-au vândut ca pâinea caldă

 

ACTUALIZARE: ProSport va avea o nouă ediţie 3D la 12 iulie. Ziarul va cuprinde cele mai bune fotografii de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, dar şi un afiş 3D cu programul campionatului intern din România.

Publicitate

gsp-prosport-3d1Primul cotidian de sport 3D din lume!” titrează cu mândrie azi ProSport, pe prima pagină. Gazeta Sporturilor apare azi tot 3D. Cine este primul? Nu mai contează. Important este că ambele ziare, cu imagini şi reclame 3D, s-au vândut azi ca pâinea caldă.

Din sondajele noastre, returul pentru ambele ziare este aproape zero în toată ţara”, a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Tolontan, redactor şef GSP. „Am informaţii că ProSport s-a vândut foarte repede, chiar de dimineaţă”, spune şi Cosmina Noaghea, Director Publishing Publimedia.

Ce câştigă un ziar 3D?

Cătălin Tolontan:

“A scoate un ziar 3D nu este un câştig, pentru că sunt costuri de producţie foarte mari. Poate deveni un câştig dacă agenţiile de publicitate şi clienţii realizează importanţa reclamelor 3D, în deficitul de atenţie a publicului, care se manifesta generalizat. Publicul nu mai observă reclamele obişnuite.”

Este un câştig de imagine şi de inovare”, spune Tolontan. “Astăzi oamenii vorbesc despre acele reclame 3D. Dacă agenţiile vor încuraja tipul acesta de atenţie, poate vor câştiga şi ziarele, deocamdată pierd.”

Pro Sport iese pe profit cu ediţia de azi?

Cosmina Noaghea:

“Da, ieşim bine. Dacă înregistram o pierdere mare, nu luam decizia de a scoate o ediţie 3D. Este şi un proiect comercial, nu numai de imagine. Nu putem vorbi de un profit notabil, dar suntem mulţumiţi.”

Din informaţiile paginademedia.ro, atât Gazeta Sporturilor, cât şi ProSport, au ieşit astăzi într-un tiraj de aproximativ 60.000 de exemplare. “Acum îmi pare rău că nu am tipărit mai mult”, spune Cosmina Noaghea.

GSP şi ProSport sunt hotărâte să repete experimentul 3D.

Vom da poze 3D şi de acum încolo. În fiecare zi, va fi cel puţin o imagine sau o pagină 3D”, spune Cosmina Noaghea. “Vom merge în continuare pe acest drum”, punctează Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    1.5RON a fost ziarul..
  • fan radu banciu fan radu banciu
    Vorba lui Radu Banciu: poti sa te stergi la c** cu ziarele 3d, sau tre' sa-ti pui si ochelari 3d pe fund?
  • geo geo
    luam prosportul inainte ptr taloanele de Divizia Fantastica. acum jocul a cazut, asa ca nu ma intereseaza sa iau un ziar ptr a vedea reclame 3 D...poate daca ma plateau ei sa vad reclamele alea...
  • adi adi
    prosportu full 3d, aida-de! inseamna ca nu ati vazut ziarul...fix 3 reclame se vad 3d. sau..poate nu sunt buni ochelarii...GSP nu am gasit la chiosc ca sa ma pronunt.
  • Mircea Mircea
    mie mi se pare ca gEsEpE-ul a fost si el complet 3d.. nu a fost pe fiecare pagina?
    plus ca la prosport am senzatia ca unele dintre ele sunt slabut realizate..
    in fine..
  • rudotel rudotel
    ideea e simpla: tolo scrie pe blogul lui ca ies vineri cand au aflat ca psp iese dupa finala mondialului. cand psp s-a repliat si au anuntat ca ies joi, tolo a "sugerat" ca psp le-a furat ideea. Ieri, la pranz, a anuntat ca iese si gazeta tot joi si, vezi doamne, ei ar fi primul ziar de sport. Concluzia finala, azi dimineata: psp - full 3d, gsp - cateva poze, ca n-au avut timp sa lucreze prea mult si au esuat lamentabil. Diferenta e ca la psp tot ziarul s-a facut intr-o zi normala de munca, la gsp in aceeasi perioada au fost capabili sa faca dintr-un ziar 3d ziarul cu cateva pagini3d. Cititorule, vin si intreb acum... cine pe cine-a copiat?
  • Petrişor Petrişor
    Criză, criză, dar cu ziaru' 3D în mînă.
  • Albu Paul Albu Paul
    Ambele ziare au pierdut azi pentru ca nu au tiparit un tiraj mai mare.
  • Jimmy Contreras Jimmy Contreras
    De ce nu l-ai intrebat pe Tolontan cat de ipocrit poti fi sa anunti ziarul vineri si totusi sa-l faci joi, asta dupa ce in prealabil ai facut manevra cu Coca Cola si ai aflat proiectul ProSportului?
  • GSP GSP
    Primul ziar trebuia sa fie Prosport in colaborare cu Coca-Cola... Cei da la Gazeta Sporturilor au aflat de acesta idee si au calcat acceleratia !

Trimite un comentariu

sus