Skip to main content

26 august: Mircea Badea: există mari şanse ca În gura presei să-şi încheie cariera. Kanal D e scos la vânzare

 

Mircea Badea a anunţat în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei", difuzată pe Antena 3, că "există mari şanse ca această emisiune să-şi încheie cariera cu venerabila vârstă de şase ani", pe care o împlineşte în luna septembrie. Mircea Badea a spus că, în luna septembrie, emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "În gura presei", împlineşte şase ani, scrie Mediafax. Totodată, Badea a afirmat că simte ca fiind suficienţi aceşti ani de emisiune.

Publicitate

“Şase ani sunt foarte mulţi ani şi m-am şi transformat foarte mult în timpul ăsta (...) şi, cumva, cred că şase ani zic că sunt suficienţi. Eu îi resimt ca fiind suficienţi (...) Nu depinde numai de mine, dar există mari şanse ca această emisiune, totuşi, să-şi încheie cariera cu venerabila vârstă de şase ani”, a spus Mircea Badea.

Pe de altă parte, reprezentanţii Antenei 3 au declarat pentru Evenimentul Zilei că totul este o glumă. "A glumit. Nu se va întâmpla nimic. Emisiunea va rămâne pe poziţii ca şi până acum. Nu se va schimba nimic nici din punct de vedere al orelor de difuzare, deoarece emisiunea este condiţionată din acest punct de vedere şi de emisiunea de la radio", au declarat reprezentanţii Antenei 3.

Informaţiile care au apărut până acum legate de bogăţia patronului OTV nu reflectă decât o mică parte din averea reală a acestuia. România Liberă a identificat doar în sectoarele 1 şi 6 ale Capitalei patru vile, două apartamente de lux şi 15 loturi de teren intravilan, în suprafaţă totală de circa 17.650 metri pătraţi. Dan Diaconescu are cele 15 terenuri din sectorul 6 în coproprietate cu Luiza Mărgărit. Vilele de pe străzile Iscovescu şi Grigore Mora din sectorul 1 sunt deţinute împreună cu asociata sa, Diana Voiculescu. Zestrea imobiliară a lui Diaconescu a fost mărită în 2007, cu ajutorul Primăriei din Sinaia, care i-a concesionat fără licitaţie un teren pentru extinderea casei de vacanţă pe care o are acolo. Valoarea concesiunii suprafeţei de 70 de metri pătraţi era de doar 2.800 de euro „pe toată durata construcţiei", într-un an în care metrul pătrat de teren se vindea la Sinaia şi cu 2.000 de euro.
Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu

Evoluţia slabă a industriei media din ţara noastră şi pierderile consistente ale postului Kanal D TV i-au făcut pe turcii de la Dogan Media să se gândească la retragerea din România. Potrivit informaţiilor „Adevărul", şefii televiziunii au desemnat Raiffeisen Investments să se ocupe de identificarea potenţialilor cumpărători. Raiffeisen Investments este o divizie a băncii Raiffeisen care se ocupă de vânzări şi achiziţii. Surse din interiorul companiei au declarat pentru „Adevărul" că discuţiile sunt în stadiu incipient şi că este cale lungă până la o posibilă tranzacţie. Aceleaşi surse spun că încă nu s-a stabilit cât valoarează Kanal D şi că va fi luată în considerare cea mai mare ofertă de pe piaţă.
Prăbuşirea Kanal D România

Fostul jurnalist Radu Coşarcă va prelua, din luna septembrie, funcţia de director de relaţii externe la Enel România, subsidiară a grupului italian de utilităţi Enel, scrie Evenimentul Zilei, care citează Mediafax. Coşarcă a lucrat la mai multe televiziuni, precum Naţional TV, TVR şi Antena 1, a fost membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului şi a predat un curs de comunicare la Universitatea Bucureşti.
Radu Coşarcă, director de relaţii externe la Enel

Reprezentanţii sindicatelor din învăţământ, ai Patriarhiei şi cei ai asociaţiilor pentru protecţia copiilor au căzut de acord, miercuri, la prima dezbatere pe tema adoptării unui cod de conduită în mediul online, că este necesară o astfel de reglementare, majoritatea pledând şi pentru o lege în acest sens, scrie HotNews, care citează Agerpres. Ea a precizat că nu va exista un compartiment al Consiliului Naţional al Audiovizualului care să se ocupe de acest domeniu, ci o autoreglementare.
UPDATE Lia Olguta Vasilescu (PSD): Strângem semnături online pentru Codul de conduită virtual. AGF: O măsură tipic comunistă

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, i-a atras atenţia, miercuri, unei ziariste acreditate la Guvern că este "de văzut" dacă este plătită în mod corect prin drepturi de autor pentru profesia ei sau dacă nu cumva modalitatea prin care e plătită de angajator reprezintă o formă de evaziune fiscală, relatează Mediafax. Ministrul Finanţelor a intervenit atunci când, în urma unei întrevederi a premierului cu reprezentanţii uniunilor de creatori, ziarista i-a cerut preşedintelui Casei Naţionale de Pensii, Doina Pârcălabu, explicaţii mai clare privind modalitatea de declarare a veniturilor din drepturi de autor.
"Este de văzut dacă dumneavostră sunteţi plătită în mod corect pe drepturi de autor sau dacă modalitatea în care dumneavoastră sunteţi plătită este o formulă de evaziune fiscală", a atenţionat-o Vlădescu pe ziaristă.
Vlădescu: E de văzut dacă plata ziariştilor pe drepturi de autor e corectă sau e vorba de evaziune fiscală

Guvernul a anunţat, marţi, că presa va avea acces la întrevederea primului-ministru Emil Boc cu reprezentanţii uniunilor de creatori, dar, miercuri, după ce jurnaliştii acreditaţi au ajuns la Palatul Victoria, Biroul de presă al Guvernului a transmis ziariştilor că nu mai au acces la întâlnire, anunţă Mediafax.
Guvernul invită ziariştii la discuţia lui Boc cu creatorii pentru DDA, apoi interzice accesul presei

Pentru cele mai scumpe zece site-uri din lume s-au plătit în total aproximativ 88 de milioane de dolari. Recordul este deţinut de Insider.com, care a fost cumpărat anul trecut de către o companie ce face marketing pe internet pentru suma de 16 milioane de dolari, scrie Mediafax. Pentru mai mult de o jumătate de deceniu Business. com, site creat de către fostul director al Walt Disney Group şi fondatorul Earthlink, Sky Dayton, a fost cel mai scump domeniu de internet din lume.
Cele mai scumpe site-uri vândute vreodată

Deputatul PSD Carmen Moldovan a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că, dacă Strategia Naţională de Apărare va fi votată în Parlament în forma propusă de CSAT, ziariştii vor putea fi interceptaţi, percheziţionaţi şi arestaţi în numele securităţii statului, relatează Mediafax.
Dacă Strategia de apărare trece de Parlament, ziariştii ar putea fi interceptaţi, percheziţionaţi şi arestaţi

Bulgaria va derula două campanii de promovare a turismului intern, care vizează difuzarea de sporturi pe canalele de televiziune Euronews, Eurosport, National Geographic şi Discovery, valoarea totală a proiectului fiind de 7,5 milioane de leve bulgăreşti (peste 3,7 milioane de euro), scrie Mediafax.
Turismul bulgar va fi promovat pe Euronews, Eurosport, National Geographic şi Discovery

Mass-media se află pe primul loc ca sursă credibilă în furnizarea informaţiilor despre corupţie, fapt indicat de 73,54% dintre cetăţenii care au răspuns întrebărilor unui studiu referitor la percepţia asupra corupţiei din instituţiile publice, scrie Mediafax. Studiul "Percepţia cetăţenilor asupra corupţiei din instituţiile publice: cauze, practici, prevenire", activitate înscrisă în cadrul proiectului "Corupţia ne priveşte pe toţi" a fost realizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în parteneriat cu Asociaţia "Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă".
Presa, prima sursă credibilă privind informaţiile despre corupţie

Postul de televiziune Acasă TV va începe să emită şi în format High Definition (HD), din 6 septembrie, anunţă Mediafax. După Pro TV şi Sport.ro, Acasă TV este cea de-a treia televiziune aparţinând grupului PRO TV SA care intră într-o nouă etapă - cea a transmisiunii în format HD.
Acasă TV va emite HD din 6 septembrie

Facebook are acum o valoare de piaţă de până la 33,7 miliarde de dolari, potrivit preţurilor la care s-au efectuat mai multe tranzacţii, capitalizarea companiei depăşind acum nume consacrate precum eBay sau Yahoo, scrie Money.ro, care citează Financial Times.
Cât valorează Facebook

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Petrisor esti un baiat de aur!
    Mircea Badea s-a tot luat de tine, iar tu, fara pic de ranchiuna, iata ca il ajuti sa-si negocieze un salariu mai mare.
    Eu cred ca nu va pleca.
    Cred ca va primi un salariu mai mare, un DVD cu ultimele aventuri ale lui Johnny Bravo si va ramane la A3, A1 sau alte Audi-uri.

Trimite un comentariu

sus