Skip to main content

Anca Gheorghe se întoarce în TVR şi va fi consilier al lui Andi Lăzescu

 

Anca Gheorghe se întoarce la Televiziune publică, după câţiva ani ca director de marketing la postul Kanal D. Ea va fi, din 15 august, consilier al preşedintelui Andi Lăzescu pe probleme de marketing.

Publicitate

Anca Gheorghe a intrat în TVR în 2001, ca director adjunct de marketing. La acea vreme, televiziunea era condusă de Cristian Hadji Culea, iar Andi Lăzescu era membru în Consiliul de Administraţie. Apoi, ea a fost director de marketing al TVR în perioada mandatului lui Valentin Nicolau.

În 2006, când Tudor Giurgiu era la conducerea TVR, Anca Gheorghe a plecat din televiziunea publică. A colaborat cu Radioul public, în calitate de consultant,apoi cu Lagardere, iar în 2008 a trecut pe poziţia de director de marketing la Kanal D, postul înfiinţat în România de grupul turcesc Dogan împreună cu Ringier.

În timpul mandatului Ancăi Gheorghe ca director de marketing al TVR au avut loc rebrandingul instituţiei (realizat în colaborare cu Brandient) şi licitaţia prin care publicitatea posturilor publice a trecut de la Arbo Media la regia Splendid Media.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Gheorghe a confirmat mutarea, dar nu a dat alte detalii.

Carte de vizită:

Iulie 2008: Director de marketing, Kanal D.

2006-2008: Director de marketing Lagardere Active Radio Group (Europa FM şi Radio 21)

2006: Radiodifuziunea română, consultant marketing şi vânzări

2001-2006: TVR. A fost la început director adjunct de marketing, iar în 2002 a preluat conducerea departamentului.

2000-2001: Brand Manager Pro Sport Group

Foto: AdPlayers

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ella dumitrescu ella dumitrescu
    Dar de ce nu cauta nimeni sa afle motivul plecarii din TVR al acestei domnitze. Cam ce a facut dinsa in materie de marketing la tvr....naivi mai suntem
  • poghe poghe
    si poate Budes si cu Sandulache pleaca si ei acasa ca saraca TVR ce vaca buna a fost pentru ei!!
  • fos fos
    dar pe "meseriasii" de la SPLENDID cand ii trimiteti acasa? alti "buni profesionisti" adusi de Giurgiu!!
  • calina calina
    in cazul in care exista postul ocupat cu vreun "meserias" adus de Giurgiu sper ca nu este chiar atat de miop si sa continue sa ia salariu de la TVR degeaba!!??!! e de bun simt sa ne retragem, fara suturi in ..dos! bafta ca vrem sa ne uitam la TVR!!
  • pilu pilu
    si Giurgiu si Sassu niste "mari meseriasi"!la prapad de bani, si nu putini!!!! cred ca TVR n-a mai avut marketing dupa era Rebranding sau doar niste incompetenti cu diploma!!??
    bravo Lazescu,pare ca esti inspirat, cel putin la oameni; asteptam si programele!! spor la treaba
  • jeje jeje
    asa de meserias a fost giurgiu, ca dupa el a ramas tsunami, inclusiv solar. si pe actuala sefa de la marketing tot el a adus-o. apropo, stie cineva cum se numeste?
  • florance florance
    in sfarsit, s-a facut dreptate! Toate lucrurile bune s-au intamplat pe timpul acestei DOAMNE! bafta!
  • koko koko
    frustrarile noastre "romanesti" sunt f mari,observ! felicitari Dlui Presedinte TVR pt aceasta achizitie si spor la treaba!vrem rezultate si vorbim dupa 1 an.bafta!
  • camelia camelia
    de fapt lui Tudor Giurgiu i se datoreaza tot dezastrul TVR, care a furat fara limita si si-a pus toate pilele si toti ratatii in toate functiile, fara sa aiba viziune si strategie.Singura strategia afost a banulului personal in portofelul si festivalurile personale!. si Sassu a incercat sa scape de multi, dar a fost ff greu si a facut ce a putut! cele mai importante lucruri la TVR s-au intamplat pe timpul acestei tipe si nu Giurgiu!! bravo dlui Lazescu, ca a facut super achizitie cu anca gheorghe! bafta!!!!
  • bd bd
    toate proiectele misto pe programming (si implicit marketing) s-au facut pe timpul lui Tudor Giurgiu in 2005-2007 (care a dat-o afara pe Anca Gheorghe), apoi timp de 3 ani Sassu a facut varza din programming-ul canalelor TVR, a caror audienta a cazut dramatic. Ce dracu de programming si marketing sa faca TVR cand Sassu facea doar sustele lui cu Negeasca si Franculeasca si Raduleasca (Intalniri la malul marii cu Pasarine etc)? Noul management ar trebui sa faca un audit intern pe competente sa vada daca e necesar sa aduca oameni din exterior sau doar sa ofere credit unor oameni cu experienta care n-au avut sansa sa arate ce pot in perioada Sassu.
  • folian folian
    bai,f tare! bravo!super treaba cu fata asta!
  • radioamator radioamator
    pai daca si-l mai ia si pe nicolau pe post de consilier s-a scos
  • laurentiu laurentiu
    interesant, presedintele TVR isi ia oameni competenti. sper ca si TVR sa devina asa.
  • mircea mircea
    pare super tare tipa...bravo ei...multa bafta!

Trimite un comentariu

sus