Skip to main content

Ce face Patriciu în TV? “În niciun caz un canal de televiziune tradiţional”

 

Achiziţiile Adevărul Holding din ultima perioadă, în materie de oameni de televiziune, duc la o întrebare logică: pregăteşte Dinu Patriciu un post de televiziune? La Divizia TV, Adevărul l-a adus fostul pe director al TVR, Alexandru Sassu. L-au urmat fosta şefă a TVR 3, Mura Frânculescu şi coordonatoarea divertismentului, Mioara Negescu. Tot pe TV lucrează şi Horia Enăşel, un veteran al pieţei TV. Ce se pregăteşte?

Publicitate

Dinu Patriciu este evaziv când vorbeşte de proiectele pe TV.

Petrişor Obae: Pregătiţi un post de televiziune, cu toate aceste achiziţii?


Dinu Patriciu, pentru paginademedia.ro: Nu. În niciun caz un canal de televiziune tradiţional. Aşteptaţi câteva luni şi veţi vedea.

Despre ce este vorba?

Dinu Patriciu vorbeşte despre “fabrica de conţinut” care cuprinde printul, radioul, televiziunea şi internetul, despre funcţionarea departamentului TV ca o casă de producţie, dar şi despre televiziunea interactivă.

Va produce tot ce intră în zona unei case de producţie: ştiri, divertisment, documentare”, spune Patriciu. O astfel de construcţie “poate fi mai puternică decât un canal clasic”. “Posturile de televiziune vor descoperi că este mai ieftin să cumpere producţiile, decât să le facă”.

Dinu Patriciu spune că “Fabrica de conţinut va avea toate canalele de distribuţie - radio, TV, print, internet - care vor funcţiona integrat”.

Paginademedia.ro: Va lansa Adevărul Holding un fel de Pro TV?
Dinu Patriciu: Nu am să folosesc modelele de televiziune învechite.

Nici casă de producţie clasică, nici televiziune tradiţională, modelul gândit de Adevărul Holding va porni, spune Dinu Patriciu, în câteva luni.

Citeşte şi:

Foto: Ovidiu Andrei, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da/nu da/nu
    Sigur, am inventat apa calda! CONTENT ... the magic word! A fost inventat in laboratoarele ADEVARUL intr-o furtuna a creierelor produsa de SASSU, PATRICIU si IMRE!! Urmeaza un alt termen magic SINDICALIZARE .... hai baieti, usor, usor ajungeti in anii 80 .... ai media din Statele Unite!! Ce papagali!!!!??!?!?
  • Gregorian Gregorian
    O idee geniala insa nu una originala.
    Case de productie independente exista deja in Romania, una din ele era cea facuta de Teo (si altii) care vindea cateva emisiuni unei retele de televiziuni locale (obtinand in total o suma apropiata de cea obtinuta vanzand o emisiune transmisa in exclusivitate de un post central).

    Elementul de originalitate este ca promovarea acestor programe se va face prin publicatiile pe care Adevarul Holding le detine, deci departamentul TV din Adevarul Holding nu vinde doar o productie de televiziune ci un pachet de servicii care include si promovarea acelei productii prin Internet, Presa Scrisa si eventual alte emisiuni TV.
  • ioana ioana
    domnu' dinuuu, domnu' dinu, trezirea!!! daca o sa faci mata o tv macar pe jumatate buna ca a protevistilor abia atunci ti-am putea spune jos palaria! cauta si tu o gabi popescu, un donovici... si ceva figuri comerciale si lasa-i pe "invechitii" aia ca stim cu totii ce ratinguri se faceau sub conducerea lor...
  • Pandele Pandele
    Tristul adevar (sau Adevarul) este ca nici Dinu Patriciu nu stie ce vrea. Cert e ca a pus carul inaintea boilor. A cumparat o groaza de echipamente si cativa oameni care habar n-au ce fac echipamentele alea.
    Patriciu mai citeste si el cate un articol prin Newsweek si ii mai vine cate o idee.
    Faptul ca ai facut (cu succes) afaceri cu petrol nu inseamna ca intelegi si alte modele de afaceri. Iar declaratia asta, cu ”modele invechite de televiziune” aka Pro TV o sa i se intoarca peste ochi mai repede decat crede. Poate ar trebui sa bea o cafea cu Sarbu, daca nu intelege despre ce e vorba macar sa respire un pic de aer de profesionist. Apropo, cand Sarbu a infiintat Young & Rubicam/MediaPro s-a dus impreuna cu oamenii lui la Viena doua saptamani la cursuri, ca habar n-avea ce e aia publicitate. Si n-a avut nicio problema sa stea in banca si sa invete. Cand o face ceva similar si Patriciu o sa incep sa fiu atent la intentiile lui.
  • DANIELA DANIELA
    SI CUM SE VA NUMI? PNL TV?

Trimite un comentariu

sus