Skip to main content

Dolce Sport se lansează diseară cu Vlad Enăchescu şi cu un meci din Portugalia

 

Televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, intră în emisie astăzi la ora 22.00. Canalul va fi disponibil gratuit pentru toţi clienţii Romtelecom Dolce şi NextGen. Noul post de televiziune va fi condus de Vlad Enăchescu, în calitate de director general.

Publicitate

Începând cu ora 22.15 Dolce Sport va transmite debutul campionatului de fotbal al Portugaliei, partida Braga vs. Portimonense.

Canalul Dolce Sport emite 24 din 24. Pentru început, grila de programe va cuprinde transmisiuni în direct şi înregistrări din campionatul de fotbal al Portugaliei, campionatul de rugby al Franţei şi din UEFA Champions League.

Lansarea oficială a canalului şi anunţarea echipei complete se va face în săptămânile următoare, odată cu definitivarea grilei de programe a Dolce Sport.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tweeknax Tweeknax
    Prea multe televiziuni de sport pentru o piata asa de mica,sper sa dea falimet repede :)
  • Adelin Petrișor Adelin Petrișor
    Bobo, Telesport era deja pe butuci când a fost preluat de Vlad. În momentul în care a fost adus el, patronatul a promis o investiție majoră, lucru care nu s-a întamplat. Nu sunt avocatul lui Vlad, deși suntem amici.
  • vanzari auto vanzari auto
    Cred ca poate fi un post destul de interesant. In schimb trebuie sa vina cu ceva nou pentru ca acest segment de piata este destul de ocupat. Trebuie sa stie cu ce sa atraga clientii.
  • MotherCare MotherCare
    Inca niste personaje oneste carora le ia banii Enachescu. Au inceput bine cu el la timona, va aduce apoi alti si alti pacalici. Nu in cele din urma se coace ceva pentru licitatia pt drepturile TV din Liga lui Mitica. Sigur isi va baga coada si Horatiu Nicolau, amicul de combinatii al lui Vladut.
  • ion ion
    dolce sport are site?
  • bobo bobo
    cum poate un om care a pus pe butuci o televiziune de sport sa conduca o alta ...televiziune... de sport?!

Trimite un comentariu

sus