Skip to main content

EXCLUSIV: Mircea Radu a câştigat un concurs de realizator la TVR

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Informaţia paginademedia.ro este completată de un cititor al site-ului, care precizează că Mircea Radu a obţinut o poziţie la Departamentul minorităţi, Secţia emisiuni pentru minorităţi: "În urma concursului care a avut loc în data de 11.08.2010, pentru ocuparea unui post de Realizator emisiuni rtv din cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi a fost declarat admis domnul Radu Mircea Aurelian."

Mircea Radu se întoarce la TVR, la 10 de ani după ce a părăsit postul public. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Mircea Radu a câştigat concursul de realizatori care a avut loc astăzi la televiziune.

TVR este locul în care Mircea Radu a debutat în televiziune, în anii 90. A plecat din TVR în urmă cu zece ani, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara anului trecut, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • calculator rca calculator rca
    Bre ce sa spun, important e ca il prind doar anumite tipuri de emisiuni, mai mult cele care au audienta persoane peste 40 de ani.
  • Adam Adam
    Petrutza, eu ti-am raspuns dar ... m-au cenzurat. Am folosit un cuvant care se termina cu ...tza!
    "Tipic aiurea"!
  • petrutza petrutza
    Mai dragalasilor, nici nu-si lua omu' postu' in primire, nici nu-l vazurati la prima emisie, da' ati inceput sa dati cu stangul in dreptu' si sa clevetiti...

    tipic romanesc, tipic aiurea...
  • rca ieftin online 2011 rca ieftin online 2011
    Este un realizator bun dar sa fim seriosi. Concurs in Romania. Totul se da pe baza de relatii, mai ales la TVR. Concurs este un cuvant din mitologia greaca.
  • bobo bobo
    mai urmeaza sa revina topescu la radio romania si vadim la agerpress
  • paul S paul S
    omul e un norocos!
    de ce e asa norocos?
    pentru ca stie unde sa se scarpine.
  • mariana mariana
    Formidabil , de mult tot astept o stire atat de TARE si ma bucur nespus de frumuselul de Mircea Radu sa mai vina si pe la Oradea cu noua sa emisiune. Ii doresc succese depline cum a avut si cu cealalta emisiune.
  • Valy Valy
    Ai dreptate Horea.
    Toate institutiile incearca sa reduca numarul angajatilor. Iata insa ca la TVR se "fac" locuri disponibile.
    Care-i oare PILA lui bre Mircea Radu?
    Din cei aproape 3000 de angajati ai televiziunii, nu s-a gasit nici unul bun pt ... "minoritati"?
  • HOREA HOREA
    Si asa erau prea multi in TVR!
    De ce unul in plus?
  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    Formidabil! Avand in vedere 'traditia' TVR in materie de concursuri precum si ce au postat marinescu & lu, mi s-ar fi parut o stire daca Mircea Radu ar fi picat concursul...
  • ion marinescu ion marinescu
    La sectia emisiuni pentru minoritati??? Mie imi miroase a chichita pentru angajarea lui pe usa din dos. Nu cred ca au de gand sa ii dea o emisiune despre lipoveni, tatari ori ciangai, ci va face tot o emisiune siropoasa si de prost gust precum "Din dragoste".
  • Lu Lu
    Hmmm, la TVR, departamentul Minoritati, unde este redactor fostul amor, Magdolna Grosu, care e si director al direcției relații internaționale din Ministerul Culturii?
    http://stiri.acasa.ro/articole/monden/Nunta-pentru-Mircea-Radu-
    Bre, Mircea Radu, bre, da'ți puseși pilă, nu glumă... Din dragoste, uite, mai pune omu' și câte o pâine pe masă... A renăscut amoru' sau e "for old time's sake?"
    Noi, ceilați, să reținem: ALL YOU NEED IS LOOOOVE
  • Cris Cris
    În urma concursului care a avut loc în data de 11.08.2010, pentru ocuparea unui post de Realizator emisiuni rtv din cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi a fost declarat admis domnul RADU MIRCEA AURELIAN.

    Eventualele contestaţii se vor depune până Vineri, 13.08.2010, ora 15.00, la Registratura SRTv, în atenţia Departamentului Resurse Umane. DEPARTAMENTUL RESURSE UMANE

Trimite un comentariu

sus