Skip to main content

Încă un consilier pentru Alexandru Lăzescu - Dan Radu

 

Dan Radu este noul consilier al lui Alexandru Lăzescu, preşedintele TVR. Radu a fost unul dintre fondatorii reţelei Monitorul, condusă în anii 90 de Andi Lăzescu.

Publicitate

Dan Radu este un vechi om de presă, pe a cărui extinsă experienţă managerială mă bazez foarte mult în proiectele de reformare managerială, de programe şi de imagine pe care intenţionez să le pun în practică în această instituţie”, a declarat Alexandru Lăzescu.

Despre Dan Radu:

Dan Radu (45 de ani) este unul dintre fondatorii fostei reţele de ziare Monitorul, redactor şef al acestei reţele, manager al publicaţiilor locale Media Pro şi director al TVR Iaşi şi Ziarul de Iaşi. Noul consilier al şefului TVR are o experienţă de presă de 24 de ani. În ultimii anii a ocupat diverse poziţii editoriale şi de management şi a contribuit la dezvoltarea mai multor afaceri media din România.

“Am început deja desenarea strategiilor şi sunt convins că le vom duce la bun sfârşit împreună, pentru că aceasta instituţie trebuie să se reaşeze în prim-planul jurnalismului românesc”, a descris Alexandru Lăzescu perspectivele televiziunii publice alături de noul său consilier.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ella dumitrescu ella dumitrescu
    Si sotzica sa, doamna Irina Radu de la Kanal D ce spune ? Nu o fi cumva vreun conflict de interese?????
  • George predoi George predoi
    Nu sunt dusmanul lui, nici macar nu ne cunoastem. Ar fi insa bine sa va mai documentati, incercati sa aflati informatii si din alte surse, veti afla cu surprindere ca am dreptate. In ceea ce priveste experienta lui de la Media Pro, ESTE JALNICA. Incercati sa aflati cum toca banii ziarelor locale. De asta nu inteleg cum un astfel de "specialist" este numit in pozitia actuala. Pt ca una este sa-ti (sa spunem) bati joc de banii lui Sarbu si alta de banii romanilor.
  • Mihaela Frank Mihaela Frank
    Dan Radu e una dintre cele mai putin contestabile persoane din media care-mi vin in minte. Cristina stie foarte bine ce spune, iar calitatile lui profesionale de exceptie pot fi confirmate (sint sigura) de toti cei care au lucrat cu el de-a lungul anilor, intr-un moment sau altul. E atit un jurnalist de exceptie (cit de putini mai sint azi de acest calibru, dar asta e o alta discutie), cit si un manager vizionar. Iar Andi Lazescu stie si el foarte bine asta. Domnul respectiv, cel care il contesta, are cevident ceva personal cu Dan, caci vad ca face efortul de a trimite commentarii veninoase si in aceea paleta verbala (se pare ca ii place mult cuvintul "panarama") in legatura cu aceasta stire si pe alte bloguri. Desi, sincer, ma si mir ca Dan poate sa aiba si "dusmani"...
  • Ioan B. Ioan B.
    Tipul asta nu cumva a facut filmul ala despre Mutu? In caz ca da, jos palaria!
  • Cristina Simion Cristina Simion
    Dan Radu este unul dintre cei mai talentati jurnalisti din tara asta si autorul strategiei de dezvoltare a identitatii si echipelor editoriale locale pentru reteaua Monitorul, pe care a si implementat-o. El e autorul transformarii peste noapte a 'Monitorului de Iasi', in 'Ziarul de Iasi', cu pierderi marginale de audienta si aproape fara buget - o performanta care ar trebui candva inclusa in manualele de istoria presei. Are experienta in management de televiziune publica. Nu stiu despre MediaPro, dar pentru ce stiu ca a facut, chapeau! De ce atat venin si impotriva celor care chiar au construit ceva?
  • George predoi George predoi
    Probabil ca va fi la fel de "eficient" la TVR cum a fost ca publisher al publicatiilor locale de le Media Pro. Vai de capul nostru, industria asta media are parte numai de panarame de "specialisti"!
  • maria maria
    consilier pe probleme de ce?

Trimite un comentariu

sus