Skip to main content

Între 20-30% dintre angajaţii Adevărul Holding vor fi daţi afară

 

Publicitate

ACTUALIZARE: La doar o zi după discutarea variantei cu restrucurările de peste 20%, managementul Adevărul Holding a revenit asupra deciziei. Momentan, varianta concedierilor a fost amânată.

Între 20 şi 30% dintre angajaţii Adevărul Holding vor fi daţi afară. Dinu Patriciu îşi restructurează puternic trustul de presă pe care îl deţine.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, până la 1 septembrie vor fi restructuraţi între 20 şi 30%  din angajaţii Adevărul Holding.

Conform aceloraşi informaţii, conducerea editorială a fost astăzi înştiinţată de noile măsuri. Zilele următoare şefii grupului de presă vor înainta listele cu cei care vor fi disponibilizaţi.

Disponibilizările se produc în contextul în care Adevărul Holding a înregistrat pierderi consistente în ultimii ani. În 2009, numai pentru ziarul Click pierderile s-au ridicat la 17,4 milioane de euro.

Pentru ziarul Adevărul pierderile s-au ridicat anul trecut la aproximativ 20-25 milioane de euro. Pe primele luni din 2010, Adevărul Holding are pierdere de aproximativ 6-8 milioane de euro.

În prezent, pe partea editorială la Adevărul Holding lucrează în jur de 600 de angajaţi.

Foto: Mediafax foto, Ovidiu Andrei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Tocmai, Anca spune că mulţi dintre ei au facultate de jurnalism, nu puţini. Eu zic că important e să ştii româneşte foarte bine, restul se învaţă făcînd.
  • Costel Costel
    @anca

    ai dreptate, sunt destul de putzini cei care au o facultate de jurnalism in spate. dar esti tu sigura ca vor ramane in trust tocmai cei mai capabili? eu ma indoiesc.

    sefii, multi dintre ei semianalfabeti si retardati, vor ramane pe pozitie, n-am nicio emotie.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Sunt cîteva mici probleme în textul tău: se scrie "prompter" şi "jurnalism" (e vorba de domeniu, bănuiesc). La "aşa zişi" trebuie o cratimă şi mai lipsesc nişte virgule, pe ici, pe colo. Nu mai pomenesc greşelile de tastare.
  • anca anca
    Toti astia au terminat facultatea de Jurnalism, dar numai jurnalisti nu se pot spune ca sunt. Am vazut asa zisi jurnalisti care nu stiau sa scrie o stire, sa citeasca de pe promter, am vazut o gramada de corigenti care nu au realizat in 10 ani nici un reportaj serios de investigatie, nu au curejul sa realizeze un vox-pop, multi isi fac treaba ca la CAP cu program fix 9-15. Majoritatea nu au legatura cu jurnalismul, au intrat in aceasta meserie ca bunica era indragostita de Telejurnal. Asta e, a venit momentul ca neghina sa ramana deoparte.
  • ovidiu ovidiu
    Oameni buni,
    cum sa va mearga bine daca nu aveti vinzari din publicitate!!! Ma uit in ziare si nu aveti publicitate , nu sunt contracte si atitudinea fata de clienti e de superioritate , acum pe timp de criza cind trebuie sa cistigati orice banut.
    Am un prieten in IASI, in departamentul de vinzari care se lauda ca ii merge fff bine , ca are salariu fix de 15 mil + procent din vinzari , ca e prieten cu seful - unul PETRU - ca nu are target si ca salariul merge brici. Stau si ma intreb cum sa va mearga bine cind in teritoriu se freaca menta si se vb mult???? Tipul spunea ca are ca zona toata Moldova si ca daca vor clientii sa vina sa faca contracte de publicitate DACA NU , NU !Ca nu vrea sa se umileasca in fata clientului si ca el a ajuns la un anumit nivel incit nu trebuie sa se mai injoseasca.Oameni buni ca sa va merga bine trbiu sa aveti publicitate si oameni muncitori , nu GARGARAGII si frecatori de menta care dau lectii la jurnalisti prin redactie , ca ei muncesc mult si ca sunt minunati pe cind ei pleaca pe teren isi fac piata pt acasa.
  • gargantua gargantua
    remember 1 aprilie 2010... bucuria nemarginita a 'sclavilor' eliberati din teroare Ș))))) buuun...si mai mintea shrek ca nu vor fi dati oameni afara...buuun////asteptam cu nerabdare continuarea
  • Paturica Paturica
    Aporape in fiecare zi se angajeaza noi directori, se infiinteaza noi departamente. In fiecare luna se mai deschide câte un "Adevar de seara". E nebunie totala in aceasta firma. Cand se va prabusi va fi ceva grandios. Si acest sfarsit e mai aproape decat ne inchipuim.
  • publicitarul publicitarul
    bine ca au angajat o droaie de directori cu salarii meganesimtite. la departamentul tv sunt vreo 15 directori, nici un "suptaltern". tot sclavii sunt sacrificati.

Trimite un comentariu

sus