Skip to main content

Lucian Mîndruţă: Firma mea de PR nu are nicio legătură cu Roşia Montană

 

Lucian Mîndruţă a declarat pentru paginademedia.ro că firma lui de PR, Echipa de PR, nu are nicio legătură cu proiectul Roşia Montană. Declaraţia vine după ce Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei Sporturilor, a precizat pentru HotNews că invitaţia de a merge în Noua Zeelandă a venit prin Lucian Mîndruţă. Jurnalistul a mai spus că toate contractele pe care le are firma sa de PR pot fi găsite pe site.

Publicitate

Cum a ajuns Mîndruţă să-i transmită invitaţia lui Tolontan?

“M-au invitat şi pe mine şi m-au rugat să-i transmit invitaţia şi lui Cătălin Tolontan. Eu le-am spus că nu mă duc”, a spus Mîndruţă. Cât priveşte motivul refuzului, Lucian Mîndruţă nu a făcut nicio declaraţie. “Nu trebuie să dau motive”, a răspuns Mîndruţă.

Emisiunea Bazar, produsă de Lucian Mîndruţă pentru TVR2 (prin firma Sign Factor), a avut în urmă cu un an un contract de sponsorizare cu Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). “Un singur sezon a fost sponsorizat de RMGC, în urmă cu un an”, a confirmat Lucian Mîndruţă.

Jurnalistul a precizat că cei de la Roşia Montană au avut doar „bilboard-uri” * şi “sharepromo-uri” ** la emisiunea produsă de el, dar că niciuna dintre ediţii nu a avut ca subiect minele din oraşele unde s-au făcut filmările. “Din câte ştiu nici nu este permis accesul oamenilor obişnuiţi în mine”, a spus acesta.

*cartoane cu logoul clientului, lipite de genericul de început şi de final al emisiunii
**asocierea unei mărci cu o emisiune, ex. Emisiune prezentată de

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • toma toma
    Prea stam sa-i urmarim pe toti. Ca ala e curat, ca ala nu e. E suficient sa se trezesca unul sa te acuze de ceva(adevarat sau nu) si gata imaginea ta nu mai este curata. Ar trebui ca aceasta deplasara sa fie considerata o oportunitate. E bine ca s-au dus ca sa ne spuna si noua ce se intampla acolo si daca mediul a fost protejat.
  • Abyss Crew Abyss Crew
    Am fost un fan al BAZAR-ului. Nu m-a deranjat foarte tare cand am vazut bilboard-urile RMGC dar a fost exagerat sa prezinti o mina din NZ unde aurul este extras prin cianurare... Dupa acest episod am renuntat sa urmaresc BAZAR.
  • evreul evreul
    Lucian, mai bine povesteste-ne cum ati facut voi proiectul cu ferarri store. spune sincer de unde l-ati luat si cine l-a scris de fapt. mai devreme sau mai tarziu o sa se afle oricum, asa ca mai bine spui tu
  • dtn dtn
    Bine ca se trezesc toti sa faca observatii si sa dea lectii de deontologie! Sa ridice mana jurnalistii care nu au fost niciodata intr-o excursie de documentare in strainatate platita de firme. De exemplu, Cornel Nistorescu s-a plimbat prin toata lumea pe banii corporatiilor. Acum, da lectii de deontologie. Si lista poate continua.
  • IlaEscu' IlaEscu'
    Cum e sa ai in acelasi timp calitatea de jurnalist, om de PR si consultant pentru Rosia Montana?
    Ce esti, mai intai, domnule Lucian Mandruta?
  • cosmin cosmin
    Aceasta stire despre plecarea unor jurnalisti in Noua Zeelanda a ajuns la proportii astronomice. Se trece de la un nume la altul de la o acuzatie la alta, fara dovezi care sa sustina nimic, implicand oameni care nu au nici o legatura. Imi este clar ca sunt atat de multe intere la mijloc impotriva acestui proiect, incat bunul simt nu mai e suficient, iar "patarea" jurnalistilor este chiar o satisfactie. URAT...

Trimite un comentariu

sus