Skip to main content

Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe

 

Acces Direct are un nou prezentator din noul sezon. Mădălin Ionescu a fost înlocuit la prezentarea emisiunii cu Simona Gherghe, anunţă Antena 1.

Publicitate

Ea va începe să prezinte emisiunea la 30 august.

Mădălin Ionescu, spun reprezentanţii Antena 1, “rămâne în echipa Intact şi va reveni alături de telespectatori cu un proiect nou.

Potrivit informaţiilor obţinute de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu va realiza o emisiune la Antena 2.

Tabloidul Cancan titrează astăzi, pe prima pagină, că "Divorţul, amanta şi fiţele l-au scos din grilă pe realizatorul de la Acces Direct".

Cancan:

"Decizia înlocuirii lui Mădălin Ionescu a fost luată de conducerea postului în urma unei evaluări a fostului prezentator, care a relevat faptul că imaginea lui a fost puternic zdruncinată de scandalurile din viaţa personală. Relaţia cu subalterna lui, Cristina Sişcanu, care a condus la divorţul de soţia lui şi părăsirea căminului conjugal, l-au transformat în persona non grata pentru şefii de la Antena 1."

Anunţul Antena 1:

Simona Gherghe va prezenta Acces Direct

Incepand cu aceasta toamna, telespectatorii o vor putea urmari pe Simona Gherghe in calitate de moderator al show-ului Acces Direct. Din 30 august, celebra jurnalista isi va dedica cariera unei noi provocari.

Cu o cariera excelenta, dupa aproape noua ani in care a adus cele mai relevante stiri in casele romanilor, Simona Gherghe paseste sigur in lumea divertismentului. “Dupa aproape noua ani in care am prezentat stiri, dupa patru editii speciale “Geniali”, am ales sa fac o schimabare. Jurnalismul pentru mine inseamna inainte de orice o mare pasiune, iar acum aceasta pasiune se va vedea intr-un alt proiect. Dupa colaborarea cu domnul Valeriu Lazarov, m-am simtit mai bogata spiritual si implinita profesional. Am experimentat o alta fata a jurnalismului, o lumea care m-a cucerit. Da, Acces Direct este o provocare frumoasa si am incredere ca va fi totul bine.”, a declarat Simona Gherghe.

Madalin Ionescu ramane in echipa Intact si va reveni alaturi de telespectatori cu un proiect nou.

Pentru frumoasa jurnalista, Acces Direct nu va fi primul proiect de succes pe care isi va pune amprenta. Simona a moderat nu mai putin de patru editii speciale de “Geniali”, format produs de maestrul Valeriu Lazarov si prin care au fost omagiate patru personalitati incontestabile ale tarii: Draga Olteanu Matei, Sofia Vicoveanca, Angela Similea si Margareta Paslaru.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor victor
    dctrebue sa stea paula cuzmici si la drept la tinta din cauza unui idiot de coordonator ca raul
  • caienar iuliana caienar iuliana
    pacat.e o pierdere f mare.simona e prea cuminte pt o asemenea emisiune.era superb madalin.multa lume se uita doar pt el.pacat.eu nu ma mai uit.
  • Geta si marian Geta si marian
    Madalin era idolul nostru al meu si al sotului meu,chiar il urmaream cu mult drag il vrem inapoi
  • ady ady
    Este clar ca nu au fost motivele schimbari lui Madalin nu au fost cele conjugale si daca au fost Inseamna ca sotia are tecere pe undeva pe sus mai mare , sau persoana care a decis schimbare nu o intereseaza banii sau pur si simplu nu a mai vrut el .
  • Andrei Andrei
    Madalin era perfect incadrat in emisiunea Acces Direct.Am urmarit-o pe Simona si nu-mi place: intonatia vocii ei este constanta, nici nu-ti dai seama daca urmeaza ceva important sau ceva grav sau ceva muzica.Pur si simplu turuie ca masina de spalat.Plus ca deja sunt prea multe blonde care prezinta, mai vrem si barbati.Ce legatura are viata personala a unui angajat cu profesionalismul???? Numai Antena 1 ar fi putut sa bage un asemnea motiv de 2 bani.Daca in ultimul an am fost telespectator fidel la AD pt ca era madalin, de acum in colo voi fi telespectator emisiunii facute de el.Simona gherghe nu-mi place ca si moderator.Ii doresc succes daca va putea sa castige audienta, dar pe mine nu.
  • alk alk
    Da' lasati fata sa se exprime, ce tot aveti cu ea....
  • sorina sorina
    santeti in masura sa judecati lumea nu aveti putin bun simt
  • ana florentina ana florentina
    e clar ca i se potrivea mult mai bine lui madalin.pacat
  • Daniel Daniel
    O femeie foarte frumoasă si inteligenta,restul....,,e cancan,, sau invidie. Mult succes !
  • touretul touretul
    Ce goanga in explicatia Antena 1. Madalin Ionescu realiza o emisiune de trash tv si sefii Antena 1 sunt afectati de divortul lui. There's a lot of idiots in this world!
  • raul raul
    mie imi place ca ei o numesc "celebra jurnalista" AHAHAHA
  • Petrisor Petrisor
    Pe alta nu gaseau s-o puna? Fata asta, Simona Gherghe, este una dintre cele mai negativiste aparitii TV de pe la noi.
  • Danny Danny
    Tampenie mai mare n-am auzit in ultimul timp. Astora de la Antena parca nu le e d'a buna, schimba intruna prezentatori,parca sunt patronii din fotbal care schimba, una-doua, antrenorul.
    Iar s-o pui pe draga de Simona sa prezinte emisiunea aia infecta e o mare tampenie, repet!
  • jo jo
    Offff..off draga noastra Antena ..pacat ca nu ai conducerea pe care o meriti !
    La tine tot ce merge ..e stricat rapid !! Asa au facut cu multe emisiuni de ale tale !
  • stefania stefania
    Este o mutare buna. Simona Gherghe nu mai era de stiri, devenise enervanta. La Acces se potriveste perfect!

Trimite un comentariu

sus