Skip to main content

Partidul lui Dan Diaconescu a ajuns la 20%!

 

Născut în arestul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Partidul Poporului a ajuns la o cotă de popularitate impresionantă. Partidul lui Dan Diaconescu se bucură de 20% din intenţiile de vot ale românilor, scrie HotNews, care citează un articol postat de consilierul prezinenţial Sebastian Lăzăroiu pe blogary.ro.

Publicitate

Articolul de pe blogary.ro nu nominalizează partidele, ci prezintă doar procente. Lăzăroiu spune că a intrat în posesia unui sondaj în care procentele sunt 35%, 34% şi 20%.

Sebastian Lăzăroiu a confirmat, pentru HotNews, că formaţiunea pentru care ar vota unul din cinci români este partidul lui Dan Diaconescu, patronul OTV.

Din articolul lui Lăzăroiu:

"Trebuie să recunoaştem că e o schimbare spectaculoasă faţă de sondajele din primăvară: 35%, 34%, 20%. Evident, schimbarea a fost generată de:

1. măsurile de austeritate - pentru prima oară statul îţi ia nu ţi mai dă (…) şi

2.apariţia pe scena publică a Partidului Poporului - OTV (un post de televiziune care putea intra lejer în Parlament doar cu audienţele pe care le făcea).

Previzibil, PP a schimbat dinamica intenţiilor de vot care, imediat după anunţarea măsurilor de austeritate, prevestea o altă turnură.

Totuşi, ascensiunea PP nu poate fi explicată dacă nu luăm în considerare contracţia uriaşă a spaţiului de alegere după exhibarea cvasi-falimentului bugetar. Încrederea în vechile partide şi lideri s-a prăbuşit. PP este, deocamdată, un simptom, nu un efect.”

Foto: Octav Ganea, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    sondajele sunt in cazul asta o forma de marketing, so care e problema?
    banii atrag bani, femeile atrag femei (cunoscatorii stiu la ce ma refer) si procentele atrag procente.
    nu votez dar sunt curios ce au avut in capsor alegatorii premium (cei cu partide serioase) in timp ce stateau la coada la depus declaratii pe 25 august, poate vreun analist de pe aici sa ma lumineze :)
  • Tataee Tataee
    mizerie mai mare n-am citit aici. petrisor, daca tot voiai sa faci o treaba, puteai sa dai si niste audiente. iti zic eu. aseara, groparul a facut 0,3-0,4%. deci max 45.000 de oameni. adica 20% din votanti, nu? :)))
  • Victor Victor
    Da, e aiurea sa preiei ce se debiteaza din palat; chiar daca citezi sursa, nu faci decat sa faci o stire din mizeria aia (deocamdata) fara acoperire. Doar OTV-ul o mai dadea "Lazaroiu a spus...".
  • iulia iulia
    ce stire este asta fara sa citati un sondaj? asa spune un tip ca a ajuns la 20 la suta si naivul de petrisor obae il si crede? pai asa si PRM are 30 la suta, ca doar asta sustine CVT!
  • spagatristul spagatristul
    Daca ai atata minte cat sa crezi balivernele lui Lazaroiu, inscrie-te in PP. Ii meriti

Trimite un comentariu

sus