Skip to main content

RECORD VIRAL: Imnul Crizei KK-MAKA, 300.000 de vizualizări în doar două zile!

 

Parodia KK-MAKA, realizată de “Serviciul Român de Comedie” a adunat 240.000 de afişări numai pe youtube, în doar două zile de la postarea clipului. Dragoş Muşat, unul dintre autorii parodiei, a declarat pentru paginademedia.ro că filmul a adunat, în afară de vizitatorii de pe youtube şi alte zeci de mii de afişări de pe alte site-uri care au preluat filmul, printre care protv.ro (site-ul “mamă” al clipului), src.protv.ro, trilulilu, realitatea.net şi videonews.

Publicitate

Clipul KK-MAKA, făcut de Serviciul Român de Comedie este o parodie după cunoscuta melodie “Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta interpretat de Shakira.

Dragoş Stoica, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Cosmin Natanticu au filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, dar şi la o stână la 40 de kilometri de Capitală (pentru momentul Becali).

Toni Grecu:

“Ne-am machiat şi ne-am schimbat pe borduri sau prin maşini, am fost asaltaţi de turişti germani care alergau cu aparatele foto în mână să ne facă poze, ne-au vizitat şi nişte cetăţeni rromi sosiţi în apropiere la o nuntă, dar au venit şi poliţia şi SRI-ul. Cei din urmă şi-au făcut datoria de onoare de a apăra ţara de nişte ciudaţi, care făceau filmări stranii, cu fete în haine africane, în faţa Guvernului.

Strada era împânzită, mai ales că la un moment dat a trecut întâmplător şi coloana unui demnitar pe lânga noi. Ne-au făcut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amendă. Oricum, dorinţa noastră e să aducem un zâmbet pe faţa destul de tristă a romănului”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lucian lucian
    "Inteligentule"! Zici ca eu nu stiu sa-mi sustin argumentele si atunci jignesc, dar tu ce ai facut cand ai afirmat ca m-ai calca direct pe cap? Ramai in mocirla ta, amice!
  • Anonim Anonim
    E super tare piesa:)) nu stiu de ce la uni din oameni nu le place :)
  • george george
    mai lucica, din pacate pentru tine nu ai nimerit-o. chiar ti se pare un cuvant greu de digerat kaka maka. e o parodie prietene. stiu cum facea divertis umor si acum 15 ani si acum 5 ani si anul trecut. cat despre treaba cu taraf tv jignire ieftina de la un om mic mic de tot care nu stie sa-si sustina argumentele altfel. mama ce te-as calca direct pe cap
  • lucian lucian
    Mai Georgica, poate ca tie ti-ar sta bine pe la Taraf TV, ca nu prea te intereseaza cum e facut umorul. Te invit sa vezi Divertisul vechi cum arata si cum arata acum. Ii apreciam tocmai pentru acel umor bine gandit, nu pentru acesta din topor. E foarte usor sa scoti niste vulgaritati pe gura sa faci omul sa rada, dar in scurt timp vei sfarsi precum Vacanta Mare. De ce crezi ca si in zilele noastre BD-urile au acelasi succes? Tocmai pentru ca au un umor foarte bine facut. O parodie se poate face si fara sa adaugi KK. Se pare ca esti degeaba pe lumea asta.
  • george george
    mai ce de intelectuali fini pe aici. le sta in gat o parodie. pai mai baieti si fete va recomand sa stati numai pe mezzo, ca acolo probabil ca o sa va simtiti bine, nu o sa va mai zgarie nimic urechisele alea fine. vai de capul vostru nu mai sunteti in stare sa va bucurati de nimic.
  • Lucian Lucian
    Daca merg pe stilul asta, gen Vacanta Mare, pot sa spun ADIO DIVERTIS! Ei practicau altfel de umor, ceva mai fin.
  • marius marius
    Aoleu!!ce-i .... asta?"curat" de prost gust!!
  • george george
    Ah ce va mai doare pe unii dintre voi :) Nici viata nu mai e haioasa cand alergati sa va mai platiti ratele :)
  • Danko Danko
    "Ponta şi Crin şi-o trag puţin" doar pentru ca n-au loc de oile lui Becali cred - 01:49 - 01:52 - dacă urmăriţi în colţul din stânga ceva se întâmplă acolo în timp ce dansează Becali... si inca ceva lui Basescu vad ca iar sta foarte bine sa danseze Waka Waka pana in Africa...
  • UrbanReality UrbanReality
    piesa e haioasa :)
  • mircea mircea
    O porcarie mai mare ca imnul asta n-am vazut de mult!

    E de un prost gust incredibil, e clar o productie PRO TV.


    Si fata aia blonda, e fiica cui?
    Tot apare pe la tv si nu inteleg de ce, voce n-are,...
  • sorin sorin
    La cat de suparati sunt romanii, va dati seama ca au profitat la maxim de aceasta parodie...Pacat ca nu-i indeamna si la munca:)
  • Ela Ela
    Mie mi se pare chiar foarte amuzant. Numai cand ma uit la fata lui Dragos Stoica ma bufneste rasul...
  • Victor Victor
    Mai interesant ar fi fost să aflăm ce e cu denumirea asta nouă a grupului - COMEDIS.
  • Algoritm Algoritm
    bre Dumi,
    n-ai inteles articolul:

    sint (acum) 199.000 vizualizari de pe clipul principal + peste 30.000 vizualizari tot de pe youtube (de la cei care au repostat clipul pe youtube!) + 25000 de pe trilulilu + (scrie in articol!!) vizualizarile de pe www.protv.ro, src.protv.ro, realitatea.net, videonews.ro (care nu au preluat video-ul de pe youtube, ci l-au postat ei pe site) - care nu se contabilizeaza pe youtube - si care sint minim-minim cateva zeci de mii (oricum, clar mai mult de 50.000, per total!).

    Deci, sint de fapt MINIM 300.000 de vizualizari, posibil mult mai mult, estimarea contine cifrele minime. si ziceai ca clipul e pentru cei de pe bascula... citeste cu atentie articolele, apoi comenteaza!

Trimite un comentariu

sus