Skip to main content

Dolce Sport, lansat oficial. În echipă: Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu

 

Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu sunt câteva nume din echipa Dolce Sport. Postul de televiziune al Romtelecom a fost lansat oficial aseară, dar a început să emită în urmă cu o lună de zile. Postul are drepturile de difuzare, opţiunea 2, pentru UEFA Champions League, dar şi pentru competiţii de rugby şi pentru Cupa Braziliei la fotbal. Lista competiţiilor, în continuare:

Publicitate

Romtelecom Dolce urmăreşte ca în viitorul apropiat să-şi îmbogăţească portofoliul cu o serie de noi canale tematice de muzică şi filme, după cum au anunţat reprezentanţii companiei la evenimentul de lansare oficială a Dolce Sport, care a avut loc aseară în Bucureşti. Licenţele pentru Dolce Movie 1 şi 2 au fost deja obţinute.

“Lansearea oficială a primului canal tematic al Romtelecom, Dolce Sport, [...] va fi urmată în viitorul apropiat de introducerea unor noi canale TV tematice sub brandul Dolce, de muzică şi filme, care vor consolida poziţia de furnizor de divertisment a companiei prin care ne dorim să ne diferenţiem pe piaţă”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie şi dezvoltarea afacerii.

Ce conţine grila Dolce Sport?

  • La Dolce Liga , un talk-show a cărui oră de difuzare va depinde de transmisiunile în direct ale celor mai importante partide, cu precădere pe cele din Liga Campionilor UEFA şi cele româneşti de fotbal. Emisiunea care va dura aproximativ o oră şi va fi prezentată de Costin Stucan (de luni până joi) şi Claudiu Giurgea ( vineri-duminică).
  • Ştirile Sport 24 – vor acoperi evenimentele din lumea sportului intern şi internaţional.
  • Morning Sport – în cadrul aceste emisiuni Dorinel Artene va face revista presei sportive şi va analiza împreună cu invitaţii săi evenimentele din ziua precedentă şi le va comenta pe cele din viitorul apropiat.

Ce achiziţii a făcut Dolce Sport până în prezent ?

  • UEFA Champions Legue –pachetul 2 cu opţiunile (2-8) – competiţia a început. Aseară s-a difuzat primul meci.
  • Cupa Ligii Franţei la fotbal (competiţia începe în octombrie)
  • Campionatul de fotbal al Portugaliei (competiţia a început)
  • Cupa Braziliei la fotbal (competiţia începe în februarie 2011)
  • Campionatul de rugby al Angliei (competiţia a început)
  • Campionatul de rugby al Franţei (competiţia a început)
  • Rugby: "Autumn Internations", cele mai bune meciuri la nivel de echipă natională (competiţia începe în noiembrie)
  • Cupa Mondială la handbal feminin – competiţia începe în a doua jumătate a lunii septembrie – 21 septembrie primul meci România-Norvegia
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus