Skip to main content

Eugen Istodor face o emisiune la TVR. Printre colaboratori: Florin Iaru și Costi Rogozanu

 

ACTUALIZARE: Titlul emisiunii pe care o va face Eugen Istodor a fost schimbat din De partea ta în Eu, cetăţeanul.

Publicitate

Jurnalistul Eugen Istodor va realiza o emisiune la postul public de televiziune. Va fi o producție despre cazuri sociale, cu reportaje și discuții în platou.

Emisiunea de pe TVR 1, care se va numi De partea ta, va avea câțiva colaboratori, "jurați", după cum îi numește Eugen Istodor. Detalii, în continuare:

Eugen Istodor, pentru paginademedia.ro:

"Va fi o emisiune cu supărări omenești de zi cu zi. Lucruri care ți s-ar putea întâmpla și ție. De exemplu, în prima ediție avem cazul unei femei care locuiește pe strade Delea Veche. Ea are o casă cu parter și mansardă, dar stă în întuneric. În jurul ei au fost construite trei blocuri de 8 și 10 etaje."

"Va fi un reportaj de 15 minute, împărțit în mai multe bucăți, cu care hrănim talk-show-ul."

Cazurile vor fi discutate în studio cu specialiști în domeniu dar și cu o echipă de "jurați", colaboratori ai emisiunii. "Sunt oameni mai puțin rulați pe TV", spune Istodor.

Printre "jurați" sunt Costi Rogozanu, Sandra Pralong și Florin Iaru. Acesta din urmă a moderat emisiunea Cubul lui Iaru, la Realitatea TV. De câteva săptămâni, Cubul lui Iaru nu mai este în grila de programe a postului de ştiri.

Emisiunea De partea ta începe săptămâna viitoare, pe 5 octombrie şi va fi difuzată în fiecare marţi, la ora 21.00, pe TVR 1.

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am vazut ca la emisiunile TVR apare tot mai des Andreea Pora. Probabil ca vor sa sperie copiii inainte de culcare... :))))
  • Mor de nerabdare sa platesc taxa TV ca sa aiba si acesti baieti angajati ai lui SOV-NUS un salariu de la stat, de la TVR. Daca noi, cetatenii platitori de taxe, nu ii ajutam pe acesti baieti cu patron in faliment, atunci cine?
  • Sassu si-a lasat oameni la TVR? Sau "vedetele" astea se aleg in perspectiva revenirii PSD-ului la putere, sa se puna bine de pe-acum?
  • E mai bine "Eu, cetateanul" decat "De partea ta". Pentru ca baietii lui Buscu sunt de partea aluia care-l vrea pe Basescu "doar o amintire trista, in 3 luni". Asa pare ca Catavencii lucreaza in folosul cetateanului si nu cu precadere impotriva presedintelui. Constat ca statul nu s-a intarit si in zona propriei televiziuni.

Trimite un comentariu