Skip to main content

Jurnalista Larisa Ghiţulescu, consilierul lui Andi Lăzescu

 

Preşedintele TVR, Andi Lăzescu, îşi completează echipa de consilieri. Jurnalista Larisa Ghiţulescu (ex Money Express) este noul consilier pe comunicare corporate al preşedintelui TVR.

Publicitate

Echipa nouă de consilieri îi mai include pe Anca Gheorghe, Mona Dîrţu (fost redactor şef Money Express) şi Dan Radu.

Larisa Ghiţulescu (33 de ani) este specializată în scriitura despre media, publicitate şi comunicare. Câteva repere din CV:

  • Absolventă a Facultăţii de Jurnaism şi Ştiinţele Comunicării - FJSC.
  • A început în media ca reporter colaborator la Departamentul Divertisment din TVR 1, unde a lucrat trei ani.
  • La începutul anilor 2000, a intrat în presa de business în limba engleză, la In Review şi Business Review, editate de BMG Business Media Group.
  • După o perioadă la revista Advertising Maker, iese din presă în 2003 şi timp de doi ani, lucrează în comunicare.
  • 2005 – editor al secţiunii Media & Marketing la Business Magazin
  • 2006 – 2010 – Perioada Realitatea Caţavencu. Mai întîi ca editor al AdRating (clasament al agenţiilor de publicitate), apoi ca senior editor la Money Express.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adam Adam
    Asa Omar!
    Acum cred ca intelege ce trebuie unei televiziuni publice!
    Ca, deocamdata, numai PILE si iar PILE!
  • omar omar
    Paulica, tata, afla ca nu am ceva anume cu dons`oara ci cu specia din care provine. parerea mea tocmai asta e ca ar trebui in TVR: niste consilieri care au fost macar producatori tv sau directori de imagine, pentru ca tvr sufera exact la acest capitol. care stiu si cu sharfu, si cu croma si cu altele si cu care sa te poti intelege, si care sa nu fie de fapt o camarila care o schimba pe alta. consilieri avea si Sassu...de fapt e nevoie de un manager de tv care a lucrat prin toate televizunile comerciale si care nu se uita doar la BBC. orice tampit care a avut de-a face cu televiziunea publica ar intelege asta...
  • paul S paul S
    Ghituleasca e fata isteata si un ziarist bun.
    Un consilier nu trebuie sa stie cum e cu "sarfu" si "groplanu". Ma rog, astea sunt mici amanunte.
    Dar, uimit de inteligenta lui Omar, care stie de ce nu are nevoie TVR, l-as ruga sa le destainuie incompetentilor de-acolo, de ce ar avea nevoie TVR-ul. Ia fii constructiv Omare, ca orice tampit poate sa scrie ce-ai scris tu! Etaleaza-ti desteptaciunea!
  • radioamator radioamator
    Pai asta e marea ghidusie. E complicat sa-i angajezi chiar pe postul/pozitia pe care s-ar cuveni. Ca sa faci asta trebuie sa gasesti un motiv ca sa il dai afara pe titularul actual al postului si, pe urma, sa organizezi concurs. Dar poti sa-ti iei consilieri care, teoretic, nu au atributii executive dar care conduc de fapt respectivele departamente.
    Anca Gheorghe este consilier pe marketing in conditiile in care exista Simona Dobrescu pe pozitia de director de marketing. Pe de alta parte, Anca este singura persoana din liota de consilieri care nu numai ca a mai facut tv dar a mai facut chiar TVR.
  • Cico Cico
    Normal ca isi ia consilieri multi daca nu se pricepe la nimic. Partea buna e ca fata asta provine din afara sistemului si poate e mai obiectiva in consiliere.
  • stamate stamate
    si inca ceva: la tvr angajarile se fac prin concurs. poate ne spune si noua cineva cand au dat concurs, unde a fost anuntat, cine a mai candidat etc
  • laurentiu laurentiu
    auzi vere, da cati consilieri isi ia si tipul asta, ca numai cati am aflat de la tine si sunt o gramada.
  • stamate stamate
    intr-adevar, o mare jurnalista!... si o mare comunicatoare, doar a lucrat doi ani nu se stie unde... si o echipa de consilieri care nu au in cv nici macar un argument pentru a lucra la tvr
  • omar omar
    este exact ce avea nevoie tvr. inca o tanti care stie ca televiziunea e cu imagini.

Trimite un comentariu

sus