Skip to main content

Radio Pro FM înghite reţeaua Info Pro

 

Pro FM preia reţeaua de licenţe a staţiei InfoPro, care devine de săptămâna viitoare doar un brand de ştiri radio, scrie Adplayers. Practic, pe licenţele reţelei naţionale InfoPro se va auzi postul Pro FM. Brandul InfoPro va fi folosit pentru ştirile Pro FM.

Publicitate

Mutarea va mări considerabil acoperirea în teritoriu a postului Pro FM, care numără în present 28 de staţii. Reţeaua Info Pro contribuie cu 38 de frecvenţe în toată ţara.

Costi Mocanu, director general Pro TV SA, pentru Adplayers:

„Aşa este, vor fi schimbări în ceea ce priveşte InfoPro. Este un brand care rămâne în radio, dedicat însă exclusiv segmentului de ştiri radio. Vedeta toamnei este Pro FM, care va fi retransmis pe frecvenţa ocupată acum de semnalul InfoPro. În felul acesta Pro FM devine radioul comercial al cărui semnal va avea cea mai mare acoperire din România”.

Cu licenţele preluate, Pro FM va număra 66 de staţii la nivel naţional, faţă de 28 cât are în prezent.

Decizia nu va afecta echipa InfoPro (aproximativ 15 oameni), care va continua să lucreze la Pro FM.

Costi Mocanu:

„Practic, pe o piaţă în scădere cum e piaţa de radio din România, Pro FM se va putea lăuda cu creştere mai mult decât dublă. Creşte ca număr de emiţători (de la 28 la 66), creşte ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), creşte ca acoperire naţională (de la 31,54% la 74,8%). Din punct de vedere tehnic, Pro FM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire” explică Mocanu.

Potrivit oficialilor Media Pro, postul de radio InfoPro a apărut în decembrie 2004, iar în momentul de faţă reţeaua acoperă 74,8 % din populaţia naţionala şi 96,7 % din populaţia urbană.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gustav Gustav
    Post de ratati Pro Fm.
    Ascultam cu placere Info Pro, dar de acum incolo o sa ascult Europa FM. Pro FM este pentru retardati.
  • geo geo
    pina la urma s-a produs schimbarea...in rau. pai daca aveam nevoie de muzica pe care o difuzeaza proFMul puteam muta usor pe KISS FM. asa ca le spun PA baietilor de la PRO, eu ma mut pe Europa FM si Magic FM. Iar la masina voi introduce ZU in locatia in care emite acum PROFMul.
  • Marius Iancu Marius Iancu
    Buna ziua,
    As dori sa imi exprim si eu deziluzia pentru extirparea Info Pro-ului si as vrea sa si argumentez:
    1) Era un radio cu acoperire foarte buna
    2) Era un radio de cursa lunga(avand un job de teren, sunt toata ziua in masina si credeti-ma este imposibil sa asculti Rihana sau eu stiu ce mamacita por favor toata ziua, melodii fara niciun pic de esenta) cu o muzica perfecta pentru relaxare, cu stiri foarte bune si la obiect.
    3) Sunt curios ce audiente avea " invechitul " Info Pro comparativ cu Pro Fm?
    4) Sugestie: daca tot ati scos Info Pro in detrimentul unui radio mai funky ca Pro Fm v-as sugera sa introduceti in grila de programe si melodii mai cu continut.
    5) Am 27 de ani
    Cu respect,

    Marius Iancu
  • Tudorache Valentin Tudorache Valentin
    PRO FM o panarama de post..eu oricum ascultam Europa Fm,dar si Info Pro,nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca astia scot Info Pro
  • Alex Alex
    Stie cineva cumva daca se va auzi si in OLTENITA jud calarasi atat vreau sa stiu
  • bogdan bogdan
    MA ALATUR SI EU NUMEROSILOR NEMULTUMITI DE CEEA CE S-A INTAMPLAT. INAINTE ASCULTAM EUROPAFM APOI INFOPRO. ACUM VOI REVENI LA EUROPAFM. EI CRED CA AU CASTIGAT PRIN ACEASTA SCHIMBARE DAR MAI MULT AU PIERDUT... PACAT!
  • Cristina Cristina
    RUSINE PENTRU CE ATI FACUT! N-AM SA ASCULT NICIODATA PRO FM! NU POT SA CRED CA ESTE ADEVARAT!AM CREZUT CA ESTE O GRESALA!
    ADORMEAM SEARA SI MA TREZEAM DIMINEATA ASCULTAND MUZICA ACESTUI RADIO!

    SUNTETI JALNICI!
  • eu eu
    Te inseli, o sa vezi intr-un an sau doi ca audienta PRo Fm nu va creste spectaculos ci doar cu putin, avand in vedere ca acopera ceva mai multe orase.
    Nu acoperirea face audienta, animatorii unui radio o fac.
  • florin florin
    mai oameni buni, nu inteleg de ce se critica atat de mult schimbarea asta. pentru orice corporatie importante sunt incasarile (si voi daca aveti o firma vreti sa faceti bani cu ea) iar infopro nu aducea bani pentru ca audienta era foarte slaba (vedeti ultimul val de audiente radio),este drept, infopro era si pe gustul meu dar sunt constient ca nu neaparat ceea ce mie imi place e neaparat reteta potrivita pentru un radio de succes. parerea mea e ca publicitataea va fi mult mai productiva in noul format decat in prezent iar pro fm va creste binisor in sondaje si se va lupta pe urban cu kiss, zu si 21.
  • Dani A. Dani A.
    Sunt in totalitate de acord cu dl. Andrei Tudor.
    Si acasa si in masina ascultam InfoPRO. Acum ma obligati sa trec pe Europa FM sau R.R. Actualitati...
  • NBK NBK
    Foarte tare, cred ca o sa trec pe Radio Romania Actualitati! In afara de Guerilla, care nu se prea aude in tara, nu imi mai ramane nimic... Sa speram ca o sa auda cineva ca mai exista si oameni care nu asculta DJputzableaga sau alte porcarele de genul, care iti amortesc creierul. Am impresia ca oamenii astia-si doresc o tara de retarzi. Pai nu? Cat mai usor de manipulat. Sa fie sanatosi, ieri mi-am luat 'aipod'!
  • IULIAN UNGUREANU IULIAN UNGUREANU
    In mun. Giurgiu nu se pot asculta nici fostul Info Pro, nici Pro Fm, desi se crede ca pe frecventa de 99,6 se receptioneaza. Intotdeauna semnalul a fost foarte slab. Nici din masina macar. PACAT.
  • sandman sandman
    @ Sonia Idem. "Lucrurile bune trebuie sa dispara..." Parazitii
    Clasic romanesc, inlocuim ceva bun cu o mizerie ca sa-i timpim pe toti.
  • Sonia Sonia
    Eu nu stiam ca se va face schimbarea si cand am deschis radioul: surpriza! Este de la sine inteles ca am schimbat imediat frecventa. Bye-Bye PRO!
  • Sonia Sonia
    Da, asa se pare. Probabil o sa se ajunga ca la TV: schimbi, schimbi, nu gasesti nimic... :-( Pacat.

Trimite un comentariu

sus