Skip to main content

Radio Pro FM înghite reţeaua Info Pro

 

Pro FM preia reţeaua de licenţe a staţiei InfoPro, care devine de săptămâna viitoare doar un brand de ştiri radio, scrie Adplayers. Practic, pe licenţele reţelei naţionale InfoPro se va auzi postul Pro FM. Brandul InfoPro va fi folosit pentru ştirile Pro FM.

Publicitate

Mutarea va mări considerabil acoperirea în teritoriu a postului Pro FM, care numără în present 28 de staţii. Reţeaua Info Pro contribuie cu 38 de frecvenţe în toată ţara.

Costi Mocanu, director general Pro TV SA, pentru Adplayers:

„Aşa este, vor fi schimbări în ceea ce priveşte InfoPro. Este un brand care rămâne în radio, dedicat însă exclusiv segmentului de ştiri radio. Vedeta toamnei este Pro FM, care va fi retransmis pe frecvenţa ocupată acum de semnalul InfoPro. În felul acesta Pro FM devine radioul comercial al cărui semnal va avea cea mai mare acoperire din România”.

Cu licenţele preluate, Pro FM va număra 66 de staţii la nivel naţional, faţă de 28 cât are în prezent.

Decizia nu va afecta echipa InfoPro (aproximativ 15 oameni), care va continua să lucreze la Pro FM.

Costi Mocanu:

„Practic, pe o piaţă în scădere cum e piaţa de radio din România, Pro FM se va putea lăuda cu creştere mai mult decât dublă. Creşte ca număr de emiţători (de la 28 la 66), creşte ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), creşte ca acoperire naţională (de la 31,54% la 74,8%). Din punct de vedere tehnic, Pro FM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire” explică Mocanu.

Potrivit oficialilor Media Pro, postul de radio InfoPro a apărut în decembrie 2004, iar în momentul de faţă reţeaua acoperă 74,8 % din populaţia naţionala şi 96,7 % din populaţia urbană.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    http://www.youtube.com/watch?v=7Ds2jGhdoiQ
  • bogdan bogdan
    http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/infopro-muzica-e-noua-stire-magda-palimariu-canta-it-s-raining-man.html
  • bogdan bogdan
    http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/super-spot-radio-infopro-muzica-e-noua-stire.html
  • bogdan bogdan
    http://www.youtube.com/watch?v=eYJ8H05ZjnA
    ca sa ne-aducem aminte. CE PIERDERE !!!
    SEMNATI PETITIA !!!
  • bogdan bogdan
    si eu am semnat. haideti, curaj!!!
  • Andrei Andrei
    Semnati si voi petitia.Eu personal am facut-o si vad ca se aduna lume cu pasi repezi
  • Cristiana Cristiana
    Pentru ca sunt dezamagita...
    http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_infopro-p51017040.html
  • Andrei Andrei
    As vrea sa stiu...ce e asa de .."special" PRO FM-ul? cu nimic! un post de 2 bani,fara..ceva cat de cat atragator,propriu,nea..cei de la Info PRO faceau radio din pasiune,si aveai si stiri din trafic si din sport..tot ce voiai aveai la el..acuma pauza..
  • Andrei Andrei
    Info PRO a fost un radio pe gustul meu cu muzica si stiri ff bune.mereu ii voi simti lipsa.Nici nu se compara cu PRO FM..pana si KISS FM e net superior PRO FM-ului pt ca stiu sa isi inceapa bine ziua,sa faca ceva atmosfera sa te binedispuna cu o gluma,cu o stire ceva: dimineata is carcotasii,muzica,unguru bulan care ma amuza pe mine...o stire ceva..in weekend mai prezinta topoul Huidu..deci si-au ales o echipa bunuta,avand in vedere faptul ca multora le plac carcotasii de la prima tv si dc nu sa ii auda si la radio?!E pacat,un mare pacat pt ca oriunde mergeam aproape Info PRO gaseam.Macar online sa mai fie si l-as asculta..macar online..cum e acum Radio3(net) de la Radio Romania doar online macar asa sa mai fie si Info PRO macar sa aiba emisiunile de undeva downloadabile cum e la impact fm........ sa le mai reascult.Pacat era Ernest,Ramon Cotizo,Claudiu Roman :( ii vreau inapoi :(( rusine sa va fie PRO FM...PRO FM suge mai bine acum poate... fir-ar ei cu radiou lor..nu gasesti mai nimic bun
  • Manuel Manuel
    Tocmai am parcurs 1300 km prin tara cu masina si am fost foarte trist sa vad ca nu mai am InfoPro. Ma obisnuisem cu ei la drumurile prin tara si aveau acoperire mai buna ca Europa FM. Ce alte soltuii aveti pentru muzica buna si stiri? Aici vorbesc pentru cei care merg cu masina, iar doar anumite posturi au acoperire pe valea oltului, munti, autostarzi (alea multe)... Multumesc. Poate se razgandesc. Eu oricum le voi scrie. Poate daca suntem mai multi....
  • Ioana Ioana
    este revoltator ceea ce se intampla!!!
    dupa ce considerente s-a renuntat la Info Pro????
    Foarta multa lume asculta,dintre colegi, prieteni. Nu pot sa va spun numai ca prin gestul facut ati pierdut foarte multi ascultatori, mai ales din categoria de varsta 40-50 de ani. Ati avut muzica buna, comentatori cu un umor placut. Sunt cu totul de acord unul dintre ascultatori care zice "ca este imposibil de ascultat Pro Fm daca n-ai 20 de ani si 4 neuroni!!!!!!!"
    Pe mine m-ati pierdut ca ascultator, dar pot sa va asigur ca nu sunt singura.
    Ar trebui sa va ganditi!!!!!!!!!!
  • geo geo
    si eu am redescoperit, cu placere, Radio Romania Actualitati. Mai asculti o stire buna, o muzica agreabila. Cit despre fosta frecventa a InfoPro acaparata de "fratiorul" mai mare ProFM, never ever...
  • Adrian Adrian
    Am observat cu aceiasi surprindere cum pe frecventa Info Pro aparea Pro FM. Si ca atunci cand dai de raie, am tot incercat sa scap de Pro FM. Am verificat de mai multe ori, gandind ca am butonat cumva gresit radioul de la masina. Intr-un final m-am linistit, mi-am dat seama ca prostia nu e a mea si am schimbat locatia Info Pro cu Smart FM pentru Bucuresti iar in tara Europa FM si Romania Actualitati.

    Toata stima pentru realizatorii Info Pro, i-am ascultat cu placere zi de zi timp de mai multi ani si le multumesc pentru stirile si muzica de calitate. Respect!
  • Vlad, fost ascultator Vlad, fost ascultator
    Era postul meu de radio preferat: muzica buna, stiri, nu prea multa palavrageala si... muzica buna.
    InfoPRO era un post pentru oamenii care apreciaza calitatea, si nu cantitatea. Cum ar fi daca de maine toate posturile de radio ar incepe sa difuzeze doar "ultimele hituri", de care esti satul inca dinainte sa le auzi, sau emisiunile de dimineata de genul "CroniCA CArcotasilor", doar pentru ca "se asculta"? ....
    Oricum MagicFM nu se mai poate asculta din cauza acelui sunet (piuit anti-tantari) de frecventa inalta care te zgarie pe creieri, iar EuropaFM e cu prea multa poveste si prea putina muzica. Parerea mea e ca InfoPRO incepea incet, incet sa acapareze ascultatorii acelor posturi, dar.... s-a stins
  • IdeeaNuNumeleConteaza IdeeaNuNumeleConteaza
    Aruncati o privire pe audiente (http://www.paginademedia.ro/2010/09/radiourile-din-bucurești-au-pierdut-120-de-mii-de-ascultatori-radio-21-cel-mai-afectat/ sau www.audienta-radio.ro) si veti vedea ce mutare "inteligenta" a facut Mocanu &co : au inlocuit un post care încet-încet creştea cu o epavă care pierde rapid şi audienţa pe care o avea ! "Felicitări"! Vin şi demisii??!

Trimite un comentariu

sus