Skip to main content

Sorel Radu se ocupă de organizarea regiei de vânzări Adevărul Holding

 

Sorel Radu este cel care coordonează, în calitate de consultant, constituirea noii regii Media Point, care se ocupă de vânzare de publicitate pentru produsele Adevărul Holding. Recrutările sunt în desfăşurare. Din informaţiile paginademedia.ro, în echipă vor fi atraşi mai mulţi oameni din fosta echipă de vânzări de la Realitatea Caţavencu, pe care o coordona Sorel Radu.

Publicitate

Sorel Radu are o experienţă în vânzări de 12 ani la MediaPro şi de doi ani la Realitatea Caţavencu. În prezent, este managing partner la compania de cercetare eResearch.

Unul dintre numele vehiculate pentru conducerea Media Point este Irina Moroşanu, în prezent director de vânzări la F5 X Media, regia de vânzări online din grupul Realitatea Caţavencu. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Media Point negociază cu F 5 X Media şi constituirea unei divizii digitale, în care cele două companii să fie partenere.

Contactat de paginademedia.ro, Dragoş Stanca, managerul F 5, a răspuns la modul general: "Am răspuns pozitiv tuturor invitaţiilor la discuţii".

Dragoş Stanca:

"Aşa cum am anunţat în urmă cu câteva săptămâni, F 5 este într-un proces de căutare a partenerilor pentru continuarea proiectelor, printre care şi regia de vânzări. Prin urmare, am răspuns pozitiv tuturor invitaţiilor la discuţii pe această temă.

O decizie finală legată de partenerul potrivit va fi luată până cel târziu la 1 octombrie".

Regia Media Point a fost înfiinţată pentru a se ocupa de vânzările de publicitate ale Adevărul Holding. Este deţinută, în majoritate, de Odyssey Communication, companie care a câştigat licitaţia pentru bugetul de media şi marketing al Adevărul Holding, dar care se ocupă şi de vânzări de publicitate.

Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, a declarat că Odyssey s-a angajat să aducă 10 milioane de euro pe an din publicitate. Peter Imre spune că acesta a fost motivul principal pentru care Odyssey (agenţie în care unul dintre acţionari este Dinu Patriciu) a câştigat contul trustului deţinut de omul de afaceri.

Foto: AdPlayers

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vorbaretul Vorbaretul
    Toti fostii publiaheri care au lucrat cu el la Vantu au povesti interesante, incepand cu implementarea vanzatorilor smecheri in structura Catavencului, prin inlaturarea celor care lucrau acolo si terminand cu supra-supra-supraplatirea acestora, prin devalizarea produselor. Sorel este un Dumnezeu pentru vanzatorii smecheri, i-a facut oameni, toti si-au luat case prin zone rezidentiale si masini, cand de fapt sunt doar niste carpanosi veniti din fundul tarii si fara pic d scoala. E tar ca se mai gasesc fraieri care sa puna botul la smecheria spalacitului, marele antreprenor carre nu a facut un chior de cand si-a fondat compania; a ajuns sa faca tot ce stie, fraiereala magnatilor. Credeam ca Imre nu pune botul la asemenea personaje
  • gogu gogu
    in legatura cu consultanta lui Sorel, Imre ar putea sa-si aleaga unul sau mai multi consultanti dintr-o lista lunga de publisheri seriosi care, daca n-ar fi scapat la timp de Sorel, n-ar fi trecut criza: Andreea Esca - The One, Cristina Bazavan - Tabu, Razvan Cucui - Bucataria pentru toti, Alex Sandulescu - 24 Fun, Cristian Vezure - Aventuri la pescuit. Ii gaseste usor daca vrea.
  • vladone vladone
    Nene Dinuleee! Ia-l bre si pe Vasiliu, ca da interviuri pe la Ringier si pe Draganea c-a zapacit-o ANAFu! Ei numai impreuna pot reusi. Sa-ti zica Sarbu ce chirurgical opereaza. Pe Vulpe sa nu-l iei ca mai mult ii incurca. Lasa-l sa mai ciuguguleasca si de la mogulii mici si mijlocii
  • publicitarul publicitarul
    incredibil cum hotii isi gasesc tot timpul fraieri de la care sa fure! gasca de lipitori, asa cum spune si sandel, s-a plimbat prin toate trusturile, a furat de-a stins, si a gasit alta vaca de muls. Si nu se incurca cu mizilicuri, fura la greu, doar de pe pozitii de mari sefi. Cum dracu sunt atitia patroni prosti?!?!?! Patriciu si Imre fac economii pe seama sclavilor, au inchis toate plasmele de pe peretii redactiilor(consuma curent), au anulat contractul cu Cumpana (apla plata), se bea apa de la robinet din cana proprie (s-a taiat se portia de pahare de unica folosinta)lumina sta stinsa, probabil urmeaza sa taie hirtia igienica de pe lista de cumparaturi. Dar Mertzanele si directorii cresc precum ciupercile in trust.
  • Stere Stere
    Bai, nene, doar prin astia ne facem dreptate. Nu va mai luati de haiducii astia. Ce daca nu mai dau mai departe la saraci? Important este sa ia de la bogati.
  • sandel sandel
    Liptorile si-au gasit alt portofel de supt! Au zburat de la Sarbu, l-au terminat pe Vantu, acum vor sa-l ia pe Patriciu de nou.
    @naivule, glumetule, Sorel se pricepe nu la ce face ci la cum sa-i faca!
  • naivu naivu
    sunt uimit. sorel e un profesionist adevarat! ma mir cum de s-a orientat trustul de directori catre o persoana care se pricepe la ce face!!!

Trimite un comentariu

sus