Skip to main content

Vibe FM vinde din licenţe

 

Postul dance Vibe FM este în discuţii pentru a vinde o parte din licenţele pe care le deţine în ţară. Vibe FM face parte din grupul Lagardere, care mai deţine în România posturile Radio 21 şi Europa FM.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Cristina Zegheru Richard, managerul Lagardere România, a confirmat discuţiile.

Cristina Zegheru Richard, pentru paginademedia.ro:

“Sunt discuţii pentru anumite licenţe, dar este vorba doar despre cele care nu au avut performanţe de audienţă şi nici încasări de publicitate.”

Managerul Lagardere spune că nu vor fi vândute toate cele 10 frecvenţe ale postului (din care una în Bucureşti) şi că nu se pune problema dispariţiei brandului Vibe FM.

În Bucureşti, după ultimele date de audienţă, Vibe FM este ascultat de 76.000 de persoane. Audienţa posturilor radio, aici.

Vibe FM este al doilea post radio dance care trece prin schimbări. One FM, radio dance deţinut de SBS Broadcasting (Kiss FM, Prima TV) urmează să fie înlocuit cu un alt post, dar cu profil de rock.

Foto: Money.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Din cate stiu eu se vor vinde si cateva frecvente Radio 21, cele din orasele mai mici.
  • Adrian Smith Adrian Smith
    Este doar politica economica a grupului pe Romania. Criza afecteaza orice radio, nu mai se baga bani in reclame... evident scad veniturile si trebuiesc reduse cheltuielile cumva.... uni dau afara, alti vand una alta, alti gasesc si alte surse :)

    geo CNA nu are nimic de zis atat timp cat ai cumparat licenta de la ei :) e ca la taxi... le poti cumpara pe toate ...daca ai bani ... chiar daca nu ai nici o masina pe post de taxi :)
  • povestitorul povestitorul
    La cat de brutal au cazut in sondaje Radio 21 si Europa FM, cu siguranta si incasarile Lagardere au cazut in cap. E foame de bani, iar solutia de a face rost de bani este, iata, la indemana.
  • geo geo
    pai ce, suntem la piata fiecare vinde ce si cind doreste? CNA-ul nu are nimic de comentat!?

Trimite un comentariu

sus