Skip to main content

AUDIENŢE: Băsescu, bătut de Alo, aterizează străbunica! Dansez pentru tine a rupt vineri seara

 

Emisiunea După 20 de ani, cu preşedintele Traian Băsescu în studioul Pro TV, a fost depăşită, ca audienţă, de filmul românesc Alo, aterizează străbunica!, difuzat de Antena 1. Iar vineri seara, prima ediţie Dansez pentru tine a noului sezon a dominat audienţa.

Publicitate

Cifrele, în continuare:

  • Traian Băsescu a fost urmărit, duminică dimineaţă, de aproximativ 271.000 de români din mediul urban (ceea ce se traduce într-un rating de 2,4). Pe intervalul emisiunii După 20 de ani, Antena 1 difuza filmul Alo, aterizează străbunica! Comedia cu Sebastian Papaiani a avut o audienţă medie de 321.000 de telespectatori (2,8 rating).
  • Dansez pentru tine s-a impus detaşat la prima ediţie, difuzată de Pro TV vineri seară. De la 20.30 şi până după ora 1.00 noaptea, media de audienţă a fost de 968.000 de telespectatori în mediu urban (8,5 rating).

Clasamentul posturilor pe intervalul Dansez pentru tine:

1. Pro TV – 968.000 de telespectatori (8,5 rating)


2. Antena 1 – 378.000 (3,3)
3. TVR 1 – 305.000 (2,7)
4. Antena 3 – 177.000 (1,5)
5. Kanal D – 162.000 (1,4)

Foto: Agerpres

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • io io
    a promovat-o si eu chiar am astepta-o... mi s-a facut sila dupa primele 5 minute si am schimbat... fizic mi-a venit sa vars... minciuni, minciuni, minciuni... numai asta a scos pe gura presedintele nostru pe care il meritam din plin
  • Dragos Dragos
    demon de-a lui basescu
  • Dragos Dragos
    iNJURATURILE VOASTRE MA ONOREAZA, PT CA EU NU SUNT SLUGA INSEMNATULUI, VOI CARE ATI INTRAT IN SLUJBA LUI CU SUFLETUL SAU PT BANI, VOI REPREZENTATI FIARA. PREFER SA MOR DE FOAME DECAT SA MA TRANSFORM IN DEMON
  • Dragos Dragos
    Normal ca s-au uitat mai multi la ALO ATERIZEAZA STRABUNICA decat la ALO AMERIZEAZA MARINARUL CU NAVA ROMANIA PE MARTE, acolo nu este nicio sansa sa supravietuim individul vrea sa ne distruga si va reusi. Timpul lui BASESCU este timpul in care romanul este prigonit peste tot in EUROPA, Timpul lui Basescu este timpul disperarii, a sinucideri, a morti prin tras pe roata, el este ANTICRISTUL acestui popor, acum sa vedem pe cine va mai sustine acest popor pe cel care ne distruge, ne duce la disolutie sau pe PONTA care vrea sa ne traga sa nu ajungem in groapa MARIANELOR. EU IL VREAU PE PONTA SI PUTETI VOI PORTOCALII SA MA INJURATI DIN TOTI RARUNCHII
  • gadjodillo gadjodillo
    Alo, aterizeaza strabunica a picat perfect, duminica la ora aia. Un minunat film despre acum 25 de ani, care a coincis cu discursul "dupa 20 de ani". Un film despre cum un lift defect poate distruge o caznicie de etajul 10.

    Am fost una dintre cele 321.000 de persoane (masurate, dupa parerea mea, mult prea amatorist, cu telemetrele, in epoca asta a transmisiilor digitale) si ma bucur ca nici macar n-am stiut ca am "alternativa"... basesciana.
  • zapp zapp
    o comparatie corecta ar fi fost cu aceeasi emisiune pe alte zile.

    altfel, comparam mere cu pere.

    daca audienta ar fi fostd e 10 ori mai mare - nu ar fi fost o informare corecta ?! si nu una incompetenta?!
  • tri tri
    Bai neneeee...se vede cat de neprofesionist esti...nu tu sursa, nu tu target ... ce pretentii sa avem de la tine!!! Esti varza!
  • gaboss gaboss
    Duminica la orele alea nici dracu' nu se uita. Probabil de asta a acceptat si Basescu sa vina
  • vetanase vetanase
    E si normal ...oamenii s-au plictist de politica
    televizata. Oricum, ceea ce le rezerva viata concreta
    de zi cu zi "bate" discursul prezidential.
    Iar dpdv promo , ProTV-ul si-a dat seama
    ca n-are rost sa se chinuie...
  • geo geo
    daca protv ar fi promovat emisiunea cu Basescu macar unul la suta din cit a facut-o ptr "Dansez ptr tine", probabil ca audienta ar fi fost una net superioara...

Trimite un comentariu

sus