Skip to main content

DERAPAJ: Evenimentul zilei, niciun rând despre protestele de azi!

 

Ziarul Evenimentul zilei a ignorat total protestele de azi în ediţia tipărită. Astăzi, Evenimentul zilei nu a publicat pe print niciun rând despre mişcările de stradă. Protestele care au încurcat circulaţia bucureştenilor nu sunt reflectate pe hârtie.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Macovei, redactor şef al Evenimentului zilei, nu a comentat subiectul. “Subiectul există pe ediţia online”, a spus el.

Evenimentul zilei deschide azi ziarul cu articolul Teatrul românesc, o dramă cu mii de actori: 65 de lei/spectacol, onorariul unui actor.

Alte titluri de pe prima pagină:

PNL lasă baltă PSD până la anul
Miza trecerii CNAS la Ministerul Sănătăţii: 4 miliarde de euro
Casele de vacanţă, vedete la târg

Azi, când Parlamentul votează moţiunea de cenzură, o ştire de pe prima pagină vorbeşte despre “Ziua în care parlamentul merită toţi banii”. E vorba însă de ziua de 30 octombrie, când Leslie Hawke organizează la Palatul Parlamentului un bal de caritate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mongolul Mongolul
    Si atunci de ce mai cumpara respectivul ziarul? Macar atunci se va vedea foarte clar, de unde le vin banii, (acestor pupinbasisti) ca sa mai iasa pe piata!
  • Radu Radu
    Va veni o zi cand vor fi date publicitatii multe informatii care acum sunt ascunse publicului larg. Cum ar fi ca Evenimentul Zilei, B1TV, etc. sunt agenturi americane care servesc la ordin pe cine recomanda Unchiul Sam. Abia astept.
  • Marian Marian
    Si ce ar fi trebuit sa scrie despre miting? Ca se aduc oameni cu 50 de euro fiecare, ca ar urma sa fie 100000 dar vor fi mai putin de o treime? Mi-e sila...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Marian
    E vorba de ediţia de ieri (miercuri, 28 octombrie).
  • cristi cristi
    Mai, Marcus, mai, baiete, voi acolo chiar nu mai rationati deloc... D-aia nu mai face nimeni nimic in redactia aia ca au la conducere oameni ca voi! Care-i legatura cu online-ul?? Vreau si eu sa-l vad pe ala care citeste EVZ online si da si banii pe print! Serios, chiar nu realizati ca nu mai aveti nicio legatura cu lumea reala, cea in care traim?? Ati distrus ziarul ala! Bravo Petrisor ptr observatie! Si da, e fix derapaj ce a facut azi EVZ pentru ca, desi se cheama cotidian, nu mai are darul de a informa cetateanul care, culmea, da banii pe el.
  • Marian Marian
    Dezinformati! Pe prima pagina a EVZ, pe care am vazut-o azi este un titlu "Ce nu s-a vazut la tv la mitingul de ieri". Chiar nu inteleg acest articol.
  • adiboss adiboss
    cum sa fie rea-vointa? pai ce face evz se cheama cand tara arde baba se piaptana... e mai mult decat derapaj: e iesire (d)in decor. sau bricolaj, cum vrei...
  • Marcus M Marcus M
    Petrisor, ceea ce faci tu este rea-vointa, in stadiu pur. De cand neincluderea unei stiri (fie ea importanta)intr-o anumita publicatie (fie ea de prestigiu)poate fi socotita derapaj? In virtutea carui rationament ai scocotit in acest caz? Stirea cu mitingul era arhicunoscuta si a fost intens dezbatuta pe celelalte canale ale EVZ: tv (via b1)si online.
  • sorin sorin
    Pai doar e ziarul de la Cotroceni:)
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    CNAS este, da. Graba. :)

    Mulţumesc pentru observaţie.
  • Monica Monica
    CNSAS nu prea are cum sa treaca la Ministerul Sanatatii decat daca pe lista securistilor s-ar afla numai cadre medicale. E vorba de CNAS. In ziar, titlul e corect.
    Dincolo de asta, observatia este extrem de pertinenta. A devenit evz ziar de curte in mod deschis?
  • Petrisor Petrisor
    Pai ce, vrei sa li se tie alocatia de la regii asfaltului? Doar n-ai uitat ca EVZ este gazeta de perete a Cotroceniului.

Trimite un comentariu

sus