Skip to main content

EXCLUSIV: Bobby Păunescu lasă media în grija familiei pentru o poveste de spionaj. Cum a fost afectat Top 300 Capital 2010

 

Bobby Păunescu lasă în grija familiei afacerile de media pentru câteva luni. La 1 noiembrie, Păunescu începe producţia unui lung metraj, ale cărui filmări vor dura între 6 şi 8 luni.

Publicitate

Pregătirile pentru film (o poveste de spionaj) au fost şi motivul pentru care Bobby Păunescu a întârziat să îşi dea OK-ul final pentru Top 300 Capital, care apare azi pe piaţă, la câteva săptămâni după concurentul Top Forbes 500 de miliardari.

Cine va prelua afacerea de media în lunile următoare şi cum s-a implicat în Capital Top 300, în continuare:

Filmul care începe să intre în lucru la 1 noiembrie este cel de-al doilea lung metraj al lui Bobby Păunescu, după Francesca. Păunescu semnează scenariul şi regia viitoarei producţii. Timp de aproape opt luni, filmările vor fi făcute în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia şi România. În următoarea perioadă se va derula castingul noului film.

Acţionariatul nu se schimbă, iar operaţiunile de media din România rămân pe mâna fratelui lui Bobby Păunescu, Răzvan, şi ale tatălui său, George Constantin Păunescu. Managementul executiv va fi asigurat de conducerea actuală a companiilor media: Radu Moraru şi Bobby Marinescu (B1 TV) şi Claudiu Şerban (Editura Evenimentul zilei şi Capital).

În această perioadă proiectele media vor continua. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, familia Păunescu negociază şi cumpărarea unei reţele de radio.

Contactat de paginademedia.ro, Bobby Păunescu a confirmat că intră în preproducţie de la 1 noiembrie şi că, în această perioadă, face o pauză de la business-urile de media.

Filmul pe care îl realizează Bobby Păunescu are un buget de 15 milioane de euro. Cea mai mare parte a sumei – 12 milioane de euro, este asigurată de partea americană (bănci şi fonduri de investiţii).

Pelicula are ca subiect spionajul industrial din anii '70, în ţările comuniste, dar şi în vest.

Top 300 Capital a stat într-o poză

Din cauza pregătirilor pentru film, Bobby Păunescu a întârziat să răspundă şi să îşi dea acordul final pentru Capital Top 300, produs care apare astăzi pe piaţă.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, topul editat de Capital ar fi avut toate şansele să apară pe piaţă înaintea competitorului Top Forbes 500 miliardari, scos de Adevărul Holding. Bobby Păunescu spune că răspunsul lui întârziat nu a influenţat apariţia topului.

“Topul apare acum pentru că aşa a hotărât managementul, Claudiu Şerban. Aşa s-a decis că este mai bine, din punct de vedere strategic”.

“Când scriu la scenariu, nu răspund nimănui. Am văzut mesajul celor de la Capital pe email, la 11 zile după ce a fost trimis, dar se întâmpla acum o lună, o lună şi jumătate.”

Au aşteptat mult răspunsul tău. Nu puteau trimite materialul fără a-ţi da acordul?

“Este adevărat că am spus că vreau să văd şi eu ce apare la mine. E vina mea. Dar când scriu sunt foarte greu de găsit, chiar şi pentru cei din famile.”

A fost singura ta sugestie pe Top 300?

"Pe top, absolut!"

Din informaţiile paginademedia.ro, în varianta iniţială a topului pe primul loc era Dinu Patriciu, nu Ion Ţiriac, dar nu ai fost de acord.

"Când l-am văzut eu, era Ţiriac pe primul loc. Eu nu am nimic nici cu Ţiriac, nici cu Patriciu. Dinu Patriciu chiar e un client de publicitate."

"Când mi-a arătat Claudiu Şerban topul, înainte de tipar, Ţiriac era pe primul loc."

Ai dat sugestii pe clasamentul topului?

"Deloc. 100% spun. Am vrut să văd doar ce apare la mine. Mai exact, mă interesa ca poza să fie în regulă."

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iuhaszattila iuhaszattila
    dl bobbyy avem o problema f f mare ma adresez dv am urgent nevoie de 20000 euro ptr a ajunge sotia cat mai repede an germania la un tratament
  • gerula2 gerula2
    bai, voi glumiti. @andrei duban- asa se motiveaza cenzura. @ oana- ma, degeaba va plangeti, voi ati decis sa ramaneti in trust. @ petrisor, daca dau numele meu, crezi ca a doua zi mai lucrez undeva? huh?
  • Dragos Dragos
    care roluri majore, spune-mi si mie
  • Dragos Dragos
    Nu cred ca pe cineva il intereseaza ca angajatii de la EV. Zilei isi iau bani, ziarul este ingrozitor de mediocru, face propaganda de nivel goebelsian lui Basescu
  • Dragos Dragos
    Eu cunosc doar doi actori romani care joaca de la egal la egal cu marile vedete americane, pe unul l-ati vazut recent intr-un film difuzat pe TVR1 interpreta rolul unui ofiter german, seful unui lagar de concentratie, este vorba de Marcel Iures, iar despre Maia Morgenstern stie toata lumea. Boby Paunescu s-a remarcat pentru marea sa iubire fata de Monica Barladeanu, in care investeste enorm platind multi bani sa apara in filme americane de seria b si-n filme romanesti a caror participare la festivalurile europene o plateste. Cel mai bun film romanesc a fost" Eu cand vreau sa fluier, fluier", in nici un caz a lui Boby.
  • ileana ileana
    Petrisor,
    Aflasem despre tine ca te caracterizeaza obedienta si linguseala, nu si meschinaria. Cum poti lasa anumite comentarii rauvoitoare, fara niciun fundament, la adresa unor persoane pe care le cunosti si de la care soliciti informatii??? Daca as fi fost in locul acestora, te-as fi calcat in picioare.
  • ileana ileana
    Cum naiba de tocmai astia care stiu multe sunt si cei mai frustrati? Daca esti atat de bine informata, amica draga, de ce nu spui ca sub comanda lui Claudiu Serban atat Evenimentul, cat si Capital au facut lucruri semnificative. S-au lansat site-uri noi, au fost puse bazele unei organizari aproape perfecte in redactii (newsroom), care functioneaza bine deja la Evenimentul. Ambele publicatii, desi nu este o perioada buna, dimpotriva, fac bani. Asta gratie lui Claudiu Serban. Daca era atat de bine informata, draga amica, trebuia sa remarci si faptul ca angajatii (fara nicio exceptie) de la Evenimentul si Capital si-au luat banii la timp, de sapte luni incoace. La cate redactii din Ro se mai intampla asta?? Top 300 a iesit cand trebuia si cum trebuia. Normal, frustratii (si tu, draga amica, te afli printre ei) s-au trezit acuzand. Topul Capital este, ca in fiecare an de la lansare, un model si de aceea nu insist aici cu alte argumente. Dar nu se poate compara ci o copie facuta pe genunci la indemului unui afacerist care se face de ras cu manevrele prin care incearca sa culturalizeze Romania.
    Ai grija, draga amica, veninul tau sa nu te otraveasca.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Total de acord cu asumarea comentariilor. Sper ca, la un moment dat, să fie numai comentarii asumate clar, așa cum și articolele de pe acest site sunt asumate de către autorii lor.

    Sunt și comentatori care, în spatele unor pseudonime, aruncă tot felul de invective și de afirmații calomnioase. Astfel de comentarii vor fi editate.

    Acesta este nivelul acum, pe internet. Până la asumarea comentariilor, Paginademedia.ro are un set de reguli legate de comentarii.
  • andrei duban andrei duban
    Petrisor, nu inteleg de ce lasi toti neavenitii sa comenteze anonim, tragand concluzii de la primul cuvant, ca ala e prost, ca ala e idiot. Concluziile se trag doar de catre cei care au realizat ceva la viata lor, de aceea suntem in rahat cu toata tara, ca toti suntem destepti, insa n-avem nicio realizare notabila care sa ne recomande, pentru a trage concluzii despre altii.
    Parerea mea, comentariile trebuie asumate cu nume si prenume, daca are omul oo, daca n-are ramane un anonim neinsemnat.
    Succes.
  • The Bad Boy The Bad Boy
    Bobby e un diletant, isi da aere de mare regizor, se crede Spielberg si Zefirelli inmultit cu trei. In noul lui mare film sunt sigur ca va juca Mooooonica Barladeanuuuu, starleta care a prins roluri majore doar unde a bagat si el banii. Ea deja a trecut castingul, nu-i asa?
  • unul dintre cei care stiu! unul dintre cei care stiu!
    Porcarie Cris? Glumesti!!! Este totala nepricepere! Nu stiu cum Claudiu Serban reuseste sa pacaleasca lumea in asa hal incat sa-l puna general manager Bobby la el. In RIngier a facut zob toate produsele, a adus toate publicatiile la limita de jos! Capital deabia mai are in 4 ani de cand a plecar Corneteanu - si avea aproximativ 30.000 abonati si numarul 1 in SNA la aproximativ 9.000 de abonamente. Asta da performanta! Nu au scos TOP 300 pentru ca nu au avut publicitate. E vrajeala ce spune Bobby!!! Asta cu poza o sa o creada toti romulanii, nu oamenii care chiar se pricep la ce inseamna un asemnea produs. Si asa(cu toata amanarea lansarii) nu au reusit sa aduca decat vreo 20 si ceva de pagini de publicitate. Cred ca nu au scos nici 12.000 Euro. BRAVO Claudiu! Daca eram in locul lui Bobby erai de mult pe faras! Esti o nulitate! EVZ...si pe asta l-ai dat de zid! Ce cauti tu in presa din Romania? O sa iesi pe usa din dos!
  • cris cris
    Ce porcarie! Bobby Paunescu se contrazice cu nerusinare de la o afirmatie la alta. S-a ales praful de Top 300. Un produs cu traditie si credibilitate, lansat de elvetieni, s-a transformat intr-un clasament penibil, alcatuit dupa bunul plac al lui Bobby Paunescu si al lui Claudiu Serban. In alta ordine de idei, toata lumea din Ringier cunoste circul iscat anul asta pe tema Top 300. Ti-e si scarba sa vezi pe taraba topul, cand stii cum au masluit evaluarile, cum au asteptat mai bine de o luna aprobarea patronului pentru o poza, etc. Asta nu e jurnalism, fratilor, asta e smen grosolan.

Trimite un comentariu

sus