Skip to main content

EXCLUSIV: Mihnea Vasiliu pleacă din Realitatea Caţavencu. Va fi noul şef al Ringier.

 

Noul şef al Ringier România va fi, conform informaţiilor Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general adjunct al grupului Realitatea Caţavencu. Potrivit aceloraşi surse, Vasiliu a anunţat managementul grupului deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu că va părăsi compania.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu a confirmat că şi-a anunţat demisia de la Realitatea Caţavencu, dar nu a precizat care va fi direcţia în care pleacă.

În urmă cu câteva săptămâni, Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate că Mihnea Vasiliu este în discuţii cu grupul elveţian pentru conducerea companiei din România. La momentul respectiv, Mihnea Vasiliu a confirmat discuţiile cu Ringier.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei burlacu andrei burlacu
    asa e eugen, ai dreptate
  • eugen eugen
    Cea mai mare greseala pentru Ringier ! Domnilor, o sa cadeti in cap cu baiatul asta care i-a pacalit si pe Sarbu si pe Vantu ! Va urez succes !
  • cris cris
    Mare dreptate ai, The Bad Boy! Ne tot intrebam de ce industria media e falimentara. Marius Hagger a fost singurul manager adevarat pe care l-a avut Ringier. Ce vor acum elvetienii cu alegerea lui Mihnea, sa se intoarca in epoca lui Claudiu Serban? O perioada profund romaneasca, mustind de crize de isterie si marcata de regula lui "Eu sunt seful, eu stiu cel mai bine, nu misca nimeni in front!".
  • Hmm Hmm
    Lol, da' stiu ca Mihnea primeste standing ovations la intrarea-n scena :)) L-au luat toti tare aici
  • The Bad Boy The Bad Boy
    In acest moment, presa scrisa este condusa de cei mai performanti manageri posibili. Vasiliu vine la Ringier in calitate de falimentator al Realitatii-Catavencu, Cosmina Noaghea tocmai a fost promovata sefa suprema la Sarbu dupa ce a nenorocit ProSport si Gandul si a inchis o duzina de reviste, Claudiu Serban ii mananca banii lui Bobby Paunescu vrajindu-l cu esecuri ambalate in succesuri iar, peste toti, exista inconfundabilul Peter Imre! Acesta din urma e in curs de producere a unei gauri de vreo 15 milioane euro lui Patriciu si nu a mai platit facturile nici macar la firma care aduce apa chioara la frigiderele din redactii, care sunt racordate direct la tevile din toalete.
  • Stefanel Stefanel
    Logica elvetiana a luat-o razna, fratilor! Pai eternul Claudiu Serban era docent pe langa asta dpdv profesional. Vasiliu a ingropat o duzina de publicatii si Ringier il ia de bun dupa ce Sarbu l-a executat iar Vantu abia astepta sa scape de el?! Curat murdar!
  • Ducu Cucu Ducu Cucu
    Singurul manager performant din istoria Ringier a fost Razvan Corneteanu, poate tipul cel mai fara scrupule din cati exista in presa. Claudiu Serban e probabil cel mai bun expert in scuze de pe piata. Cu Mihnea Vasiliu am avut onoarea sa lucrez la Publimedia, chiar inainte ca el sa fie dat afara de Sarbu. Elvetienii isi merita soarta daca dau trustul pe mana lui. E clar ca nu-i prea mai intereseaza Romania!
  • adrian adrian
    Mi-a venit sa vars in momentul in care am citit ca il aduc pe Mihnea. Lucrez in Ringier si imi aduc aminte cu groaza vremurile in care Claudiu Serban isi batea joc de noi, tratandu-ne dupa cum avea el chef. Unde erau elvetienii atunci? Unde erau elvetienii cand Claudiu Serban a preluat Evz si Capital si dadea cu pumnii si cu picioarele in birouri? Unde erau elvetienii cand Claudiu Serban facea circ prin redactii, profitand de faptul ca depindeam de o leafa amarata si nu aveam unde sa plecam? Va spun eu ce faceau elvetienii - ii durea fix in cot. Ei pur si simplu cauta sefi care sa faca treaba murdara pentru ei. Astept sa se aleaga praful de Ringier.
  • catalin catalin
    Pentru a 500 oara, ma repet: cel mai scarbos om cu care am avut "onoarea" in fix 20 de cariera. Specialist pe langa am vai zarit, gen Claudiu Serban, care, ca director de ziar sportiv, intreba, in 2000, de ce nu mai exista Cupa Cupelor, cand ea se terminase din 1999 si de ce prescurtam DJTS, cand asta se prescurta de 50 de ani, dar ingamfatul asta barbos il intrece. Culmea, unul a lucrat la Ringgier si a ingropat al doilea ziar de sport ca vechime din Europa dupa fix sase luni, libidinosul asta vine la Ringier. Elvetianul ala a timpit de tot?
  • vlad vlad
    Sa nu iti para rau!! Si astia care se lasa jupuiti de alde Vasiliu, care nu fac nimic, dar isi iau lefuri super babane, isi merita soarta!! Va face acolo ce a facut si la RC si pe unde a mai fost: nimic!! E AS la asa ceva :)))))
  • Adi Adi
    Prima miscare gresita a Ringier - sa aduca la conducerea companiei un manager local. In conditiile in care orice multinationala serioasa vaneaza expati performanti, Ringier alege sa pescuiasca in Dambovita. A doua miscare gresita a Ringier - dupa ce ca e roman, il mai cheama si Mihnea. E clar, cine seamana vant, culege furtuna. Sau prostia trebuie platita.
  • dune dune
    @Miaunel fara Balanel - hai ca esti simpatic! ptiu, ptiu...

    Mie-mi pare rau pentru cei din ringier :(
  • publicitarul publicitarul
    oooo, cum parasesc sobolanii corabia care se scufunda! cum gasesc ei repede alti fraieri pe care sa-i suga de bani! sa-l stapinesti sanatos, ringier, o sa te falimenteze si pe tine incet-incet.
  • Miaunel fara Balanel Miaunel fara Balanel
    Probabil singurul manager inteligent care a trecut pe la Catavencu. Felicitari pentru mutare si succese!

Trimite un comentariu

sus