Skip to main content

Gabriel Butnaru și Iulia Verbancu părăsesc Europa FM

 

Gabriel Butnaru a decis să părăsească Europa FM, după zece ani la postul de radio. Butnaru spune într-un mesaj că decizia "îmi aparține și are parțial legătură cu schimbările produse în ultima perioadă în structura redacției și în strategia editorială."

Publicitate

Un alt fost redactor șef al știrilor, Iulia Verbancu, pleacă de la Europa FM la sfârşitul acestei săptămâni pe o poziție de editor la știrile Antena 3.

Câteva detalii, în continuare:

Deciziile celor doi vin după ce Europa FM a făcut câteva modificări la conducerea știrilor, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Sorin Dragomir a fost numit redactor șef, iar foștii redactori șefi Gabriel Butnaru și Iulia Verbancu au fost trecuți pe poziții de editori, ceea ce s-a reflectat şi în salariile acestora.

O altă schimbare ține de jurnalele coordinate de cei doi. În noua structură, Iulia Verbancu a trecut pe jurnalul de noapte (înainte se ocupa de cel de la ora 18.00), iar Gabriel Butnaru ar fi urmat să preia jurnalul de la ora 18.00 (înainte coordona știrile de la 7.00).

Țin să precizez că despărțirea s-a produs în termeni amiabili”, spune Butnaru.

Butnaru:

“După aproape 19 ani de presă și mai bine de un deceniu petrecut în Europa FM (din care aproape jumătate ca redactor șef), e timpul să mă dedic altor proiecte și - mai ales – dorinței de a lucra într-un mediu mai curat și mai indulgent cu nevoia mea de liniște interioară.”

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • dragomir seamana vint si culege furtuna. in curind vor pleca si altii, desi nu prea mai sunt multi stiristi...
  • Butnaru spune într-un mesaj că decizia “îmi aparține și are parțial legătură cu schimbările produse în ultima perioadă în structura redacției și în strategia editorială” - exprimarea incorecta de care vorbeam mai devreme.

    Corect:
    Varianta 1: Butnaru spune într-un mesaj că decizia ii aparține și ca “are parțial legătură cu schimbările produse în ultima perioadă în structura redacției și în strategia editorială”.
    Varianta 2: Butnaru spune într-un mesaj: “decizia imi aparține și are parțial legătură cu schimbările produse în ultima perioadă în structura redacției și în strategia editorială”

Trimite un comentariu