Skip to main content

GSP crește vânzările la bere: 90.000 de cutii vândute cu ziarul

 

Gazeta Sporturilor a "făcut cinste" vineri cu bere Noroc. Tot tirajul ziarului a fost vândut împreună cu o cutie de bere, fără ca prețul GSP să fie mai mare decât într-o zi obișnuită. Berea și ziarul au fost ambalate în folie de plastic.

Publicitate

“Insertul cu berea Noroc a fost pe tot tirajul ziarului, de 90.000 de exmplare”, a explicat pentru paginademedia.ro Andreea Mira, director de marketing al ziarului Gazeta Sporturilor.

Reprezentanţii Gazetei Sporturilor se aşteaptă ca 80% dintre ziarele puse în vânzare alături de cutiile de bere să fi fost cumpărate vineri.

Este prima dată când un ziar se vinde împreună cu o bere, dar startul inserțiilor cu băuturi a fost dat în urmă cu câteva săptămâni de ProSport. Ziarul din grupul Pro s-a distribuit atunci împreună cu o cutie de Cola Zero.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • saracii vinzatori amnulanti ce se mai chinuiau sa care dupa ei sacosile cu bere, de ziceai ca sunt distribuitori de produse alccoolice, nu de presa scrisa. tare as fi dorit sa o vad pe andreea cum ar fi facut ea fata...

Trimite un comentariu