Skip to main content

VIDEO EXCLUSIV: Melania Medeleanu, despărţire cu lacrimi în direct la Realitatea TV

 
VIDEO EXCLUSIV: Melania Medeleanu, despărţire cu lacrimi în direct la Realitatea TV

O surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV a emoţionat-o pe Melania Medeleanu. Vineri seară, Melania Medeleanu a citit pe post ultima ştire cu ochii în lacrimi. Ce se întâmplase?

Publicitate

Cu doar câteva minute înainte, când pe post era difuzată publicitate, colegii au aranjat o farsă. Melania Medeleanu credea că este în direct cu Mirela Voicu, care a ales un mod original de a-i spune La revedere. Tot platoul de filmare a aplaudat. Melania a fost copleşită.

Paginademedia.ro vă arată în exclusivitate ce nu au văzut telespectatorii. Un moment emoţionant.

Melania Medeleanu îşi ia la revedere în lacrimi

[jwplayer mediaid="98835"]

Revenită în direct, “pe bune” de data aceasta, Melania abia a reuşit să citească ultima ştire şi să-şi ia "la revedere".

Ultima ştire citită de Melania Medeleanu la Realitatea TV (cu sprijinul agenţiei de monitorizare Media Image):

Ultima ştire a Melaniei Medeleanu la Realitatea TV

[jwplayer mediaid="98843"]

Melania Medeleanu povesteşte episodul pentru paginademedia.ro:

"De parcă nu ar fi fost atât de grea ruptura, colegii mei mi-au făcut şi mai dificilă plecarea. Dar îi iubesc pentru ce au făcut."

"Mi-au cumpărat şi un tort pe care au scris Rămâi ancorată în Realitatea".

Melania Medeleanu a decis să facă o pauză de televiziune, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Unul din motivele retragerii temporare este faptul că Melania Medeleanu a fost acceptată la un masterat în logopedie la Universitatea din Bucureşti (secţia de Psihopedagogie specială la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei).

Melania Medeleanu, pentru paginademedia.ro:

“Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolae Nicolae
    Din pacate acest post a pierdut cea mai mica urma de obiectivitate.A devenit un post tv dupa chipul si asemanarea lui Vantu.Ca om si ca profesionist cred ca este imposibil sa traiesti legat de acest post tv.
  • mihaita mihaita
    Ppacat ca acesti tineri si frumosi sunt nevoiti sa faca jocurile murdare ale unor ''oameni''care au distrus spiritul de umor al ROMANILOR.Acesti tineri sunt obligati sa minta;nu pot sa spuna ce gindesc; sa-si exprime propia gindire de aceia le spun sa emigreze in alte tari asa cum ia indrumat ''presedintele tarii.
  • make make
    si imbecilii aia de carcotasi spuneau ca rade...niste imbecili copie palida a ceea ce se numeste striscia la notizi
  • Nelu Nelu
    Tot de rebus vreau si eu sa amintesc.
    Pe atunci avea o voce de ratusca si uite ce ditamai lebadoiu se retrage!
    Dupa ce s-a casatorit s-a maturizat extraordinar. Sotul mai lucreaza in domeniul televiziunii?
  • elena elena
    sa ai noroc in toate ca te urmaresc de cind erai la antena 1 la o emisiune nu prea importanta dar evolutia a fost spectaculoasa te iubesc elena
  • E>M E>M
    Desteapta-te, MOGULE!!! si niste virgule lipsa!
  • Elena Mosteanu Elena Mosteanu
    Daca toti jurnalistii, oamenii din televiziune si din radio ar refuza cu intelepciune si fara patima mogulii acaparatori de trusturi media, credeti ca acestia ar mai putea exista fara ei?
    Incercati un sondaj de opinie printre oamenii simpli, intelectuali, studenti si colegi de breasla. Cu siguranta raspunsurile lor nu va vor surprinde.
    Moneda de schimb a mogulilor este puterea, nu profesionalismul. Sper ca nu ati uitat interventia in direct a unuia dintre ei, interventie in care ameninta moderatoarea ca se poate socoti printre demisionari daca mai continua cu intrebarile? Daca ai o rata la banca, un copil de crescut, un parinte bolnav si neajutorat, compromisul de bate pe umar!Si tu slab, vandut pentru 25 de ani pentru un credit luat numai cu buletinul suspini si ii ceri scuze mogulului.Dar daca i-am infrunta cu totii, ar mai dormi ei linistiti?
    Desteapta-te MOGULE!!!
  • Anna Anna
    Melania si Liana Patras erau singurele care ma mai faceau sa ma uit la rtv.Frumusete si inteligenta ,pe linga mult bun simt la amindoua .Sper sa revina repede in alta parte ,ca Moise Guran ,Turcescu ,Livia Dila ,valorile reale isi gasesc oriunde un loc .
  • dancu dancu
    Ce fata simpatica.Va amintiti cand facea rebus la inceputuri ?
  • Spoitoru Spoitoru
    FANICA, nu mai fi asa pornit. Just relax. O cunosc pe Mel personal.

    Este o dulcica de fata, bai Fanele. Auzi? O super dulcica de fata. Este exact acel gen de om pe care vrei sa il ai tot timpul in preajma, cu sau fara mogul.

    A reusit in mod laudabil sa se tina departe de troaca cu laturi din care altii se infruptau cu pofta.

    Fanele, dragul meu, vine o zi in care esti nevoit sa iei niste decizii. Pentru viitorul tau, pentru viata ta. Mel a luat o astfel de decizie si nimeni nu are dreptul sa o judece, chiar daca unii o arata cu degetul ca a lucrat la "televiziunea mogulului".

    Si, Fanele, sa mai stii ceva. Mel nu e doar "o fata frumoasa". E super frumoasa. De cateva ori mai frumoasa decat o vedeai tu la tv. :) Frumoasa, dar mai ales inteligenta. Inteligenta Fanele, ai auzit?

    As vrea ca mai multi oameni sa fie asa cum este ea. Cu siguranta am trai intr-o lume mai buna. Mel, sa ai liniste e tot ce iti pot dori. In rest le ai pe toate :)

    Stiu, mai lipsesc cateva lucruri. Momentan ;) Nu privi peste umar, doar inainte. Pupici ! :*
  • Horea Horea
    Cristina
    Nu e de la tine. Tu (dumneavoastra!) esti doar o curioasa sincera. Internetul e de vina.
    Mai incercati. Nici mie nu mi-a iesit din prima. Doar candva , mai tarziu.
  • Valy Valy
    @Horea
    Alta data nu te mai grabi!Un om, o persoana, nu poate fi caracterizata doar dupa ce-a facut candva.
    E laudabil totusi ca va recunoasteti vina.
  • Fanica Fanica
    Melania e o fata frumoasa dar, din pacate, a gresit angajandu-se la un post TV atat de manipulator. Credeti ca telespectatorii nu vad asta? Oricat ai fi de inversunat impotriva unui om politic sau a unui partid, deontologia voastra de prezentatori TV trebuie sa va faca absolut neutri. Nu doar in mimica fetei, ci si in vorbele pe care le spuneti... Acum toti pleaca. A plecat si Liana Patras, poate tocmai fiindca si-a dat seama cum se afunda tot mai mult in ape tulburi.
    Atunci cand va vom vedea la alte posturi de televiziune ce va trebui sa credem despre voi? Odata patat, un om ramane patat... Este o invatatura care trebuie sa stea in atentia tuturor celor care doresc sa lucreze in acest domeniu.
  • Horea Horea
    Zilele trecute am scris cam urat despre Melania.
    LACRIMILE, de azi, m-au impresionat insa. In ele (lacrimi) exista aproape intodeauna SINCERITATE.
    Asa ca, Melnia, sa ai zile fericite indiferent pe unde vei ajunge!
  • Monica Monica
    sa ii fie drumul presarat cu multe reusite. o asteptam din nou in Realitatea!

Trimite un comentariu

sus