Skip to main content

EXCLUSIV: Melania Medeleanu se retrage din televiziune

 

Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis să "facă o pauză".

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Melania Medeleanu a confirmat că se va retrage, dar a spus că este o decizie temporară. De ce a luat această decizie?

Melania Medeleanu, pentru paginademedia.ro:

"Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri".

Melania Medeleanu a intrat la un Master în logopedie la Universitatea Bucureşti (Facultatea de Psihopedagogie specială).

Când revine la TV?

"Nu am nici cea mai vagă idee".

Are legătură decizia cu ultimele schimbări de la vârful Realitatea TV?

"Decizia am luat-o când am intrat la master, la începutul lunii septembrie, cu mult înainte de schimbările de aici. A fost o despărţire cât se poate de amiabilă. Colegii mei au înţeles că vreau să fac lucruri dragi mie şi prea multă vreme amânate."

Până când va mai sta la Realitatea?

"Nu mai târziu de 1 noiembrie."

Melania Medeleanu prezintă principalul program de ştiri al staţiei, Jurnalul de Prime Time, în fiecare seară. Jurnalista a mai prezentat emisiunea România politică, în care îi avea ca invitaţi permanenţi pe Emil Hurezeanu şi Iosif Boda. În 2005, a câştigat premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de ştiri. Medeleanu lucrează la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vîntu încă din 2002.

Acum câteva zile, un alt prezentator al postului, Liana Alexandru (fostă Pătraş) a plecat de de la Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ticus ticus
    I-mi pare nespus de rau!!!!!!!!!!! Un fan Realitatea... Pacat!!!!!
  • dana dana
    Chestia cu CNN a fost un fass??? Dumnezeule in ce lume traim, eu chiar credeam ca e reala strirea si chiar apreciam ca cei de la CNN au pus ochii pe romani. Urata lume, frumoasa tara, pacat ca multi o transforma intro troaca de porci. Oricum, succes deplin Melaniei si speram la o reantoarce dar intro alta echipa ceva mai calitativa, din pacate Antena 3, Realitatea au marjat pe drumul mahalalei OTV-iste si au manjit multi jurnalisti de calitate.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ cineva

    Plecarea Melaniei Medeleanu la CNN nu a fost o ştire. A fost, după cum a spus chiar ea "o invenţie". Un text publicat pe un site a fost preluat de mai multe alte site-uri fără a fi verificat dacă este adevărat sau nu.

    Este un exemplu care ar trebui să ne dea de gândit, apropo de responsabilitatea publicării unui text pe internet.

    În acelaşi fel a circulat o altă informaţie neverificată: boala Iulianei Tudor, de la TVR. Da, internetul oferă posibilitatea de a te exprima, dar asta nu exclude o minimă responsabilitate.
  • cineva cineva
    Hai mai, Melania, nu mai pleci tu la CNN???? Vai, si noi care chiar te credeam!!! Hmm... ce sa fie oare la mijloc?? Pai sa ne gandim... Noi credem ca tu vrei sa pleci de la Vantu, dar nu stii cum sa faci si, poate, cu tactica asta, speri sa te sune careva sa iti ofere un job... Mai intai apare aia cu CNN, apoi asta cu retragerea... E o varianta valabila, nu?? Mai lasa-ne cu strategiile astea, ca nu suntem chiar asa prosti!!! Crede-ne, sunt taaare ieftine!!!
  • Loichita DAN COSTEL Loichita DAN COSTEL
    Draga Melania ne va fi dor de tine,de chipul tau ANGELIC si de ZAMBETUL TAU UNIC!I-ti dorim BAFTA la Facultate si TOATE DORINTELE SA TI SEMPLINEASCA!REVIN-O CAT MAI REPEDE PE ECRANUL TV!Dan TIMISOARA

Trimite un comentariu

sus