Skip to main content

Mircea Badea şi Victor Ciutacu i-au atras Antenei 3 o amendă de 10.000 de lei

 

Postul de televiziune Antena3 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru "limbajul injurios" folosit de Mircea Badea şi Victor Ciutacu în emisiunea Sinteza zilei, din 14 septembrie.

Publicitate

În cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, de la Antena3, a fost difuzat un reportaj realizat Vremea TV (un post de televiziune online) în care era ironizată atitudinea vasluienilor faţă de vizita Elenei Udrea în oraşul lor.

CNA a considerat că, alături de problemele de limbaj, prin lipsa contextualizării acestui material, s-a încălcat şi principiul informării corecte.

În continuare, declaraţiile celor doi realizatori TV pentru care Antena3 a primit amenda de 10.000.

Victor Ciutacu:

“E tradiţia noastră milenară. Vine trimisul sultanului, toţi se prosternează, în cazul ăsta trimisul e o ea şi, în accepţiunea populară, cum ar zice ăla cu perversa din Târgu Ocna, şi-i cam bună. Motiv pentru care se fleşcăie toţi în faţa ei şi se comportă ca nişte slugi.“

Mircea Badea:

“Raporturile instituţionale, cutare…De fapt, un gras, când a venit duduia, care e preferata lui ăla care ne bagă în pârnaie şi care ne ia banul sau ne dă banul în funcţie de cum raportează doamna, umflatul ăla a zis: micii mei, ce fac frate fără ei? Nu mai avea gură să pupe. Sigur, în cazul doamnei Udrea existau zone mult mai ofertante…”

Reprezentantul Antena3 a încercat să apere prestaţia postului spunând:

“Noi n-am vrut decat sa prezentam o atitudine a celor din Vaslui la adresa doamnei Elena Udrea.”, a spus reprezentantul Antena3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorut Dorut
    Cam jenant!
  • Gelu Gelu
    George, nu prea ma intereseaza cine ma crede sau nu ca fiind autorul filmului. Ideea e simpla. Vezi www.vremeanoua.ro si acolo te lamuresti.
  • rok_da_house rok_da_house
    Telecomanda este un gadget care-ti permite sa schimbi, dracului, programul. Mai mult decat atat, poti sa scoti programul care nu-ti convine din lista de programe, in asa fel incat, atunci cand zapezi, sa nu-ti mai apara, in veci. Esti masochist? Nu ai baterii in telecomanda? Nu te pricepi? Ai un televizor mai vechi? Nu ai cablu si urmaresti TVR1 ori TVR2 prin furculita? Ai urmarit online B1 si ai constatat ca prestatia moderatorului nu s-a ridicat la nivelul hotelului in care ai stat in Brasov? Ai internet, ori ai mers la un Internet Cafe? Tu cand spui "Zeus", la cine te referi? Nu ar trebui, cumva, sa te reorientezi pe un alt blog, fireste, in momentul in care pleaca copiii de la jocuri? Te putem ajuta, click aici! Glumeam...
  • rok_da_house rok_da_house
    ...la cati "papagali" le-a "tras-o" femeia asta? Oricum, ia-ti gandul, indiferent cat de mult ti-ai dori, nu te inscrii printre ei. Stiu, ai frustrari. Cumpara-ti o revista mai explicita ori foloseste-ti imaginatia. Daca ai. Daca nu, nu!
  • rok_da_house rok_da_house
    Nu, nu trebuia sa te amuze, trebuia sa-ti dea de gandit. Nu e de mirare ca nu te-ai prins. Putem sa te ajutam, in schimb. Daca lasi un cont, cred ca fiecare dintre noi am putea sa donam un leu pentru operatia pe creier de care ai nevoie. Nu te sfii, te putem ajuta!
  • rok_da_house rok_da_house
    Ai vazut unul mai prost ca tine? Probabil ca esti ori prost de nivel mediu, ori ai noroc. Casca ochii, informeaza-te, pune mana pe o carte, pe un ziar, invata sa compilezi informatii (exista un dictionar roman-roman care sa-ti explice, pentru tine, ce inseamna "compilat"). Deschide geamul, trage aer in piept, invata sa gandesti de unul singur, stiu, e greu, dar in timp, mai cresc circumvolutiuni, nu e boala, nu trebuie sa-ti cumperi medicamente... Apropo, daca simti nevoia sa te bagi in seama, baga-te de unul singur...
  • laurentiu laurentiu
    sincer, baietii aia care au facut clipul chiar au facut ceva tare :)
  • Cristina Bota Cristina Bota
    Cred ca Romania merita ceea ce i se intampla, cei ce ne conduc reprezinta imaginea si produsul unei societati, de plans sau de ras, asa cum este. Mircea Badea este unul dintre putinii romani care ma mai fac mandra de romanitatea mea, dar prea putin... Sper ca incativa ani, cand voi avea cetetenia statului in care acum locuiesc sa se vindece si locul... Oricum, pentru Mircea si Victor, sa nu se lase, exista inca oameni sanatosi la cap in tara aia, oameni carora "majoritatea democratica" nu le-a ucis inca spiritul. Oricum, e revoltator!!!
  • piticu vesel piticu vesel
    Hehehe cati fani au intelectualii astia 2 de la A3 ii gasesti pe toate blogurile sa le ia apararea :D Aveti si postere cu Badea in camera ma? Il aveti pe desktop sau pe mobil wallpaper? :) Cand vad unu mai prost ca mine imi creste inima :D
  • eu eu
    E foarte simplu de verificat. Fiecare judecatorie, tribunal, curte de apel, etc. are publicate pe site procesele si solutiile date.
    Dar, da, l-as fi crezut si pe cuvant.
  • eu eu
    Da, de aia i-au tinut cateva zile in conditiile in care licentele se prelungesc la CNA prin simpla prezentare.
  • Alin Alin
    Poate nu ai vazut cine e noul manager de la Realitatea. Unu PDL-ist (in orice caz, unul care are mari legaturi cu PDL-ul). In plus ar fi iesit un mare scandal daca nu primea licenta.
  • lucian lucian
    Pentru pupinBadisti: Cum adica CNA-ul este controlat de Zeus? D'aia le-a prelungit licenta alora de la iRealitatea?
  • hah hah
    si tu l-ai crezut pe cuvant.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Gelu, eu te cred că tu eşti regizorul, dar cum ai face dacă ceilalţi cititori nu te-ar crede? Cum ai demonstra? În fond, nu ai furnizat decît un prenume vag în comentariul de mai sus.

Trimite un comentariu

sus