Skip to main content

Mircea "Citizen" Badea va fi în acelaşi timp la Radio ZU şi la Antena3

 

Din 4 octombrie, Mircea Badea va intra zilnic în direct, în timpul emisiunii pe care o prezintă la Radio ZU (18.00-19.00), pe Antena3, la noua emisiune a Alessandrei Stoicescu, “100 de minute”. Rubrica din noua emisiunea a postului de ştiri din trustul Intact se numeşte “Citizen Badea”.

Publicitate

Prezentatoarea Antenei3 va discuta liber cu Mircea Badea una dintre temele principale ale zilei. Emisiunea prezentată de Alessandra Stoicescu va fi difuzată de luni până vineri de la ora 17.00.

“100 de minte” este potrivit descrierii făcute de Alessandra Stoicescu:

“O emisiune care îmbină rigoarea jurnalelor de ştiri cu disciplina dialogului şi a interviului pe care o deprinzi doar în talk-show-uri.”

Alessandra Stoicescu va discuta cu invitaţii săi şi cele mai interesante subiecte sau dezvăluiri prezentate de blogurile din România.

În prezent, Mircea Badea este moderatorul unei emisiuni difuzate de Radio ZU, de luni până joi, de la ora 18.00 la 19.00.

Telespectatorii pot pune întrebări şi îşi pot exprima punctul de vedere cu privire la subiectele abordate de Alessandra Stoicescu pe blogul emisiunii.

Foto: Sorina Andreica, Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    Sandra Stoicescu a prabusit Observatorul. A plecat la Antena 3 unde a reusit performanta de "a nu demonstra nimic" la emisiunea de dimineata. Iar acum in platitudinea ei vrea sa se compare cu Melania Medeleanu. O sa o vedem din nou cum da kix!
  • Giovanni Giovanni
    Pai romanii din Romania sunt mai capsunari decat toti cei care muncesc in afara din moment ce mai peste tot in presa atat scrisa cat si audio vizuala se folosesc tot mai des termeni imprumutati din limba engleza iar badea este unul dintre cei multi care incurajeaza asa ceva...Mai bine ii rugam pe astia din Marea britanie sa ne si conduca asa cel putinpierdem identitatea nationala.Poate ca si asta se doreste pana la urma!Capsunari de Romania!!!!!!!!
  • udi alan udi alan
    viitoarea "platforma" a la turcescu...
  • bit bit
    Mircea nu are nevoie de partener de emisiune.Singura cu care s-a asortat grozav a fost Teo. Nu vad de ce trebuie sa fie pe post de proptea pentru unii care care sint din alt film. Nu-i faceti chestia asta lui Mircea. El este in stare sa umple singur si ecranul si timpul.
  • bit bit
    Este o greseala.Stilul lui Mircea si mintea lui nu au nimic comun cu Alesandra.Se doreste ca simpatizantii lui Mircea sa-i faca rating dnei STOICESCU care,cu stilul ei de cititoare de texte,e plata, nu are stralucire,si nici prea multa cultura si informatii.Este un Mindruta feminin.Si ala ,alta catastrfa cind il pui sa vorbeasca liber,sa nu citeasca.Ma mir ca cei care coordoneaza emisiunile nu realizeza ridicolul celor doi.

Trimite un comentariu

sus