Skip to main content

Național scade prețul la jumătate. "Nu este un gest sinucigaș", spune șeful ziarului

 

Ziarul Național s-a relansat ieri. De luni, Național se vinde cu 70 de bani (față de 1,5 lei prețul vechi), iar conținutul editorial al acestuia are o nouă structură.

Publicitate

Ziarul este mai rubricizat și a fost structurat acum pe trei mari secțiuni: actualitate, show-biz și sport. Prețul a scăzut de la 1,5 lei la 70 de bani. (...) Nu este un gest sinucigaș. Există un plan pe termen scurt și mediu, nu lung și din acest punct de vedere, financiar nu este nicio problemă”, a declarat pentru paginademedia.ro Adrian Artene, directorul ziarului Național.

De ce a redus prețul, în condițiile în care ultimul an a adus creșteri de prețuri pentru ziare.

"A fost o modificare asumată, care are și o justificare. În condițiile în care toate celelate publicații care au 24 de pagini vin la 80 de bani, am zis că un preț corect la momentul acesta pentru noi ar fi de 70 de bani", a spus Artene.

Și site-ul ziarului va fi schimbat.

“Site-ul va suferi modificări radicale, dar nu mai devreme de două luni. În prezent, la acest proiect lucrează cea mai bine cotată firmă de pe piață", a mai spus Adrian Artene.

Adrian Artene este directorul ziarului Național, de la începutul lunii septembrie. Acesta a ocupat anterior funcția de redactor-șef al tabloidului Cancan.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu